If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами ок, направи му "капана" убеди се че е той, все ще преживееш още някоя драскотина и се оборудвай с видео материал.
А от там на татък, каквото сабя покаже. Варианти много.
Простооо съм брутално разстроен...Пффф нямам толкова много яд в мене колкото огорчение...
Що мислие глупости.. Нормално е колата, като е навънка да се драска, особено, като стане на годинки. В Италия няма нечукната кола, но на никой не му пука.
Taка е...след този случай 2 пъти ме натинсна бус, един път един зелен голф 4, един червен ситроен, едно бяло поло, А класа ме удари на един светофар и още какво ли не....Колите ги знам, щото спират пред моя блок и все ги карат жени... Тааа както се казва доста претръпнах на тази тема. След последния удар в дясно и смяна на бронята, няма част от моята кола, която да не е удряна или одрана...Тааа дано няма повече...ама едва ли...
Иначе всички които четат, нека не ми пращат повече съболезнования, защото темата от 2009г. все пак им благодаря де
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Вчера ми беше "ден" и на мен. Първо на автомивката с прахосмукачката са ми смукнали копчето за алармата вътре в купето, после на един червен светофар докато си чаках, женица с опел зафира се надупи да търси нещо в краката си пусна спирачката и колата и се връща един метър назад заради наклона докато не си заби гадният теглич в предната ми броня, малко по-късно докато бях паркирал на паркинга на полицията ми откраднаха двата таса от джантите, преди десетина дни една друга кукла ми забърза пак предната броня. Вече се чудя тази броня дали да я правя или да си я оставя очукана и надрана сигурно е боядисвана 5 пъти, той бояджията скоро ще ми даде клиентска карта.
Здравейте, интересува ме малко подробности за боядисване на таван да получа, като процедура около уплътненията. Знам, че се използва някакво тиксо, което ги обръща. И как се процедира около тези на тези на вратите.
Гледах темата на Пинко, и гледам първо са мацнали около уплътненията до вратите.
колега ти си с мед да те намаже човек.Аз имах следното преживяване есента в гадното село Ковачевица/каквото и да ви говорят колко е хубаво НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен с чужда кола за която не ви пука.В т.нар райско кътче за селски туризъм няма как да стигнеш с кола по далеч от центъра/то там и пътя свършва/ всичко останало е пеша да красиво е ама........както и да е питах специално къде да паркирам в къщата в която отседнах и ми посочиха ......няма значение място.сутринта намерих колата си зверски издрана от лява страна с зографисан с пирон кур на задния капак,полудях ..............подробностите не са интересни оказа се че там има някаква междуселска война за клиенти и съм отседнал в неправилния хотел и леко съм се бил оттървал на еди кой си преди седмица освен драскотините му нарязали и четирите гуми,само да вметна че най близкия селски вулканизатор е в огняново на 15 км.Патилата не свършиха до тук в селския полицейски участък ми приеха жалбата..............и ме пратиха на майна си райна в гоце делчев да платя такса 2,5 лева за издаване на служебна бележка..............за застрахователя в селото има банка ама видиш ли не е райфайзен а т.нар. представители на силите за сигурност на местна почва не знаели сметката и те там в гоцето я знаели така че карай 30 км до там и обратно да си платиш таксата.С две думи това е по жалбата няма раздвижване/проверявам регулярно/ извършителя бил нейзвестен.а за да е пълна картинката застрахователя ми отказа щетата...........абе изпя го Слави: Няма такава държава
Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
вариант 1-преглъщаш на тласъци;
вариант 2(краен)-палиш селото и всичко що диша да се рее във въздуха;
п.с....колега съчувствам ти.....дано да има развитие в твоя полза по въпроса.....но, мн.се издразних на простотията на тия явно необразовани тъпунгери и изчадия ..(излагация на природата)........
Ужас е!
