Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените и Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Предубеден си!
    Веднага те оборвам с необорими аргументи - по кафетата има много жени, които се кефят на мотористи и в същото време, докато кесиш на бара няма опастност да се пребиеш с мотора
    Казваш да позираме.....
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:31.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами, темата не е ли точно за това?!
      С мотор се позира много по-лесно, отколкото с кола
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        Леле, като чета направо ме разнищихте . Аз просто исказах случилото се и ми беше чудно, дали има хора с моята сътба . Ако исках чрез колата да си намирам момичета нямаше да взема този гроб (става вапрос за моята ) . Аз обичам марката , нямам кой знае какви възможности и взех колата , за да осъществя една моя мечта . Вярно очукана е , капака ми е двуцветен , работи като косачка , но това е моята алфа и си я обичам. Живот и здраве ще я оправя (още малко и остана ). Следващата ми приятелка ще гледам да не е толкова претенциозна , но ако наистина ме обича , колата няма да е проблем . Може пък раздялата да е за добро ,даже вече съм щастлив , тъкмо сега имам време за себе си. Поздрави колеги и да ви слушат колите и жените .
        Колегата ти го е казал...

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
        Проблемът не се състои в колата, а във вниманието..Естествено че ако обръщаш внимание на друга своя страст и я поставиш над своето момиче ще се отчуждиш и ще я отблъснеш. Или тя ще е на 1 -во място или някой друг ще я кара да се чувства там... Цялото разбирателство е един огромен двустранен компромис.
        Ако разбирам правилно де...
        Мен също ме заряза заради колата или по-точно, защото предпочитах да си правя нещо по колата, отколкото да се видя с нея... Когато нямате една и съща страст е трудно да не кажа невъзможно... жените обичат да са на първо място
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение

Ако разбирам правилно де...
          Мен също ме заряза заради колата или по-точно, защото предпочитах да си правя нещо по колата, отколкото да се видя с нея... Когато нямате една и съща страст е трудно да не кажа невъзможно... жените обичат да са на първо място
          Вярно е, жените задължително обичат да са на първо място.
          Май един от вариантите да се примирят, че ще делят първото място с алфата е ако и жената я има същата страст )
          При мен поне е така и проблеми не съществуват
          Приела съм, че на "почетната стълбичка" не съм само аз, но и в моята "почетна стълбичка" не е само той, там някви алфи се пречкат, ама нека )

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
            Вярно е, жените задължително обичат да са на първо място.
            Май един от вариантите да се примирят, че ще делят първото място с алфата е ако и жената я има същата страст )
            При мен поне е така и проблеми не съществуват
            Приела съм, че на "почетната стълбичка" не съм само аз, но и в моята "почетна стълбичка" не е само той, там някви алфи се пречкат, ама нека )
            Точно, защото го приемаш за обща страст, а не като изместване
            Много ме радват хора, които са се намерили, като вас, а останалите - продължаваме да се оглеждаме
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Колеги , да се похваля . Малко пооправих колата ( почти е готова , остава пакак , врата и носач ) и изведнъж стана чудо . Както онзи ден ми беше криво за жената , а сега не знам какво да правя .Какво има стана на тия момичета изведнъж почват да ми се ляпят. Най-накрая колелото се обърна в моя полза , само да чукам на дърво както се е обърнало да не ме захлупи

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                Колеги , да се похваля . Малко пооправих колата ( почти е готова , остава пакак , врата и носач ) и изведнъж стана чудо . Както онзи ден ми беше криво за жената , а сега не знам какво да правя .Какво има стана на тия момичета изведнъж почват да ми се ляпят. Най-накрая колелото се обърна в моя полза , само да чукам на дърво както се е обърнало да не ме захлупи
                Колега, викаш - колата, колата.... Ти какво взе?Не съм те засичал по Елин Пелин скоро.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                  Колега, викаш - колата, колата.... Ти какво взе?Не съм те засичал по Елин Пелин скоро.
                  Не ти трябва да знаеш , взех 145 1.3 боксер , но направо пощурях с тая кола . Не знам дали има кола с повече проблеми от мойта

Comment

Да повдигнем темата от прахта

На мене въпрос ми задаваха кажи колко обичаш мен и колко алфата и казах 51% тебе 49% алфата еее така съм доволна еее после като заключвах гаража тайно и казах спокооо базиках се ти единствена и неповторима, aко беше жива щеше целувка да ми даде сигурно хахахахаха
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И понеже сме във фаза: очевидно афектирана от насладата в колата, ми беше зададен въпрос:
                      "Винаги съм се чудила щом един мъж се грижи така за колата си - това значи ли че ще се грижи и за жена си така след време?

