Първоначално публикувано от Mirela
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата и... таковането!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Е,как да стане ,като републиканското ,е на същата дата....
Нооо ,за теб винаги ще измислим нещо
п.п.
НикУлайчо нИ сИ нИ в таргета,кака...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениепосле
Монтажна пяна в г*за
п.п.
Мирелке,лигавя се бе...в моето обкружение няма шанс да попаднат такива .ЕвърThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНикУлайчо нИ сИ нИ в таргета,кака...Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 21:23.к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАуууу.....това обаче ще изисква обекта да не си бара гъ*а поне 24 часа, за да може пяната да се раздуе и стегне как си требе
Ку стана с по-големи... цицепси - къф е шанса да ме отстреляш.. каки ?Питай Мирелка,при мен е
кривомакаронов
п.п.
от ваштО квартал, имам фаворити от лятото
Два котлона,които щяха да ми блъснат алфата,с най-покъртителните имена,които някога съм чувала...Чопър и Бечко:“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеКу стана с по-големи... цицепси - къф е шанса да ме отстреляш.. каки ?.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеха-ха-ха,олеее...изтрещехме
Питай Мирелка,при мен е
кривомакаронов
п.п.
от ваштО квартал, имам фаворити от лятото
Два котлона,които щяха да ми блъснат алфата,с най-покъртителните имена,които някога съм чувала...Чопър и Бечко:
Ноу мъй яд за дето не доах на срещата, ама ся ше имам по-силна тръпка за следващата
Да се върнем на темата обаче... кажи ми (моля), Мирела готска ли е?
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеТц НЕк'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениечакай да ти покажа как изглеждамЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениечакай да ти покажа как изглеждам
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениечакай да ти покажа как изглеждам
Давам 5 години от живота си, за една вечер с тебе...к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Aбе, вие темата за таковането сте я обърнали съвсем на еб... на таковане де...
Бахти, някакви крайморски оргии се заформят, виждам...
Няма ли да направите едно турне на запад, та и софиянците да намaжем нещо, м?Last edited by Fear; d.m.y г., 09:52.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment