Известие

Collapse
No announcement yet.

Превъртане на километраж....така ли е или не???????????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Ако е 1,9 D атмосферен дизел 70 к.с., значи тамън му е дошло време да омеше течностите и да шлайфате глава. Всички Партнер/Берлинго го правят на тези километри - проверено нееднократно В България е нормално служебна кола да прави по 60 000 на година.
    2.0 HDI e мотора. И няма проблеми Тя тая кола не се гаси. Само сутрин се пали студена и цял ден не се спира.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Както казва един приятел джамбазин-прекупвач - "Дори и аз не знам колко са реалните километри"

Може и на реални да попаднеш , но пак не се знае как е карана . Имам един комшия с БМВ Е36 , взел го е 2002-3 година и се кара само 2-3 пъти в годината До морето и за сбора на село . Сега е на около 180 000 км , даже се зачудих , че са толкова . През другото време си кара я Москвича , я Ескорта . Вика "най-съм доволен от Москвича , ходи навсякъде , не го мисля и мога да го оправя сам" , че спрял на морето на платен паркинг и му обрали лайсните на БМВто

На по-новите коли това им е хубавото , че се виждат реалните км
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        На по-новите коли това им е хубавото , че се виждат реалните км
        Които всъщност пак могат да се препрограмират
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Незнам колко ще е компетентно моето мнение ама съм чувал , че в София има автосервиз който само с превъртане на километражи се занимава. Каде е незнам , как се казва неазнам . Чул съм го от познати . Ще трябва да поразпитам да не кажете че тука само си приказвам и ако някой иска да ходи после да проверява
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Това с км само при нас качили го има, е добре аз моята я взех на 180 000км от Германия с чупен кол.вал, предполагам е на толкова , но какво от това по всичко в колата изглежда , че човекът който я е карал не я е пазил мн мн, бронята е пребоядисвана и то доста некадърно та сега се бели... и да кажим с какво колата на колегата постнал темата е по-лоша , очевидно е че е гледане и пазена ама видиш ли била на 230 000 км и не ставала , колега ако си решил да я продаваш недей си въртя км , според мен още съществуват хора, който разсъждават а не скачат с двата крака в някоя кола, която е на 120 000 км.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
              кой гледа километража? колата си личи колко е карана по сумати други неща
              ами аз знам от продавача на един сравнително нов форд на над 400к км, с много запазен салон, който се продаде на 97к км . А сега Вие си сметнете колите които карате на по колко са!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                ами аз знам от продавача на един сравнително нов форд на над 400к км, с много запазен салон, който се продаде на 97к км . А сега Вие си сметнете колите които карате на по колко са!

Сега хвърли бомбата
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                  според мен още съществуват хора, който разсъждават а не скачат с двата крака в някоя кола, която е на 120 000 км.
                  Не съществуват такива хора. Нашенецът обича да го лъжат и все се надява, че ще хване маймуна с трици
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

От около 40 156, досега 4 или 5 са били на реални км.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Зависи откъде си я взел колега!Дали отГермания или Италия!В Германия стават по-трудно цирковете!Ако има такива-т.е. от автокъща пише за експорт без гаранция!
                      И зависи от цената!По -малко от 4000 евро няма свесна 156 !говорим от 2001 нагоре!

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Не съществуват такива хора. Нашенецът обича да го лъжат и все се надява, че ще хване маймуна с трици
                        Ми значи по тази логика аз не съм нашенец , незнам колега не всеки се вързва на км, които пише на таблото, верно , че е хубаво ти пише 125 000 , а не 280 000, ама да ти кажа предпочитам да си я взема на оригинални км не въртяни и да си я знам колата , пък ако си толкова маниак и искаш да ти пише по-малко отиди и я врътни назад
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ако разрешите да използвам темата и да попитам - Могат ли да се проверят реалните километри на 166 от 2000г. например? Защото много майстори твърдят, че могат да ги кажат, но никой не споделя как ги разбира колко са! Та ако някой се наеме да провери мойте, ще дойда при него да видим как аджеба ги определя тез километри!
                          Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                          Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                          "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                          When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            Moята е на малко на около 170000, но на километража пише 10100
                            Иначе я взех на 84000 по километраж.
                            Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
                            Ако разрешите да използвам темата и да попитам - Могат ли да се проверят реалните километри на 166 от 2000г. например? Защото много майстори твърдят, че могат да ги кажат, но никой не споделя как ги разбира колко са! Та ако някой се наеме да провери мойте, ще дойда при него да видим как аджеба ги определя тез километри!
                            Във връзка с това и горното, което съм написал - в Extreme Tuning на диагностиката си показва на колко километра е колата.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Moята е на малко на около 170000, но на километража пише 10100
                              Иначе я взех на 84000 по километраж.

Във връзка с това и горното, което съм написал - в Extreme Tuning на диагностиката си показва на колко километра е колата.
                              Ти видя ли го с очите си, че си показва и от къде взимат данните, и има ли гаранция, че данните, които четат не са манипулирани?
                              Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                              Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                              "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                              When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
                                Ти видя ли го с очите си, че си показва и от къде взимат данните, и има ли гаранция, че данните, които четат не са манипулирани?
                                Да, видях го с очите си на екрана на лаптопа, а за гаранция, можеш да питаш момчетата от Extreme за софтуера и възможностите му, но според мен си е реално.
                                Предполагам, този който е връщал километража с около 60000км не му се е занимавало да го прави качествено, а и не знам дали може да се манипулира напълно.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X