Известие

Collapse
No announcement yet.

Превъртане на километраж....така ли е или не???????????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Значи тия твин спаркове, които раждат са на над милион километра
    Мдаа

Comment

• И значи кво се получи - поредното доказателство че италянките в крайна сметка са качествени колици...

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        И значи кво се получи - поредното доказателство че италянките в крайна сметка са качествени колици...
        Е и френските и швабските не са на по-малко ...
        Хората имат пътища и си карат колите .С това WV Caddy от предната страница да не би да са карали само децата на училище ? А за коли САЩ да не казваме за какви хиляди километри става дума .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Естествено че са качествени, но заради нагласата съществуваща в БГ (италиански автомобил = евтин) тия мошеници от Горубляне и Дупница внасят уникални морги и сриват имиджа на нашите белисими
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Естествено че са качествени, но заради нагласата съществуваща в БГ (италиански автомобил = евтин) тия мошеници от Горубляне и Дупница внасят уникални морги и сриват имиджа на нашите белисими
            То там само морги има,иначе ако вкарат запазена италянка,няма кой да я купи,като може да си купи ГОЛ-ф.
            Ония ден си говорих с един познат таксиджия,викам му бе на колко километра ти е колата,че сериозно ми напомня на автомобилите от Горубляне,той са смее и вика "Ми 100Х5 ги мина по Коледа "

Здрави са ни италянките,аз Стило на 500к съм виждал и се държеше горкото,не беше се задъхало още.
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Ами на Деу Тико му правихме първи ремонт на 700 000 Км - оригинално Корейско Тико от най първите карано нонстоп на две смени като такси във Варна . За ходова част няма да говорим то там е ясно .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Имаше в една стара тема, не помня в кой раздел, следната случка. Някакъв немец си купува чисто нова 166 през 1999 г. Живее в някакво градче на 255 км. от Мюнхен и всеки работен ден пътува до там и обратно за работа. Бил карал по магистралите само на темпомат на 160 км/ч, и за тези 9 години (темата беше от пролетта на 2008-ма) бил сменил 2 пъти предно и един път задно окачване, един път турбо, 8 пъти ангренажен ремък, два пъти всички турбопътища и за това време беше преминал...936 000 километра без изобщо да е пипал нещо по мотора !?! Това не е всичко, по времето за което ставаше дума човекът продължаваше да си кара колата с кеф и ако още я кара, вече трябва да е над 1 100 000 км.
                Last edited by RPWWD; d.m.y г., 23:33.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ами случила е на стопанин 166-цата, немците са пословични с отношението си към авотмобила , ако беше в Италия и маслото може да не и бяха сменили . А основния контонгент сега идва от Италия .

Comment

• По българските пътища тази кола ако изкара толкова със същата подръжка трябва да и направят паметник!
                    И точно това ми е мисълта как може да вярваме на километражите по автокъщите, пенсионер я е карал , сляпа баба е ходела с нея до магазина и т.н. Извън българия хората карат по много и ако тук примерно някой работи на 10км от тях там работят и на по 100 и отгоре както каза ... RPWWD

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Ами случила е на стопанин 166-цата, немците са пословични с отношението си към авотмобила , ако беше в Италия и маслото може да не и бяха сменили . А основния контонгент сега идва от Италия .
                      Да, случила е. Освен всичко друго, колегата който беше писал за тази кола беше виждал снимки на колата в alfisti.de и се кълнеше, че тази кола е изглеждала в пъти по-добре от горублянските 166-ци на по 150 000 км.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Ами случила е на стопанин 166-цата, немците са пословични с отношението си към авотмобила , ако беше в Италия и маслото може да не и бяха сменили . А основния контонгент сега идва от Италия .
                        КОлега мойта е внос от италия вече втора смяна на масло и не съм долял и капка, ауспуха ми има ръжа дори и не е черен.Вярно че аз съм втори собственик де , има си мърлячи навсякъде.В италия и не само там не им представлява трудност да я карат колата докато се скапе и веднага я заменят с друга - такива са им стандартите

Comment

• В България сменяме предно окачване всяка година, а задно веднъж на 2 години хахаха. Напоследък установявам, че наще пътища освен, че са надупчени като швейцарско сирене, асфалта почти навсякъде е станал на вълни ( все едно карам през "мини" легнали полицаи, които са сложени един до друг....)
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Колкото и да я е поддържал въпросният немец, тази 166 на милион и кусур километра скоро ще се озове (ако вече не е минала оттам) на Горубляне или в Дупница, с върнат на 200 000 километраж и попадайки на родна земя ще разори собственика си...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Даа, за карането карат. Аз поживях извесно време зад океана, на ден навъртах по 200-250 мили. Тук правя по 20км на ден средно в града, но такива са ни мащабите. Между другото и в щатите връщат километражи, и там има от нашите джамбази

Comment

• Има и нещо друго което съпътства ,точно избраните от нас Марка-Алфа Ромео,тази кола не се купува за да мъкнеш буркани,не е като Мареа Уеекенд или Ланча Либра.В Италия повечето Алфи се карат от млади Несемейни Индивиди, които натискат ли натискат,а ние се чудим що ражда ли ражда

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Даа, за карането карат. Аз поживях извесно време зад океана, на ден навъртах по 200-250 мили. Тук правя по 20км на ден средно в града, но такива са ни мащабите. Между другото и в щатите връщат километражи, и там има от нашите джамбази
                                Не само че има от нашите ми има и наши джамбази.
                                Относно щатите е така,мой познат си докара един Сивик от там ,беше 2 години там и ми вика "Ми аз живеех близо до работа,пътувах само по 50 мили в едната посока"
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                                X