Миналия уикенд бях до Брашов - централна Румъния, по работа. Та там някъде не много високо в Карпатите посред нощ ми дрънна камбанката на външния термометър, и кво да видя - навън температурата паднала на 3 гр. целзий, леко ръмеше, а по завоите седалката бая ме подпираше отстрани... На Шипка пък в мъглата температурата беше 5-6 градуса.
Днес пък сутринта в дъжда на "автомагистрала" /нарочно е в кавички/ Тракия, близо до Пазарджик в посока София един джип с бая широки гуми беше навирил петалата върху страничната мантинела, минах бавно - кран, полиция, и имах време да го поогледам, нито от него, нито от мантинелата беше останало нещо здраво, за пътниците на знам...
Та си зададох въпроса - дали не е време вече за зимните гумета
Днес пък сутринта в дъжда на "автомагистрала" /нарочно е в кавички/ Тракия, близо до Пазарджик в посока София един джип с бая широки гуми беше навирил петалата върху страничната мантинела, минах бавно - кран, полиция, и имах време да го поогледам, нито от него, нито от мантинелата беше останало нещо здраво, за пътниците на знам...
Та си зададох въпроса - дали не е време вече за зимните гумета

Comment