If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я пак си помисли колко напомпани 2-литрови бензини има в серийно производство и какви параметри и динамика имат (изкл. разхода) и пак ми говори за 123d
123d - 204 коня @ 2 пъти по-малък разход от еквивалентния ТУРБО БЕНЗИНОВ двигател
ако и двата се ремапнат на макс трябва сега спецовете да кажат колко мже да се изкара от единия и колко от другия , но цифрите ще са близки
Аз сега не мога да разбера за бързи коли ли спорим , или за икономични. Комбинацията не съществува, по отделно са. Има бързи има и икономични, сами си категоризирайте автомобилите.
Аз сега не мога да разбера за бързи коли ли спорим , или за икономични. Комбинацията не съществува, по отделно са. Има бързи има и икономични, сами си категоризирайте автомобилите.
ами мисля че пропускаш какво казвам
2.0 би турбо дизела на бумерите е два пъти по икономичен но със същия вървеж като 2.0 турбо бензините да кажем на VW
Динамика, динамика - за разхода не случайно го сложих в скоби!
Ремапвай си колкото искаш-а нали уж търсехме макс.равни условия? И бензуна след намеса какво, ще си остане без оромяна ли? Я пак помисли/почети в Google-о и пак цитирай
Динамика, динамика - за разхода не случайно го сложих в скоби!
Ремапвай си колкото искаш-а нали уж търсехме макс.равни условия? И бензуна след намеса какво, ще си остане без оромяна ли? Я пак помисли/почети в Google-о и пак цитирай
ама ти въобще четеш ли какво ти пиша ?
без ремапове и т.н. глупости са еднакви при еднакви условия излезли от завода
разхода е приятен бонус, означава че ще си я караш в лютеницата два пъти повече и ще си два пъти по щастлив
момчета като гледам какво става .. май темата ще се катанизира ..
отидохте до БМВ ... по-въпроса - нема ЕксДрайв дето да не връви .. 320 кюмур е самолет ..
както и да е ..
реалността е че .. според мен де .. дизела явно е по по джоба на българина ... иначе на всеки му се карат еволюшъни и гта-та
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Е да де-излизат от завода едно 123d и Audi S3 (ти повлече пример с ТСИ 2 кила ВАГ-овете, а и наще напоследък се поизлагат ) и ти кажи каво става с d-то?
П.С. Не намесвай разхода, в темата се дискутира основно динамиката при 2-та типа агрегати!
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
DiStefano това е 100% така, но нека за момент пренебрегнем гадната реалност
Comment