If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превъртане на километраж....така ли е или не???????????
И значи кво се получи - поредното доказателство че италянките в крайна сметка са качествени колици...
Е и френските и швабските не са на по-малко ...
Хората имат пътища и си карат колите .С това WV Caddy от предната страница да не би да са карали само децата на училище ? А за коли САЩ да не казваме за какви хиляди километри става дума .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Естествено че са качествени, но заради нагласата съществуваща в БГ (италиански автомобил = евтин) тия мошеници от Горубляне и Дупница внасят уникални морги и сриват имиджа на нашите белисими
Естествено че са качествени, но заради нагласата съществуваща в БГ (италиански автомобил = евтин) тия мошеници от Горубляне и Дупница внасят уникални морги и сриват имиджа на нашите белисими
То там само морги има,иначе ако вкарат запазена италянка,няма кой да я купи,като може да си купи ГОЛ-ф.
Ония ден си говорих с един познат таксиджия,викам му бе на колко километра ти е колата,че сериозно ми напомня на автомобилите от Горубляне,той са смее и вика "Ми 100Х5 ги мина по Коледа "
Здрави са ни италянките,аз Стило на 500к съм виждал и се държеше горкото,не беше се задъхало още.
Ами на Деу Тико му правихме първи ремонт на 700 000 Км - оригинално Корейско Тико от най първите карано нонстоп на две смени като такси във Варна . За ходова част няма да говорим то там е ясно .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Имаше в една стара тема, не помня в кой раздел, следната случка. Някакъв немец си купува чисто нова 166 през 1999 г. Живее в някакво градче на 255 км. от Мюнхен и всеки работен ден пътува до там и обратно за работа. Бил карал по магистралите само на темпомат на 160 км/ч, и за тези 9 години (темата беше от пролетта на 2008-ма) бил сменил 2 пъти предно и един път задно окачване, един път турбо, 8 пъти ангренажен ремък, два пъти всички турбопътища и за това време беше преминал...936 000 километра без изобщо да е пипал нещо по мотора !?! Това не е всичко, по времето за което ставаше дума човекът продължаваше да си кара колата с кеф и ако още я кара, вече трябва да е над 1 100 000 км.
Ами случила е на стопанин 166-цата, немците са пословични с отношението си към авотмобила , ако беше в Италия и маслото може да не и бяха сменили . А основния контонгент сега идва от Италия .
По българските пътища тази кола ако изкара толкова със същата подръжка трябва да и направят паметник!
И точно това ми е мисълта как може да вярваме на километражите по автокъщите, пенсионер я е карал , сляпа баба е ходела с нея до магазина и т.н. Извън българия хората карат по много и ако тук примерно някой работи на 10км от тях там работят и на по 100 и отгоре както каза ... RPWWD
Ами случила е на стопанин 166-цата, немците са пословични с отношението си към авотмобила , ако беше в Италия и маслото може да не и бяха сменили . А основния контонгент сега идва от Италия .
Да, случила е. Освен всичко друго, колегата който беше писал за тази кола беше виждал снимки на колата в alfisti.de и се кълнеше, че тази кола е изглеждала в пъти по-добре от горублянските 166-ци на по 150 000 км.
КОлега мойта е внос от италия вече втора смяна на масло и не съм долял и капка, ауспуха ми има ръжа дори и не е черен.Вярно че аз съм втори собственик де , има си мърлячи навсякъде.В италия и не само там не им представлява трудност да я карат колата докато се скапе и веднага я заменят с друга - такива са им стандартите
В България сменяме предно окачване всяка година, а задно веднъж на 2 години хахаха. Напоследък установявам, че наще пътища освен, че са надупчени като швейцарско сирене, асфалта почти навсякъде е станал на вълни ( все едно карам през "мини" легнали полицаи, които са сложени един до друг....)
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Колкото и да я е поддържал въпросният немец, тази 166 на милион и кусур километра скоро ще се озове (ако вече не е минала оттам) на Горубляне или в Дупница, с върнат на 200 000 километраж и попадайки на родна земя ще разори собственика си...
Даа, за карането карат. Аз поживях извесно време зад океана, на ден навъртах по 200-250 мили. Тук правя по 20км на ден средно в града, но такива са ни мащабите. Между другото и в щатите връщат километражи, и там има от нашите джамбази
Има и нещо друго което съпътства ,точно избраните от нас Марка-Алфа Ромео,тази кола не се купува за да мъкнеш буркани,не е като Мареа Уеекенд или Ланча Либра.В Италия повечето Алфи се карат от млади Несемейни Индивиди, които натискат ли натискат,а ние се чудим що ражда ли ражда
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------
Даа, за карането карат. Аз поживях извесно време зад океана, на ден навъртах по 200-250 мили. Тук правя по 20км на ден средно в града, но такива са ни мащабите. Между другото и в щатите връщат километражи, и там има от нашите джамбази
Не само че има от нашите ми има и наши джамбази.
Относно щатите е така,мой познат си докара един Сивик от там ,беше 2 години там и ми вика "Ми аз живеех близо до работа,пътувах само по 50 мили в едната посока"
Comment