Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да откажа цигарите..?
Collapse
X
-
Да си решил твърдо трябва и наистина поне месец да избягваш компани и места, където се пуши.Освен това си кажи-абе мога да изпуша една, но отлагай тоя момент.Ако си кажеш никога, това е по трудно изпълнимо, по скоро кажи една, но когато реша.
Аз така ги отказах, на първия месец изпуших една и вече 14 години, мога да си паля по някоя в седмицата, но никога не пуша повече от една или две и никога не ми е трудно да откажаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите, правил съм го поне 100 пъти...
Сега по-сериозно...Ако не можеш да се справиш, имаше такива курсове преди време, тия неща които съм ти писал в предишния ми пост са горе долу от там (един приятел ходи на такъв курс).Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Това е по-скоро тема за форум "бг мама" отколкото за автомобилен форум. Скоро очаквам да видя и теми за памперси, залъгалки, манджи... и пр.
Колега, нека избягваме излишните квалификации.
Разбирам, че си обиден от крайния резултат на темата за скоростите, но това не е основание да започнеш да подскачаш срещу всеки, който споделя свой проблем в Общи приказки, чието описание най-настоятелно те моля да прочетеш (вероятно, поради краткия си престой във форума, неволно си го пропуснал).
Приеми това като дружеска забележка (засега), без лоши чувства и моля, прояви толерантност овреме.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеТова е по-скоро тема за форум "бг мама" отколкото за автомобилен форум. Скоро очаквам да видя и теми за памперси, залъгалки, манджи... и пр.
Comment
-
цитат: "Колега, нека избягваме излишните квалификации.
Разбирам, че си обиден от крайния резултат на темата за скоростите, но това не е основание да започнеш да подскачаш срещу всеки, който споделя свой проблем в Общи приказки, чието описание най-настоятелно те моля да прочетеш (вероятно, поради краткия си престой във форума, неволно си го пропуснал).
Приеми това като дружеска забележка (засега), без лоши чувства и моля, прояви толерантност овреме."
Опааа... менторите се появиха
Ако някой иска нещо просто го прави, ако неможе, значи не го иска достатъчно силно. Човек има ли проблеми: мъжете си ги решават, а жените ги споделят !
Относно темата за скороста НЕ съм обиден ! По-скоро обидихте повечето участници във форума като я спряхте. Тая тема присъства в другите автомобилни форуми, без там да е "опасна", "агресивна" и т.н.
Приемете това като приятелски разговор.Last edited by nickyto; d.m.y г., 07:52.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа си решил твърдо трябва и наистина поне месец да избягваш компани и места, където се пуши.Освен това си кажи-абе мога да изпуша една, но отлагай тоя момент.Ако си кажеш никога, това е по трудно изпълнимо, по скоро кажи една, но когато реша.
Аз така ги отказах, на първия месец изпуших една и вече 14 години, мога да си паля по някоя в седмицата, но никога не пуша повече от една или две и никога не ми е трудно да откажа
Е как успя бе колега.Аз ги бях отказал за 10-на дена, и реших че мога да запаля една с кафето и... сега повече ги пуша.Виж преди 25 години, като казах - няма да пия и край.Сега да ма убийш не слагам алкохол в устата си.Само по една малка бира от време на време,колкото да са прая на мъж.Ма тва с цигарите... трудна работа.От понеделник, ама от кой - не знам.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИ като се наспамите до края на страницата, се надявам на следващата да продължите по темата.
Втори ден без да съм запалил....е все още е обяд но се държа, макар, че сутринта ме изкушаваха....сега съм на едно малко и не мисля за това.
п.п.Благодаря на всички който пишат в тематаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеОстави ги Моля те.....момчетата ми помагат, нека си спамят
Втори ден без да съм запалил....е все още е обяд но се държа, макар, че сутринта ме изкушаваха....сега съм на едно малко и не мисля за това.
п.п.Благодаря на всички който пишат в темата
Любопитна съм
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеСлед 20 години пафкане, преди 4 години реших и ги спрях ! И до сега не съм запалвал, въпреки, че покрай мен има твърде много пушачи. Не е чак толкова трудно !
Няма "немога", има "неискам" !
---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:26 ----------
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАко се справиш с цигарите, после ще те моля да напишеш подробно какво и как по въпроса.
Любопитна съмПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Успех в начинанието Боби
И ни дръж в течение как се справяш с изкушениетоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПърва сутрин без цигари......изпих си кафето на екс и хващам с нещо да се занимавам, че ще взема да ида до магазина да си купя цигари....
Дано този път да проявя воля....най дългият ми период без цигари е 4-месеца.....ужасяващо кашляне ти казвам направо ми се гадеше ... защо ги почнах ... и аз незнам но съм решил да ги откажа наистина и да започна със спортуването . По-добре 30 лв. за фитнес отколкото 150 лв. за цигари . Успех и на 2-ма ни
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment