Известие

Collapse
No announcement yet.

Милиционер се прави на мъж.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Четенето е вредно, поне в БГ
    Ти да не мислиш, че на запад са се изтрепали да четат, не че и на изток е по различно де...
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

да беше станал примерно таксиджия или шлосер, тогава нямаше да му се налага да се сдържа![/QUOTE]

Познавам хора които неможаха да се реализират никаде,и винаги са недоволни от всичко,винаги някой им е виновен че са некадърници и все са нямали възможност за поне минимален прогрес.Че тези хора повечето от тях станаха полицаи,военни или патрулка в сот.Даже единия познат сега полицай живее близо до нас и като минава с униформата не се трае.Все едно води екскорта на Обама.
      алфа 156 1.8тс16v

Comment

ХМ... някой погледна ли коментара от 15.08.2010 най-долу под клипа! Момчето е загинало в катастрофа. Делото вече ще се прекрати.
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
          ХМ... някой погледна ли коментара от 15.08.2010 най-долу под клипа! Момчето е загинало в катастрофа. Делото вече ще се прекрати.
          И това ако не е възмездие..
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            И това ако не е възмездие..
            Ти сериозно ли?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Ти сериозно ли?
              Не мога да съм напълно сериозен, защото не го познавам момчето. Но съм склонен да го вярвам при положение, че това, което казват за него е вярно.

Едно нещо съм разбрал в тоя живот- каквото лошо направиш ти се връща рано или късно.
              Lexus IS200

Comment

Алее, още един който знае Божият промисъл.
                Яко

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Алее, още един който знае Божият промисъл.
                  Яко
                  Незнам Бог ли е, не е ли, аз принципно не съм набожен, обаче практика го показва. Винаги има баланс и природата се стреми към равновесно положение- това е проста физика, а не Божията промисъл
                  Lexus IS200

Comment

След като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира.
                    Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
                    Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положение

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      След като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира.
                      Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
                      Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положение
                      "Ентропията е критерий за това колко близко до термодинамично равновесие е дадена система." А към висока или ниска ентропия се стреми бих те попитал също така защото само "стреми се към ентропия" нищо не означава.

Да не издребняваме викам аз. Ти ако имаш информация извън медиите по случая може да я споделиш. Иначе просто ми се струва, че на теб полицаят не ти е симпатичен.. Е на мен и двамата не са ми симпатични, но момчето ми е по- антипатично.
                      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:12.
                      Lexus IS200

Comment

• Нямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.

Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
                        Еми не ме кефи.
                        Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Нямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.

Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
                          Еми не ме кефи.
                          Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.
                          Аз в случая съм съгласен с мнението ти. Но не ги мисля толкова задълбочено нещата и не си го слагам на сърцето.
                          Lexus IS200

Comment

• Добре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Добре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?
                              Не съм осъдил- коментирам фактите според моето мнение.
                              Lexus IS200

Comment

• Тъпо е полицай да слиза на нивото на боклуците с които ежедневно си има работа.Правилно е да му говори на Вие на боклука и при най малкото неподчинение -"респектиране" до безпомощно състояние и арест- както си е по закон, но без обиди.И да се снима за назидание на останалата измет!Това ако беше някой охранител от дискотека или пиип шоу бар нямаше да си изтърве нервите, а просто щеше да приложи необходимата сила и да озапти лекето.
                                Last edited by 546; d.m.y г., 17:13.

Comment

Working...
                                X