Интересува ме някой с опит, има ли проблем ако е 55В, дали няма да стопи рефлектора или да потъмни стъклото на фара? Иска ми се като слагам да е мощно, благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ксенон 55W !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИнтересува ме някой с опит, има ли проблем ако е 55В, дали няма да стопи рефлектора или да потъмни стъклото на фара? Иска ми се като слагам да е мощно, благодаря предварително.
Виждал съм "изгорели" фарове от евтини ксенони и то за 1-2 год.
За какво ти е по-мощен, за да заслепяваш повече ли?
Според мен 35W на рефлекторен фар, който не е пригоден за ксенон, са абсолютно достатъчниsigpic
Comment
-
-
За повече от година 55 ватов ксенон не ми направи абсолютно никаква разлика и поражения по рефлекторите........слагай смено, но и настрой фаровете като ората......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега каква е разликата според теб между 55 и 35в, доста осезаема ли е както мисля?
Особено ако са по-читави баластите и крушките...
Аз като си го слагах, момчето, което ми го продаде ми даде 35 и 55 да ги монтирам на 2та фара едновременно и да видя разликата.
Въпреки че, честно казано и противно на всеобщото мнение, изобщо не съм доволен от ксенона на лупи, не знам 156цата дали е с такива, но на 146цата нищо не се виждаше и с 35, и с 55.....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
доколкото проучих най-добре свети ксенон на фарове без лупи и с рефлектор и прозрачно стъкло отпред на фара както при 156, няма лупи. Лупата трябва да насочва снопа светлина, но дори го отслабва. Добър е с две години гаранция е, вече обзаведох един пр с 35ватов, е е доста стабилен, предлагат ми и от новите тънки баласти и крушки, някакви мнения за тях? ако някой има снимка как свети вечер 55в ще съм мн задължен.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениедоколкото проучих най-добре свети ксенон на фарове без лупи и с рефлектор и прозрачно стъкло отпред на фара както при 156, няма лупи..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Тънките баласти са боклуци, не слагай такива.Не ти седят на колана, че да ги криеш.
Колкото до снимката, мога да ти снимам довечера моите на нисана, но те са овъррайднати 35 вата крушки с 55В баласти.Което горе-долу е същата работа, де...просто светят по-бяло от спецификацията
Като цяло, ако ти свети добре фара, ще ти свети добре и ксенона...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Свети ми добре, просто искам когато е мокро след дъжд да виждам добре. А и мен да ме виждат добре вечер като пътувам. Ще съм ти благодарен за снимката. ще чакам с удоволствие, моля само за снимка и от вътре на вън как се вужда, и да кажеш спецификата на фара каква е.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Да знаеш, че по мои наблюдения, а аз бая коли с бая комплекти съм имал, на дъжд специално ксенона е много гаден!Нищо не се вижда.
Иначе фара ми е като на 156ца 1:1.
Крушката е 35 вата 8000к, на 55в баласт156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСвети ми добре, просто искам когато е мокро след дъжд да виждам добре. А и мен да ме виждат добре вечер като пътувам. Ще съм ти благодарен за снимката. ще чакам с удоволствие, моля само за снимка и от вътре на вън как се вужда, и да кажеш спецификата на фара каква е.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment