Първоначално публикувано от Pastora
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Милиционер се прави на мъж.....
Collapse
X
-
да беше станал примерно таксиджия или шлосер, тогава нямаше да му се налага да се сдържа![/QUOTE]
Познавам хора които неможаха да се реализират никаде,и винаги са недоволни от всичко,винаги някой им е виновен че са некадърници и все са нямали възможност за поне минимален прогрес.Че тези хора повечето от тях станаха полицаи,военни или патрулка в сот.Даже единия познат сега полицай живее близо до нас и като минава с униформата не се трае.Все едно води екскорта на Обама.алфа 156 1.8тс16v
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеХМ... някой погледна ли коментара от 15.08.2010 най-долу под клипа! Момчето е загинало в катастрофа.Делото вече ще се прекрати.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИ това ако не е възмездие..Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТи сериозно ли?
Едно нещо съм разбрал в тоя живот- каквото лошо направиш ти се връща рано или късно.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАлее, още един който знае Божият промисъл.
ЯкоLexus IS200
Comment
-
След като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира.
Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положениеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСлед като можеш да прецениш кое как от някви писания в нета изобщо няма какво да се коментира.
Пък ако щеш не физика, ми химия му викай.
Впъпреки че според физиката всяка система се стреми към ентропия, а не към равновесно положениезащото само "стреми се към ентропия" нищо не означава.
Да не издребняваме викам аз. Ти ако имаш информация извън медиите по случая може да я споделиш. Иначе просто ми се струва, че на теб полицаят не ти е симпатичен.. Е на мен и двамата не са ми симпатични, но момчето ми е по- антипатично.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:12.Lexus IS200
Comment
-
Нямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.
Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
Еми не ме кефи.
Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНямам. Само дето аз избягвам да давам оценки, а за възмездие изобщо не бих си и помислил да говоря.
Младежът е гъз. Това добре. Полюцаят, обаче, е длъжностно лице и като такъв аз му плащам заплатата и съответно да имам изисквания към неговото държане. Истеричността не е едно от тях. Щото в ситуация, когато срещу него не е някво кещастно наркоманче, нашият "герой" ще се напикае и няма да свърши това, за което му плащам. За капак е много вероятно да го опукат, и ще трябва д аплащам пенсия на децата му.
Еми не ме кефи.
Блюстител на закона дето не може да си контролира нервите е сртам за пагона.Lexus IS200
Comment
-
Добре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеДобре де, не ги мислиш. А как толкова бързо осъждаш на смърт?Lexus IS200
Comment
-
Тъпо е полицай да слиза на нивото на боклуците с които ежедневно си има работа.Правилно е да му говори на Вие на боклука и при най малкото неподчинение -"респектиране" до безпомощно състояние и арест- както си е по закон, но без обиди.И да се снима за назидание на останалата измет!Това ако беше някой охранител от дискотека или пиип шоу бар нямаше да си изтърве нервите, а просто щеше да приложи необходимата сила и да озапти лекето.Last edited by 546; d.m.y г., 17:13.
Comment
Comment