Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да откажа цигарите..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Само воля, без трикове. Особено един мъж ако не може да спре цигарите не е мъж!!
    Баси - аз изобщо не съм мъж.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Да си решил твърдо трябва и наистина поне месец да избягваш компани и места, където се пуши.Освен това си кажи-абе мога да изпуша една, но отлагай тоя момент.Ако си кажеш никога, това е по трудно изпълнимо, по скоро кажи една, но когато реша.
      Аз така ги отказах, на първия месец изпуших една и вече 14 години, мога да си паля по някоя в седмицата, но никога не пуша повече от една или две и никога не ми е трудно да откажа
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите, правил съм го поне 100 пъти...
        Сега по-сериозно...Ако не можеш да се справиш, имаше такива курсове преди време, тия неща които съм ти писал в предишния ми пост са горе долу от там (един приятел ходи на такъв курс).
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Това е по-скоро тема за форум "бг мама" отколкото за автомобилен форум. Скоро очаквам да видя и теми за памперси, залъгалки, манджи... и пр.

Колега, нека избягваме излишните квалификации.

Разбирам, че си обиден от крайния резултат на темата за скоростите, но това не е основание да започнеш да подскачаш срещу всеки, който споделя свой проблем в Общи приказки, чието описание най-настоятелно те моля да прочетеш (вероятно, поради краткия си престой във форума, неволно си го пропуснал).

Приеми това като дружеска забележка (засега), без лоши чувства и моля, прояви толерантност овреме.
          Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 23:07. Основание: Опит с моркова.
          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
            Това е по-скоро тема за форум "бг мама" отколкото за автомобилен форум. Скоро очаквам да видя и теми за памперси, залъгалки, манджи... и пр.
            Мисля че няма нищо лошо в това да споделиш и да искаш сьвет,било то и За памперси и манджи
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

То за манджи си има, добра тема, виж за памперси няма, ама аз вече не ползвам
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

И като се наспамите до края на страницата, се надявам на следващата да продължите по темата.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

цитат: "Колега, нека избягваме излишните квалификации.

Разбирам, че си обиден от крайния резултат на темата за скоростите, но това не е основание да започнеш да подскачаш срещу всеки, който споделя свой проблем в Общи приказки, чието описание най-настоятелно те моля да прочетеш (вероятно, поради краткия си престой във форума, неволно си го пропуснал).

Приеми това като дружеска забележка (засега), без лоши чувства и моля, прояви толерантност овреме."

Опааа... менторите се появиха
                  Ако някой иска нещо просто го прави, ако неможе, значи не го иска достатъчно силно. Човек има ли проблеми: мъжете си ги решават, а жените ги споделят !
                  Относно темата за скороста НЕ съм обиден ! По-скоро обидихте повечето участници във форума като я спряхте. Тая тема присъства в другите автомобилни форуми, без там да е "опасна", "агресивна" и т.н.
                  Приемете това като приятелски разговор.
                  Last edited by nickyto; d.m.y г., 07:52.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Да си решил твърдо трябва и наистина поне месец да избягваш компани и места, където се пуши.Освен това си кажи-абе мога да изпуша една, но отлагай тоя момент.Ако си кажеш никога, това е по трудно изпълнимо, по скоро кажи една, но когато реша.
                    Аз така ги отказах, на първия месец изпуших една и вече 14 години, мога да си паля по някоя в седмицата, но никога не пуша повече от една или две и никога не ми е трудно да откажа

Е как успя бе колега.Аз ги бях отказал за 10-на дена, и реших че мога да запаля една с кафето и... сега повече ги пуша.Виж преди 25 години, като казах - няма да пия и край.Сега да ма убийш не слагам алкохол в устата си.Само по една малка бира от време на време,колкото да са прая на мъж.Ма тва с цигарите... трудна работа.От понеделник, ама от кой - не знам.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      И като се наспамите до края на страницата, се надявам на следващата да продължите по темата.
                      Остави ги Моля те.....момчетата ми помагат, нека си спамят
                      Втори ден без да съм запалил....е все още е обяд но се държа, макар, че сутринта ме изкушаваха....сега съм на едно малко и не мисля за това.
                      п.п.Благодаря на всички който пишат в темата
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

След 20 години пафкане, преди 4 години реших и ги спрях ! И до сега не съм запалвал, въпреки, че покрай мен има твърде много пушачи. Не е чак толкова трудно !
                        Няма "немога", има "неискам" !

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Остави ги Моля те.....момчетата ми помагат, нека си спамят
                          Втори ден без да съм запалил....е все още е обяд но се държа, макар, че сутринта ме изкушаваха....сега съм на едно малко и не мисля за това.
                          п.п.Благодаря на всички който пишат в темата
                          Ако се справиш с цигарите, после ще те моля да напишеш подробно какво и как по въпроса.

Любопитна съм
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                            След 20 години пафкане, преди 4 години реших и ги спрях ! И до сега не съм запалвал, въпреки, че покрай мен има твърде много пушачи. Не е чак толкова трудно !
                            Няма "немога", има "неискам" !
                            От 15-годишен пуша...кажи, речи вече 28години...и само 4 месеца от тях не съм павкал....дано след 4-години да мога да се похваля като теб.....

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Ако се справиш с цигарите, после ще те моля да напишеш подробно какво и как по въпроса.

Любопитна съм
                            Действам.....всичко е психо и нерви...да видя до къде ще стигна......Трябва да я преодолея тая зависимост!!!
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Успех в начинанието Боби
                              И ни дръж в течение как се справяш с изкушението
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Първа сутрин без цигари......изпих си кафето на екс и хващам с нещо да се занимавам, че ще взема да ида до магазина да си купя цигари....
                                Дано този път да проявя воля....най дългият ми период без цигари е 4-месеца.....
                                И аз съм ги спирал за максимум 4 месеца и то благодарение на човек , който всяка сутрин кашляше по начин , по който се чудих дали няма да го карам до болницата ужасяващо кашляне ти казвам направо ми се гадеше ... защо ги почнах ... и аз незнам но съм решил да ги откажа наистина и да започна със спортуването . По-добре 30 лв. за фитнес отколкото 150 лв. за цигари . Успех и на 2-ма ни
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X