Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
    Я пак си помисли колко напомпани 2-литрови бензини има в серийно производство и какви параметри и динамика имат (изкл. разхода) и пак ми говори за 123d
    я пак
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
      Явно с теб няма да се проведе нормален разговор,спирам до тук!
      Не се засягай, още ме хапи лудата крава. А и е забавно.

Comment

• И какво пак?

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Не се засягай, още ме хапи лудата крава. А и е забавно.
          Дабе ясно,аз също се опитвам да се забавлявам ама това с куриера и разносвача на пици нещо ме подразни,иначе лошо няма
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• 123d - 204 коня @ 2 пъти по-малък разход от еквивалентния ТУРБО БЕНЗИНОВ двигател

ако и двата се ремапнат на макс трябва сега спецовете да кажат колко мже да се изкара от единия и колко от другия , но цифрите ще са близки
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Дабе ясно,аз също се опитвам да се забавлявам ама това с куриера и разносвача на пици нещо ме подразни,иначе лошо няма
              Еееее, не схващаш шегите. Нищо , ще черпя по фанта ако се замъкнеш по бургаско.

Comment

Еееее, не схващаш шегите. Нищо , ще черпя по фанта ако се замъкнеш по бургаско.
                ти щото си на газ и за това ти остават пари за фанта !
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  123d - 204 коня @ 2 пъти по-малък разход от еквивалентния ТУРБО БЕНЗИНОВ двигател

ако и двата се ремапнат на макс трябва сега спецовете да кажат колко мже да се изкара от единия и колко от другия , но цифрите ще са близки
                  Аз сега не мога да разбера за бързи коли ли спорим , или за икономични. Комбинацията не съществува, по отделно са. Има бързи има и икономични, сами си категоризирайте автомобилите.

Comment

Аз сега не мога да разбера за бързи коли ли спорим , или за икономични. Комбинацията не съществува, по отделно са. Има бързи има и икономични, сами си категоризирайте автомобилите.
                    ами мисля че пропускаш какво казвам

2.0 би турбо дизела на бумерите е два пъти по икономичен но със същия вървеж като 2.0 турбо бензините да кажем на VW

прости цифрички
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Като малък бях силен по математика. 2+2 = 4 ........

Comment

• Динамика, динамика - за разхода не случайно го сложих в скоби!
                        Ремапвай си колкото искаш-а нали уж търсехме макс.равни условия? И бензуна след намеса какво, ще си остане без оромяна ли? Я пак помисли/почети в Google-о и пак цитирай

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                          Динамика, динамика - за разхода не случайно го сложих в скоби!
                          Ремапвай си колкото искаш-а нали уж търсехме макс.равни условия? И бензуна след намеса какво, ще си остане без оромяна ли? Я пак помисли/почети в Google-о и пак цитирай
                          ама ти въобще четеш ли какво ти пиша ?

без ремапове и т.н. глупости са еднакви при еднакви условия излезли от завода

разхода е приятен бонус, означава че ще си я караш в лютеницата два пъти повече и ще си два пъти по щастлив
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• момчета като гледам какво става .. май темата ще се катанизира ..
                            отидохте до БМВ ... по-въпроса - нема ЕксДрайв дето да не връви .. 320 кюмур е самолет ..
                            както и да е ..
                            реалността е че .. според мен де .. дизела явно е по по джоба на българина ... иначе на всеки му се карат еволюшъни и гта-та
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Е да де-излизат от завода едно 123d и Audi S3 (ти повлече пример с ТСИ 2 кила ВАГ-овете, а и наще напоследък се поизлагат ) и ти кажи каво става с d-то?

П.С. Не намесвай разхода, в темата се дискутира основно динамиката при 2-та типа агрегати!

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

DiStefano това е 100% така, но нека за момент пренебрегнем гадната реалност

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                ами мисля че пропускаш какво казвам

2.0 би турбо дизела на бумерите е два пъти по икономичен но със същия вървеж като 2.0 турбо бензините да кажем на VW

прости цифрички
                                Ама това нито са бързи , нито икономични тея тука бумери и вагени ...
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:09.

Comment

Working...
                                X