Днес паркирам, търся място да могат хората да си отварят вратите да слязат спокойно, да не ги свивам, че може да намеря нещо надрано. И час по късно някой спрял на 30 см от вратата ми, влизах от пасажерската, изроди!
отказа на застрахователя е за срока на подаване на щетата ........... за един ден според тяк ако нещо е настъпила на дата Х рано сутринта не може да се докаже че не е настъпило на предния ден................абе идиотия пълна пак казвам вярно красиво е там но не ходете народа са идиоти
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
колега ти си с мед да те намаже човек.Аз имах следното преживяване есента в гадното село Ковачевица/каквото и да ви говорят колко е хубаво НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен с чужда кола за която не ви пука.В т.нар райско кътче за селски туризъм няма как да стигнеш с кола по далеч от центъра/то там и пътя свършва/ всичко останало е пеша да красиво е ама........както и да е питах специално къде да паркирам в къщата в която отседнах и ми посочиха ......няма значение място.сутринта намерих колата си зверски издрана от лява страна с зографисан с пирон кур на задния капак,полудях ..............подробностите не са интересни оказа се че там има някаква междуселска война за клиенти и съм отседнал в неправилния хотел и леко съм се бил оттървал на еди кой си преди седмица освен драскотините му нарязали и четирите гуми,само да вметна че най близкия селски вулканизатор е в огняново на 15 км.Патилата не свършиха до тук в селския полицейски участък ми приеха жалбата..............и ме пратиха на майна си райна в гоце делчев да платя такса 2,5 лева за издаване на служебна бележка..............за застрахователя в селото има банка ама видиш ли не е райфайзен а т.нар. представители на силите за сигурност на местна почва не знаели сметката и те там в гоцето я знаели така че карай 30 км до там и обратно да си платиш таксата.С две думи това е по жалбата няма раздвижване/проверявам регулярно/ извършителя бил нейзвестен.а за да е пълна картинката застрахователя ми отказа щетата...........абе изпя го Слави: Няма такава държава
Това колега си е смешно, стига някой да не е бил на твое място или ти да не беше пострадал.Трагична обстановка в държава от ЕС, която претендира за туристическа дестинация.Но тия тъпунгери, както казва друг колега са едно масово присъствие в цялата ни държава.По села и паланки, по градове, по планини и ливади простака у нас в момента се е номер 1...Спасение от него може да има ако се появи силна обществена реакция срещу такива идиоти, та поне да гледаме никога да не се превръщаме в простаци.Понеже бая мнения чета във форума, на такива, по различни поводи.
Спасение от него може да има ако се появи силна обществена реакция срещу такива идиоти, та поне да гледаме никога да не се превръщаме в простаци.Понеже бая мнения чета във форума, на такива, по различни поводи.
Не насърчавам никаква саморазправа, насилие и т.н. защото това е просташкия начин за "разрешаване" на проблемите, обаче при примитивните животни, "шефа" на глутницата/стадото/групата е този, който моментално избива зъбите на всеки, който го погледне накриво... А тая прослойка за която говориш честно казано ме съмнява да е достигнала в умственото си развитие дори и до такива животни, към които реферирам.
Това с дрането на коли е някакво безумие,всеки ще го заболи като си види колата така ,а и колко разправии докато я оправиш.На какви ли гадости още са способни такива хора.Тъжното е и че ако го види някой случаен минувач едва ли ще се намеси и вероятно после това е повод за хвалби.
Ако е там пред релакса те редовно си налитат на бои и не един или двама са пострадали но наистина има голями боклуци дето карат там по уличката с 60,70 и те си заслужават боя.Конкретно за твоя случаи не знам.
Е там аз веднъж не знаех на кой се отварям ... и ... един не безизвестен самбист се появи ... в релакса де ... не на улицата
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
саморазправата не е решение а само навличане на повече неприятности според мен.лошо е ,че няма респект от закона и като цяло закон не се прилага или се прилага избирателно.чувството за безнаказаност според мен е причина за повечето ни разправии и беди.ама .....................каквото такова .
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment