Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питбул и компания.........
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениетичай къде искаш,ако не беше ти света нямаше да съществува и всички ние сме ти длъжни зa нещо,поклон пред нет величето-Ю МАСТЕР ,колега легендите се раждат в главата ви непрекъснато и ще се радвам и за в бъдеше да е все толкова плодородна,ако почне да прелива и да не издържа да набъбне от раждането на толкова лисици ще идваме да я подпираме с чепати колци като плодно дръвче да не се скърши по селата как ги подпират."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе, такива мании не ме преследват. Нито форума нито света няма да пострадат от моята липса. Но като се сетя ти какъв вой надигаше тук като те бяха подпукали, не знам дали ти не определяш себе си като мастер.
Comment
-
Седи един човек високо в клоните на едно дърво. Минава друг човек и го пита: - Криле от Red Bull? - Не! Шубе от Pitbull!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСеди един човек високо в клоните на едно дърво. Минава друг човек и го пита: - Криле от Red Bull? - Не! Шубе от Pitbull!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
В интерес на истината, макар, че съм на преклонна възраст, преди няколко години разбрах , че тия питбули имат някаква обратна захапка - един художник в Плевен има такъв и видях с очите си една сутрин как трудно го откачи от едно друго сдавено от него куче, а иначе го гледаш едно невзрачно и грозно псе.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДобро чувство за хумор имаш, наистина, но ако си виждал дете нахапано от питбул нямаше да се забавляваш толкова. То децата са потърпевши, аз лесно ще му пръсна тиквата."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДобро чувство за хумор имаш, наистина, но ако си виждал дете нахапано от питбул нямаше да се забавляваш толкова. То децата са потърпевши, аз лесно ще му пръсна тиквата.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=uznBu...eature=related Поздрав за всички и да се обърна към автора на темата: Не убивай сите благинки които започват с буквата К. Са срещу комара и къркането остава да пуснеш тема и сме живи умрелиИ запомнете от Дадан вечер по убаво нема
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВиждал съм. Даже лично съм бил хапан - не точно от питбул, но все пак. Мисля, че вече казах накратко мнението си по темата.
Не улових чувството ти за хумор вчера."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Вчера вечерта си ходя по улицата и идин пич слиза от колата с ротвайлер. Веднага се сетих за темата и естествено гадния пес ме залая, за тичвайки де към мен. Собственика му викна и се закроти кучето.
Ама защо трябваше да изживявам тоя стрес?
А кучкарите, за да си го представят по детайлно- това е все едно да си ходите по улицата и аз да ви извадя пистолет на среща, ама много злобно и след това да кажа- само се шегувам..Lexus IS200
Comment
-
Така е, прав си колега.Нооо, винаги има едно НО.
Никога не ме е било страх от кучета, защото никой в моето семейство не се е страхувал от тях.Както и децата ми.По голямата ми дъщеря имаше такъв, но го преодоляхме, сега развежда бултериера и вече няма безпричинния страх от куче.Ако ти предадеш твоите страхове, каквито и да са на децата си, какъв е ползата?Last edited by fred; d.m.y г., 19:51.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Суска, ти май много филми гледаш момче. Знаеш ли, че аз лично съм чел статистика, в която пише, че вероятността да те нападне и ухапе Голдън Ретривър е доста по-голяма, от тази да те ухапе Питбул! Пък и като гледам колко време прекарваш във форума, ти явно си живееш в някаква виртуална реалност, в която определено не съществуват виртуални питбули, така че СПОКО, за теб няма опасност!
И аз споделям адекватното мнение на колегите, че трябва да има обособени места за разходка на кучета, за да може ние кучкарите да не се сблъскваме всеки ден с неадекватници като теб и изперкали бабички, които бъркат моя Голдън Ретривър с Питбул!ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Брррр аз много се радвам когато съм на море.
Моята дъщеря обикновено води нашият Голдън Ретривър като детето и кучето са на 7 години..тоест детето е малкоа наоколо 80% от лелките пищят.Ама те не са виновни че не разпознават Ретривър от мечка Гризли
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment