Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Изчаках го около месец и му набих една тапа дълбоко в ауспуха.Тапата имаше и дупка 10мм.Какво ли не правиха майсторите, но...
    Продаде я на безценица на един приятел!С една кука пред очите му извадих тапата и колата литна!
    От какво беше тапата?
    Lexus IS200

Comment

Днес ми е болно и мн черно!
      След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
      В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
      Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
      Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
      Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
      Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
      Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Защото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*за
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
          Е тва е върха на простотията.....искрено ти съчувствам
          некои ора не са хора,не са и мъже,това е най-педалското изпълнение.
          Такъв да го набарам майкоооо....
          лошото е,че не можеш да го набараш,винаги става когато те няма.

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Няма спасение от простаците. Моята кола си я държа в гаража, но миналата година есента отидох до баща ми и паркирах колата си на едно празно място на 100 метра от кооперацията само за да не заема мястото на някои. Там имаше място сигурно за 5 ТИР-а и когато се върнах при колата тя си седеше сама на празното място, но с надраскан преден капак, че даже и калник. Нямам никакво обяснение, кой и защо я е надраскал единствено , че беше след автомивка и някои се подразнил.
          Е аз затуи не мия,щото лъщи готино е и простаците завиждат.Еле пък пред блока като видят нова кола,слизат и почват да я оглеждат,сякаш,ще я купуват.Гледам да е чиста но не и да лъщи,тъй не привличам внимание.

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
          Щом си сигурен, че никой няма претенции към мястото спирай си пак там и толкова.
          Какво значи претенции за място,да не би да е купено или на баща му.А във Виена като си спират колите чак в съседния квартал,че не могат място да си намерят.Всеки ден на една и съща улица има различни коли,спираш дето има място.
          Е га ти,селските цървули дето сме българите.Май всеки от нас трябва да иде навън да поживее поне мисец,та да види хората какво правят,та дано да прихване малко поведение.
          Преди около 3 месеца,някъв с един бус взе да спира до мен в градинката пред блока(умишлено спирам вътре да не маневрират покраи мен).Майка ми готвела на терасата и чула,че един човек вика долу.Погледнала и що да види,буса спрян напреко на алфат на 2см от вратата.Добре че човека от другия блок се развикал,та тоя с буса спрял.Яде си баничка и пие бозичка и що да гледа назад.После кат те удари ще избяга ако никой не го види.
          Ама и от застаховките са виновни щото не покриват щети от паркинг,а тва трябва да го има в задължителната гражданска,впредвид селското ни поведение,а не в каското.
          brava 1.4 sx
          alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Днес ми е болно и мн черно!
            След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
            В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
            Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
            Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
            Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
            Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
            Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.
            Бате има и такива дни за жалост, най-добре си стой вкъщи и си почивай...пък всичко ще се оправи!

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
            Защото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*за
            Ако питаш мене поне половин месец въобще да не я мие, че уж камери уж изпечена боята и накрая няма нищо, минал съм по тоя път!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз давам пари за платен паркинг, въобще не ми дреме колко струва, защото нямам намерение нито да я продавам или да купувам.Ако ще и 200 хиляди да струва и 5 лева, все ми е тая.Струва ми спокойствие и кеф, а иначе на дребни драскотини и малко по големи въобще не обръщам внимание, като я взех имаше такива и не съм ги оправял, само безцветен лак за консервация...
              Ако някой му е ефтина, може да ми подари две три
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

И аз независимо къде ходя и пътувам гледам да паркирам на платен и охраняем паркинг. Правя щото гледам да си улесня живота и да съм спокоен, не че мисля за колата в друг случай но .. Всички сме на принципа - всеки луд с номера си. Един колега сутрин пред офиса една Хонда я паркира поне 3 минути по часовник. Прави по 5 маневри докато не се спре на еднакво разстояние от колите до него и съответните маркировки и бурдюри. Демек харчи толкова гориво за паркиране и отпаркиране колкото от тях до работата А колкото до философията .. коли, климатици, компютри, телефони и всякакви други анджъклами - просто железа и пластмаса.. не трябва да ни надживяват според мен. Каквото е писано да става ще става ..
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Не може все на охраняем паркинг да се спира все някъде на улицата ще се наложи . Аз при успоредно пракиране винаги замервам една врата разтояние , ама пак ганьо ми изчаластри дясната врата даже и от боята падна та има една точка на която се вижда покритието . За страничните врати даже мислех да сложа едни лайсни след тая случка . Лятото даже видях 156 с лайсни напълно го разбрах човека въпреки ,че сърце не ми даде да ги сложа .
                  Незнам толкова ли сме сакати като нация , толкова ли сме злобни та не можем да преживеем , че някой има нещо а ние не . Незнам .
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

Оууу и мене много ме дразнят такива П***раси и тъпи П*тки, които виждат че има цял паркинг място, но все се спират до мен така, че после да прилагам умения по йога, за да си вляза в колата!!!!! И двете ми врати са на вдлъбнатини от такива каде си отварят вратите и излизат със замах...Има и случаи, в които се чудя как са излезли през шофьорската врата. Разстояние оставено между моята пасажерска и неговата шофьорска не повече от една педя!!! През багажника ли излизат тия хора, прескачат през пасажерската врата ли?!!!

Признавам си на един такъв в МОЛ-а на Цариградско му изпонадрах цялата врата...Паркинг голям - хиляди места празни, няма кьорава кола на паркинга освен моята и още 2-3...ТОя спрял баш до мене, така че да не мога да си отворя шофьорската врата, та ме кара да се качвам през пасажерската...Е да, ама преди това му обрисувах кошника с ключ....
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Абе желяза са, но какво да правя като съм педантичен, немога да я гледам надрана. Трябва да се оправи, вчера цяла нощ съм го мислел дали сега ще е ок цвета...щото и това съм го минал, три пъти пребоядисва старият ми бояджия.
                      Само се возя два дена, страх ме да се кача да карам, с тая карма
                      Поне едно добро нещо се случи тази сутрин, спечелих един спор, и ще си получа паричките обратно, все е нещо хубаво в тези черни дни. Климатика го оправиха, без и стотинка да дам.
                      Сега остава да си прибера колата читава и напудрена утре
                      Мислех си да го надера тоя изрод с бмв-то, минавам да проверявам три пъти все същата кола, и се кара, тоест явно си мисли, че мястото е негово. Но смисъл от това няма, мн е тъпо някой да ти надере колата!
                      Паркинги платени в Русе има само по централните около центъра, другото са си безплатни.
                      Преди две години на платен паркинг в Несебър, някой ми беше задрал задната броня, така че спасение няма.
                      Колегата Дигитал е мн прав, и аз съм се чудел защо при наличие на места спират плътно до нас на една педя, е аз как да вляза, а той как е излязал.

Моята педантичност ми е пречка, вс дребно нещо искам да е наред, недъг е това, но няма оправия. Все гледам телефоните да нямат драскотина. Колата да е безупречна, ама това си е друга бира!
                      Винаги като паркирам, гледам да оставям място отпред и отзад по поне 60 см, заради др спрели коли да могат да излязат, отстрани гледам да се прибера макс до тротоара, да не преча, абе какво да кажа и аз нз! Веднъж ми бяха счупили антена пред университета, сега това. Чудех се днес, щото уча магистратура, ходя до унито 6-7 пъти за семестър най-много, как тоя касмет на мене. Вече ще спирам на др по-отдалечен паркинг, ще повървя малко, но поне да няма размирици!
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:26.
                      sigpic

Comment

• Ами то не знам дали е заради място или за какво. По скоро щото някой си е нямал работа и му липсва елементарно възпитание. На паркинга на блока ми, мойта алфа паркирана пред моя гараж някой я ритнал явно и сега има малко вдлъбнато на задната лява врата, а на комшията БМВ-то, паркирано пред неговия си гараж пък е цялото надрано от едната страна с ключ. Да не говорим че белите врати на гражите са надраскани с маркери. Не мога да намера подходяща дума дори за такива хора.
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Аз ако бях на теб, след като си го идентифицирал субекта.
                          Почваш да паркираш на това място и се залостваш на някое удобно топло местенце.
                          С камера и го дебнеш.
                          Да я надере , пък ти си го снимай , извикай полиция и си действаш по каналният ред.
                          Само това е лечението.

@digitalundgrd - ХВАЛА на теб. Точно така трябва да се прави. Е можеше и да му ритнеш 2-3 пъти вратата - действа доста убедително.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Незнам в събота съм отново на изпит, ще паркирам далеч от там. Но ще мина да проверя дали отново той е паркирал там, може и да му върна улугата.
                            sigpic

Comment

• И все пак ако не е той?
                              Какво правим?
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Колега засега това ме е спряло, просто догатки. И наблюдавам три дена все таиз кола спира там, и личи че се кара. Явно си е "неговото" място, но е малко тъпо на обществен паркинг, с доста свободни места, и то немалко. Аз ако го бях спипал щеше аспуха да оближе...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X