Първоначално публикувано от Sm0k
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ксенон 55W !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеП.П. И аз останах с впечатление от това което съм виждал, че от халогените крушки, най-добре осветяват тези на филипс (за жалост не са минали всичките сертификати за пред ЕС).
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеА колко вата са в крайна сметка усилените на Филипс ?
P.S. май започнахме много да излизаме от темата, незнам дали скоро няма да е време за разделяне или някаква такава рокадаAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Tя темата вече оцапана...
От едно и също количество ток (4.6 А за 55 вата) можеш да преработиш едно и също количество сумарна енергия - светлинна и топлинна.
Та въпроса е тия халогенни крушки (кристала и найтгайда) дали светят по-силно за сметка на намалени загуби или са просто търговски трик?
Отделно до колко по-бързо изгарят е интересна тема.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеTя темата вече оцапана...
От едно и също количество ток (4.6 А за 55 вата) можеш да преработиш едно и също количество сумарна енергия - светлинна и топлинна.
Та въпроса е тия халогенни крушки (кристала и найтгайда) дали светят по-силно за сметка на намалени загуби или са просто търговски трик?
Отделно до колко по-бързо изгарят е интересна тема.А те все пак са халогенни, незнам състава на газа какво отношение има?
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Сложих ксенончето, регулирах го и е супер сега, сложих х7 6000к,35В, отказах се от 55ватовият. Повече от доволен за цената която платих в пъти по-малка от останлалитеПреди бях свикнал да си пускам халогените за да виждам по-добре канафките въпреки че ми светеха мн добре фаровете, сега няма разлиак работят или не
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСложих ксенончето, регулирах го и е супер сега, сложих х7 6000к,35В, отказах се от 55ватовият. Повече от доволен за цената която платих в пъти по-малка от останлалитеПреди бях свикнал да си пускам халогените за да виждам по-добре канафките въпреки че ми светеха мн добре фаровете, сега няма разлиак работят или не
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Comment
-
Приятел знам го това, щом имам книжка толкова години вече сиго съм наясно със закона. Колата е със спортно окачване и големи джантета, не искам да одера нещо само защото лампите не работят (При 90 градуса завойче в тъмна и тясна улица кво на бордюра ли да се кача!). Халогените ми винаги са били регулиртани ниско, не като 70% от фарове, халогени, ксенони на автомобилите по пътищата. Не виждам с какво постът ти има отношение по темата!! Аз решавам дали ще палщам глоби за това нали?! Не е нужно да отговаряш на поста ми, реторичен е! като има нещо ЛС моля, стига зацапване мама му стара.
п.п. Ще снимам и ще постна снимкимонтирах го аз, сравнително лесно бе, стана мн прегледно и подредено, засега никакви проблеми. Забелязах че днес сутринта около 8 по слънце се вижда снопа светлина от фаровете
Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:42.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПриятел знам го това, щом имам книжка толкова години вече сиго съм наясно със закона. Колата е със спортно окачване и големи джантета, не искам да одера нещо само защото лампите не работят (При 90 градуса завойче в тъмна и тясна улица кво на бордюра ли да се кача!). Халогените ми винаги са били регулиртани ниско, не като 70% от фарове, халогени, ксенони на автомобилите по пътищата. Не виждам с какво постът ти има отношение по темата!! Аз решавам дали ще палщам глоби за това нали?! Не е нужно да отговаряш на поста ми, реторичен е! като има нещо ЛС моля, стига зацапване мама му стара.
п.п. Ще снимам и ще постна снимкимонтирах го аз, сравнително лесно бе, стана мн прегледно и подредено, засега никакви проблеми. Забелязах че днес сутринта около 8 по слънце се вижда снопа светлина от фаровете
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment