Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасна сребриста Alfa Romeo 155...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениепросто като цяло темата е напълно безмислена.
Приятен ден на всички, и не се заяждайте по пътищата.
Comment
-
Аз пък мисля че темата има смисъл поне вече знаем от кои да се пазим,поредния пубертет които се прави на великия реисър.Също така съм и адски разочарован.Не мога да повярвам че има толкова много хора които подкрепят гамеската постъпка на колегата със 155-та,ми това е все пак живеем във България какво се учудвам и аз толкова.Та и за това форума ни е на такова ниво.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 12:53.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеАз пък мисля че темата има смисъл поне вече знаем от кои да се пазим,поредния пубертет които се прави на великия реисър.Също така съм и адски разочарован.Не мога да повярвам че има толкова много хора които подкрепят гамеската постъпка на колегата със 155-та,ми това е все пак живеем във България какво се учудвам и аз толкова.Та и за това форума ни е на такова ниво.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Среден пръст на всички, които присветкват на по-бавните
Майната ви , нещастници.
Хахах , казах го
Знаете ли колко често се случва да изпреварваш някой на магистралата с 130 км/ч и някой педал да ти мига отзад?
Това е точно всеки път като карам по магистралата.
Същата работа е и на Цариградско.
Просто този път, човека го е съобщил на всички във форума. Благодаря за което.
На тия дето защитават такова поведение ще кажа само едно - АЛФАДЖИИ!
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеима и друг момент ако в автомобила случайно е имало пострадал и е бързал за болницата(защото знаете че понякога най-бързата реакция е решаваща и понякога няма как да чакаш линейка) какво правиш в такъв случай колега?? седиш му отпред и го бавиш?? като видиш че някой ти светка отдръпни се пусни го и после пак се изнеси колкото и да бързаш явно човека и той има спешна работа... аз в ситуации когато съм настроил на определена скорост и изпреварвам някой бавно и видя че отзад някой ме светка се изтеглям бързо пред колата която така или иначе съм щял да изпреваря и пускам този зад мен и си връщам скороста с която съм решил да се движа- невиждам какъв е бил проблема за теб да направиш нещо подобно....
Първо...не всеки път когато някой ти премига с фарове при положение,че ти си караш според правилата и спазваш ограниченията е възможно да му дадеш предимство!Възможно е в дясната лента да е имало коли,а и все пак всички сме равни на пътя като изключим специалните превози (Линейки,Полиция и т.н).
Освен това ако "алфаджията" е карал болен или пострадал човек то той нямаше да си губи от времето да засича човека със Ситроена,нямаше да спре напречно на отбивката и нямаше да излезе от колата с аверите си за да се разправя.
Толкова ли е трудно да приемете мисълта,че във всяко стадо си има МЪРША!!!
Аз на място на колегата със Ситроена бих заснела онзи "герой" с телефона си и бих пратила видеото под форма на диск в полицията придружено със жалба !!!
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНикой няма право да те притиска отзад - в Германия, както и в повечето страни от ЕС, това е пътно престъпление, приравнено към най-тежките нарушения на пътя, като превишаване на скоростта с над 50 км/ч, употреба на алкохол и минаване на червен светофар.
В Германия се нарича Nötigung (тормоз, принуда, заставяне) и за две последователни нарушения (особено ако са били придружени с светкане на фарове и свиркане с клаксон) директно ти взимат книжката и отиваш на психоизпит (така наречение идиотентест).
Достатъчно е само някой да ти "диша" във врата, не е нужно да ти светка или свирка.
Апропо, покрай приравняването ни към европейското пътно законодателство наскоро това ще стане факт и в България. Участвам в една работна група за допълнение към закона за движение по пътищата и това ще е едно от новите нарушения, за което ще се взимат 9 или 13 (още не е уточнено) точки (след като се гласува в НС естествено).
Бързото каране със скорост над ограничението е само за автомобилите със специален режим - точка. Няма такъв филм "аз бързам, возя ранен и т.н." Има ли ограничение 80, аз се закотвям в най-лявото платно, закрепям темпомата на 85 км/ч и не мърдам оттам. Имам пълното право да се движа там с тази скорост и никой не може да ме убеди в обратното. Интересно обаче защо разните рейсъри с Гоуфове и и подобни бързи возила не смеят да се правят на отворковци на черно Гранд чероки с черни стъкла?
Така че на колегата люлин-рейсинг (ако е той де) мога да кажа едно - ти, мойто момче, си тъпо комплексирано говедо и нямаш място тук.
Крайно време е и у нас да има закон обясняващ подобно поведение като престъпление.
Ето защо в Германия при наличие на магистрали БЕЗ ограничение на скоростта ... при наличие на нови и мощни возила ... умират като съотношение далеч по-малко хора при ПТП.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Освен това ако "алфаджията" е карал болен или пострадал човек то той нямаше да си губи от времето да засича човека със Ситроена,нямаше да спре напречно на отбивката и нямаше да излезе от колата с аверите си за да се разправя.
Първо...не всеки път когато някой ти премига с фарове при положение,че ти си караш според правилата и спазваш ограниченията е възможно да му дадеш предимство!Възможно е в дясната лента да е имало коли,а и все пак всички сме равни на пътя като изключим специалните превози (Линейки,Полиция и т.н).
Аз на място на колегата със Ситроена бих заснела онзи "герой" с телефона си и бих пратила видеото под форма на диск в полицията придружено със жалба !!!
