Известие

Collapse
No announcement yet.

Жалба срещу лекар - къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    Абе хора! Говорим за "лекарите", които работят в системата на здравеопазването на България и крадат ежедневно от здравната каса! Тия за които искате вие да говорим отдавна не са в тая държава!!! Тия които са се отдали на професията си и са кадърни отдавна емигрираха и работят на запад където системата се грижи за тях или в частни лечебни заведения, които им осигуряват доходи съответстващи на знанията и уменията! Вие изобщо разбирате ли го това? Къде живеете?
    А, ти можеш ли да разбереш, че тези за които пишеш са поставени при други условия - заедно са учили, в една група са били като студенти, но са станали различни, затова ще ни лекуват нас чужденци от други държави и ще се учат на нас.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:29.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      А, ти можеш ли да разбереш, че тези за които пишеш са поставени при други условия - заедно са учили, в една група са били като студенти, но са станали различни, затова ще ни лекуват нас чужденци от други държави и ще се учат на нас.

Еднакви хора няма! Има отличници, има слабаци, има природно интелигентни, има добри, има лоши и т.н.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Еднакви хора няма! Има отличници, има слабаци, има природно интелигентни, има добри, има лоши и т.н.
        Как пък пък все на некадърници попадате - явно има нещо друго.
        sigpic

Comment

Как пък пък все на некадърници попадате - явно има нещо друго.
          Никак не съм фен на Бойко, даже напротив, но за едно единствено нещо признавам, че е прав, а именно, че не остана качествен материал в България.
          И за да не се обиди някой само за протокола ще спомена, че и аз все още съм тука.

Comment

Никак не съм фен на Бойко, даже напротив, но за едно единствено нещо признавам, че е прав, а именно, че не остана качествен материал в България.
            И за да не се обиди някой само за протокола ще спомена, че и аз все още съм тука.
            И много наши лекари са все още тук, но не е ясно докога.
            sigpic

Comment

Не знам дали някой се усеща, че покрай черните овце в съсловието боядисват цялото стадо... просто сме обект на поредното - яжте се едни други, че ние безнаказано да ви дерем/е*ем.
              А колкото повече се боядисва стадото, толкова по-малка разкриваемост има на реални издънки, просто сработва механизма на страха.
              И се получава така, че вместо да постигне намаляване на грешките и безхаберието, всяко подобно изпълнение като това на Цв. Цв и журналята ни бетонира още повече извратената система.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Не знам дали някой се усеща, че покрай черните овце в съсловието боядисват цялото стадо... просто сме обект на поредното - яжте се едни други, че ние безнаказано да ви дерем/е*ем.
                А колкото повече се боядисва стадото, толкова по-малка разкриваемост има на реални издънки, просто сработва механизма на страха.
                И се получава така, че вместо да постигне намаляване на грешките и безхаберието, всяко подобно изпълнение като това на Цв. Цв и журналята ни бетонира още повече извратената система.
                Аз го написах вече :

Колко поред правителства, поради невъзможност да се справят с този общонационален проблем, допускаха да се плюят лекарите, за да смекчат ефектите от безхаберието си.
                sigpic

Comment

Аз го написах вече :
                  Дали е само невъзможност?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Дали е само невъзможност?
                    Не им дреме за хората и това са всички правителства.

Да знаеш само какви отошения царят в Здравната каса и ще се хваниш за главата - за тях лекарите са някакви навлеци, пациентите реват, че са некадърници и изобщо пълен хаос. И как да работят тези хора спокойно и да се концентрират върху диагнози, лечения и отношение към пациентите.
                    sigpic

Comment

НЗОК отиваш имат си цял отдел който се занимава с това техни си адвокати и юрист консулти така да го наречеме,защитават правата на гражданите правят проверки на лекари и болници,водят дела срещу тях...заради един лекар доста черни ризи излизат покрай него и може да го махне директора на болницата ако е грешен да предотврати по нататъшни подследствия,бе нали дават клетва?хора са и те не са безсмъртни...

Comment

Не им дреме за хората и това са всички правителства.

Да знаеш само какви отошения царят в Здравната каса и ще се хваниш за главата - за тях лекарите са някакви навлеци, пациентите реват, че са некадърници и изобщо пълен хаос. И как да работят тези хора спокойно и да се концентрират върху диагнози, лечения и отношение към пациентите.
                        Много добре знам що за тумор е НЗОК... не ми се говори даже за тях, че ще трябва кака да вади парцала

А на нас самите не ни пука ... докато не ни опре до гъзовете, после ревем, че никой не ни обръща внимание.

Comment

Много добре знам що за тумор е НЗОК... не ми се говори даже за тях, че ще трябва кака да вади парцала

А на нас самите не ни пука ... докато не ни опре до гъзовете, после ревем, че никой не ни обръща внимание.
                          Не случайно все по-малко деца искат да учат медицина. Преди години се влизаше толкова трудно, а сега тройка да изкара някой и е вътре - такива ще ни лекуват.
                          sigpic

Comment

Не случайно все по-малко деца искат да учат медицина. Преди години се влизаше толкова трудно, а сега тройка да изкара някой и е вътре - такива ще ни лекуват.
                            Полека лека ще стигнеш и ти до извода, че с всяка изминала година кадърните специалисти намаляват, намаляват и вече са достигнали до фазата на изчезващите видове?! Аз мразя ситуациите, в които трябва да търсиш познати и контакти за да получиш това, за което си платил предварително и предостатъчно, а накрая да ти се намеква за "почерпка". За съжаление това е ежедневие и масова практика в здравната ни система. За да съм до известна степен независим от нея - частичното решение съм го открил и съм го споделил по-горе. Цялостното решение на този проблем за съжаление е свързано с думичката емиграция ...

Comment

Прасчо, при цялото ми уважение към различният ти начин на мислене, гледна точка и бъбривост, факта че не виждаш вина в медиците показва, че или не си прочел цялата тема до тук, или адски наивно гледаш на проблемите в здравеопазването.
                              По добре наивно и идеалистично, отколкото некомпетентно.

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Това са герои от холивудска продукция. В реалния живот всичко е нюанси на сивото, черни и бели герои няма.

---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------

За подобна реплика, в нормална държава се иска вот на недоверие.
                              Комично е точно ББ да говори за "качествен материал".
                              Забележи само лицемерието и наглостта, отива да го каже на емигрантите в САЩ, разбирай, "вие сте нашия качествен материал, защо си тръгнахте".
                              Това е пълен цирк, в България и сега има далеч по-качествен материал от 80 % от развитите страни.
                              Друго липсва.............
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                По добре наивно и идеалистично, отколкото некомпетентно.

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Това са герои от холивудска продукция. В реалния живот всичко е нюанси на сивото, черни и бели герои няма.

---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------

За подобна реплика, в нормална държава се иска вот на недоверие.
                                Комично е точно ББ да говори за "качествен материал".
                                Забележи само лицемерието и наглостта, отива да го каже на емигрантите в САЩ, разбирай, "вие сте нашия качествен материал, защо си тръгнахте".
                                Това е пълен цирк, в България и сега има далеч по-качествен материал от 80 % от развитите страни.
                                Друго липсва.............
                                Ох! Извинете г-н Компетентност! Аз бях останал с впечатлението, че самолети направляваш, но явно съм в грешка.

Нека общите приказки и разтягането на локуми започне сега !

Comment

Working...
                                X