Отговор на глас: Да разбира се това е все пак една кола...
                      Отговор на ум: Мечтай си, нея никога не я боли глава...

Comment

Те проблемите произхождат според мене от няколко фактора,а именно първо Алфа ромео не е скъпа и престижна кола ,после се троши често ,и понеже ние кадето караме алфа сме болни и не практични мозъци понеже ги караме и поддържаме с цената на много проблеми време и пари,та няма нищо чудно ,че некое младо момиче би се загледало по БМВ понеже само единия му фар надвишава цената на много от колите в този форум.И нищо чудно ако утре избяга жена ти то тя ще има пълно право понеже ние алфистите наливаме хиляди левове в някоя кочина вместо да ги даваме за семеиството децата или жената.Моята жена сега иска Айфон каква ще и е реакцията според вас ако и кажа .че немога да и го купя понеже съм купил вариатор и спортни валове или турбо гарет за кочината.И накрая ако решиш да продаваш колата която ти струва няколко хиляди лева установяваш че може да реализираш 500 лева понеже е Алфа Ромео ако беше голфче струва 3000 лева ма понеже е Алфа 1000 лева нямат взимане.
                        Last edited by nicola 59; d.m.y г., 19:14.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Глупости!
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                            Те проблемите произхождат според мене от няколко фактора,а именно първо Алфа ромео не е скъпа и престижна кола ,после се троши често ,и понеже ние кадето караме алфа сме болни и не практични мозъци понеже ги караме и поддържаме с цената на много проблеми време и пари,та няма нищо чудно ,че некое младо момиче би се загледало по БМВ понеже само единия му фар надвишава цената на много от колите в този форум.И нищо чудно ако утре избяга жена ти то тя ще има пълно право понеже ние алфистите наливаме хиляди левове в някоя кочина вместо да ги даваме за семеиството децата или жената.Моята жена сега иска Айфон каква ще и е реакцията според вас ако и кажа .че немога да и го купя понеже съм купил вариатор и спортни валове или турбо гарет за кочината.И накрая ако решиш да продаваш колата която ти струва няколко хиляди лева установяваш че може да реализираш 500 лева понеже е Алфа Ромео ако беше голфче струва 3000 лева ма понеже е Алфа 1000 лева нямат взимане.
                            Ми като жена ти иска фйешън айфон, да работи и да си купи! От кога стана задължително мъжете да купуват телефони на жените си? Твоето хоби е колата, имаш пълното право да си даваш СОБСТВЕНИТЕ пари за каквото решиш. Ако жена ти не е съгласна с това, проблема си е неин. Ако аудиторията която търсите са момичета, които се впечатляват от пари и коли, проблема по-скоро е в самите вас...

Comment

Този следобед си пастирах и полирах колата и в изневиделица една пчела се опита да кацне на предния капак, но за жалост се хлъзна, падна по гръб, разкикери се безпомощно и благодарение на разперените си крила се обърна - ако някоя дама беше седнала на капака щеше да се случи същото и предполагам, че щеше да бъде по-доволна, отколкото на някоя мръсна и кална скъпоструваща кола.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Ми като жена ти иска фйешън айфон, да работи и да си купи! От кога стана задължително мъжете да купуват телефони на жените си? Твоето хоби е колата, имаш пълното право да си даваш СОБСТВЕНИТЕ пари за каквото решиш. Ако жена ти не е съгласна с това, проблема си е неин. Ако аудиторията която търсите са момичета, които се впечатляват от пари и коли, проблема по-скоро е в самите вас...
                                Колега ти си пазарджиклия и да те убеждавам в каквото и да е ,е безмислено,ма хобитата и то свързани с автомобили ,са превилегия само на много богатите хора и ние сме хора дето се мъчим да живеем живота на генерала ма с воинишка заплата.Ако съм милионер или ако ти си милионер със сигурност няма да имаш грижи около подобни хобита,ма при положение ,че вадиш кинти от семеиния бюджет ,който е краино не достатъчен за нормален живот а ти трее да задоволяваш хобито си е кофти.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X