Не пожелавам на никой от вас да бърза за нещщо найстина спешно и да се озове в такава ситуация. Тогава ми е интересно на какво мнение ще сте.
Ето защо в Германия при наличие на магистрали БЕЗ ограничение на скоростта ... при наличие на нови и мощни возила ... умират като съотношение далеч по-малко хора при ПТП.Last edited by tanatos; d.m.y г., 13:59.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Чакай, чакай сега - "охлюва" кара по правилник и не виждам с какво може той да е виновен, че някой се е разбързал
за някъде си!
Ако беше линейка, нито щеше да светка, нито щеше да свирка, нито да се завира отдясно. Ама то било "Алфа" и на пътя имало "охлюв" - ми айде прескачай го де
Ако бърза толкова спешно, няма да слиза да се занимава с "охлюва".
А aко има време да слиза и да мята ключове, значи работата не е толкова спешна!
Последно - бърза ли или не?!
Пишете глупости....
Нека и "Люлин Рейсинг" изкаже неговата гледна точкаLast edited by Kuku; d.m.y г., 14:04.sigpic
Comment
-
И в крайна сметка съотношението на бързащите с причина към бързащите щот са рейсъри е 1:100. Ами трябва постоянно да даваш път, щото някой, евентуално има основателна причина.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Ти като ти светнат отзад и ако решиш да не правиш път знаеш ли причината за бързането на задната кола??? Или си викаш "Я па тоя, що да го ппускам".. Медиум ли си??? Щом ти святкат значи бързат и пречиш..Пускаш, псуваш и толкова. Ама не да стойш и да пречиш.
Хайде да не се правим на праведни..всеки на ден поне по 5-6 пъти нарушава закона за движение.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
tanatos-Явно доста често засичаш спазващите ограничението шофьори по БГ пътища ... за да защитаваш така активно "колегата-алфист"!!
Освен това явно рядко ти се е случвало да излезеш извън пределите на Родината ... в противен случай би променил поне малко светоусещането и манталитета си ... и не,няма да си губя времето с безконечни цитати и дебати ... за мен в този случай няма две страни на медала!
Или си спазваш правилата или си ходиш пеш!
За жалост в Бг повечето мутро подобни безмозъчни карат коли и то не какви да е ... а големи,скъпи,тежки,лъскави...и най - вече опасни като се вземе под внимание ЗКУ.
Другата група са онези комплексираните които след като не се справят с премахването на акнето си ,решават че пътищата са техният терен за доказване в живота...айде със здраве!
Аман от криворазбрана цивилизацияAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Много ясно, че ежедневно се нарушава закона, но да замесваш и други участници в движението е друго. По този начин рискуваш не само твоя живот. Имаш си глава, чупи си я, аз мойта ще я пазя колкото мога повече!sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеСреден пръст на всички, които присветкват на по-бавните
Майната ви , нещастници.
Хахах , казах го
Знаете ли колко често се случва да изпреварваш някой на магистралата с 130 км/ч и някой педал да ти мига отзад?
Това е точно всеки път като карам по магистралата.
Същата работа е и на Цариградско.
Просто този път, човека го е съобщил на всички във форума. Благодаря за което.
На тия дето защитават такова поведение ще кажа само едно - АЛФАДЖИИ!
Живота е несправедлив, свиквайте с това, не винаги може да се възползвате от правото си. Хора сме и трябва да си отстъпваме. На Вас никога ли не Ви се е налагало да бързате за някъде? Никога ли никой не Ви се е пречкал, когато бързате? Никога ли не сте се ядосвали?
Спрете да пишете глупости, колегата със ситроета 2 километра се е влачел в най-лява лента, зад него сигурно е станала манифестация..GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеtanatos-Явно доста често засичаш спазващите ограничението шофьори по БГ пътища ... за да защитаваш така активно "колегата-алфист"!!
Освен това явно рядко ти се е случвало да излезеш извън пределите на Родината ... в противен случай би променил поне малко светоусещането и манталитета си ... и не,няма да си губя времето с безконечни цитати и дебати ... за мен в този случай няма две страни на медала!
Или си спазваш правилата или си ходиш пеш!
За жалост в Бг повечето мутро подобни безмозъчни карат коли и то не какви да е ... а големи,скъпи,тежки,лъскави...и най - вече опасни като се вземе под внимание ЗКУ.
Другата група са онези комплексираните които след като не се справят с премахването на акнето си ,решават че пътищата са техният терен за доказване в живота...айде със здраве!
Аман от криворазбрана цивилизация
Не защитавам момчето с Алфата, все ми е тая, обаче ме дразни шибаната предубеденост. Черния е черен щото е черен.. Големите тежки и скъпи коли са опасни за ???? Щом са позволени за продажба ще си ги купиваме. Дай сега всички да караме нисан микра...
Когато има условия за спазване на правилата, ще ги спазваме.Засега ги няма тези условия..Факт.
Я хората говорещии за европа да ме светнат какво става като пешеходец пресече неправилно и бъде блъснат от кола движеща са в рамките на позволеното???? Наскоро иамше такъв случай в семейството ми..Ко прайм??? В БГ съдят щото е карал с несъобразена скорост, независмо,че пешеходеца е пресичал неправилно...Last edited by tanatos; d.m.y г., 14:25.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
Comment