Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "Голяма семейна кола" с голям багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...
    Признай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...

Comment

Извинявай , да не си бот ?
      А колкото до Стоян , той кара ЗАЗ-ка ... не 159 и не разбира от големи седалки ...
      Марто към какво клониш в избора си ?
      Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 02:21.
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщение
        Признай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...
        Абе и аз като видя тезиса отвътре ме радва много, но като се обърна и я видя отпред...

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Като сметнеш, че има доволно Е39-ки 2002-ра и 2003та година, чак много дърти е малко пресилено
        Не са хубостници ама пък понавървяват.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...150&f1=details - това съвсем семейно.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Като сметнеш, че има доволно Е39-ки 2002-ра и 2003та година, чак много дърти е малко пресилено
          Бе то има, ама моделът е набор 95 като концепция и разработка, и повечето коли от този род в БГ са на 12-13 години и затова се създава такова впечатление.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Според мен няма смисъл да питаш каква кола да вземеш. Всички са еднакви таратайки. Въпрос на късмет. Затова отиваш харесваш си и пробваш, ако ти пасва на карането е твойта. Например на мен японските не са ми удобни, патих си доста с една от най здравите им машини и повече не искам да чуя за джапанки, обаче има хора който не искат пък да чуят за други коли освен за японски.
            Братовчет ми си купи опел астра комби на 1 година, вече 2г не е пипнал нищо, колата харчи малко 1.7 дизел е и като цяло е супер доволен от потдръжка и разходи по нея, обаче я продава защото още на 2-рата седмица почна да мрънка колко била дървена, не му е удобна и т.н. все нещо я псува и вече се реши маха я и иска БМВ макар и по старо.
            Тъй че от питане смисъл никакъв отивай пробвай и КЪСМЕТ.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...150&f1=details - това съвсем семейно.
              Този автомобил съм го карал доста и е адски неудобен. Тесни седалки, дръжката на вратата те подпира в бъбреците ако си на шофьорското място. Просто са искали да сместят 6 места на два реда и се е получила боза. Иначе има доста място - возил съм един 47 инчов телевизор и дванадесет 22 инчови монитора едновременно, като сгънах втория ред седалки. Огледалцето за задно виждане е ужасно, и като цяло мъртвите ъгли са доста.
              Last edited by jamesdavidso; d.m.y г., 15:24.

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Марто към какво клониш в избора си ?
                Нещо Вектра - мектра ще е май...
                или в краен случай - Астра(лен) модел
                Начетох се на какви ли не статии и разни други романи за
                всичките японски, скандинавски, и т.н. коли.
                Но сега в това състояние (не на духа), в което съм финансово де ,не мога да си позволя да се метна на автомобил носещ бадж на който е изобразено нещо кръстосано със смоци, поглъждащи човеци.
                Че те НАИСТИНА гълтат хора, по тукашните подалпийски земи...
                Та така
                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                  Нещо Вектра - мектра ще е май...
                  или в краен случай - Астра(лен) модел
                  Начетох се на какви ли не статии и разни други романи за
                  всичките японски, скандинавски, и т.н. коли.
                  Но сега в това състояние (не на духа), в което съм финансово де ,не мога да си позволя да се метна на автомобил носещ бадж на който е изобразено нещо кръстосано със смоци, поглъждащи човеци.
                  Че те НАИСТИНА гълтат хора, по тукашните подалпийски земи...
                  Та така
                  Няма да сгрешиш с вектрата. Много Сигурен автомобил... Преди три години си купих вектра Ц , само,че седан. Направих с челен удар ,тотална щета', а на мен ми нямаше и драскотина...Друг е въпроса, че следващата ми кола е по-добра , но тя от коя ли не е по-добра, така , че подкрепям...
                  Last edited by qpwo; d.m.y г., 23:34.
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

От вчера съм собственик на това...

След дълго, досадно, отвращаващо и изнервящо обикаляне по автокъщи, частни собственици, шоурумове и т.н.
                    На нищо читаво не попаднах , нагледах се на какво ли не... и наслушах се на какви ли не цени и др.
                    Вчера сутринта, съвсем случайно попаднах на това моторно превозно средство и то е -

Мазда 6 2,0 Цди Спорт Комби
                    121 конски сили , 2005 година производство. Със всичките екстри, само без кожени седалки.
                    1-ви собственик на 91113 хил .КМ има съвсем леки козметично-епилационни забележки, които ще бъдат премахнати в БГ!
                    С една дума, точно това ми отговаряше на критерийте: като - семейни, багажни, така и джобни...
                    Ха да ми е честито

Comment

Щом тази си си харесал,значи това е твоята кола. Да ти е честита и да изкара 900 000 километра.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Да ти е честита новата придобивка!!!

Comment

Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщение
                          мислиш ли ?
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

След дълго, досадно, .......
                            Да ти е честита Колега . Дано предния собственик да се е отнасял с нея така ти ще се отнасяш и да те радва дълги години и много хиляди безаварийни километри .
                            Поздрави .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Да ти е честита Колега . Дано предния собственик да се е отнасял с нея така ти ще се отнасяш и да те радва дълги години и много хиляди безаварийни километри .
                              Поздрави .
                              Благодаря ти за пожеланието колега!
                              Абе отнасял се е що годе - добре човека,
                              някакъв професор по математика бил във Виенския
                              Университет
                              Естествено ще се грижа добре за колата!

Comment

Благодаря ти за пожеланието колега!
                                Абе отнасял се е що годе - добре човека,
                                някакъв професор по математика бил във Виенския
                                Университет

Естествено ще се грижа добре за колата!

Интелигентен човек е бил , значи трябва да е ОК автомобила.
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X