Първоначално публикувано от CBET
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жалба срещу лекар - къде?
Collapse
X
-
Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:29.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, ти можеш ли да разбереш, че тези за които пишеш са поставени при други условия - заедно са учили, в една група са били като студенти, но са станали различни, затова ще ни лекуват нас чужденци от други държави и ще се учат на нас.
Еднакви хора няма! Има отличници, има слабаци, има природно интелигентни, има добри, има лоши и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеЕднакви хора няма! Има отличници, има слабаци, има природно интелигентни, има добри, има лоши и т.н.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКак пък пък все на некадърници попадате - явно има нещо друго.
И за да не се обиди някой само за протокола ще спомена, че и аз все още съм тука.
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеНикак не съм фен на Бойко, даже напротив, но за едно единствено нещо признавам, че е прав, а именно, че не остана качествен материал в България.
И за да не се обиди някой само за протокола ще спомена, че и аз все още съм тука.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Не знам дали някой се усеща, че покрай черните овце в съсловието боядисват цялото стадо... просто сме обект на поредното - яжте се едни други, че ние безнаказано да ви дерем/е*ем.
А колкото повече се боядисва стадото, толкова по-малка разкриваемост има на реални издънки, просто сработва механизма на страха.
И се получава така, че вместо да постигне намаляване на грешките и безхаберието, всяко подобно изпълнение като това на Цв. Цв и журналята ни бетонира още повече извратената система.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе знам дали някой се усеща, че покрай черните овце в съсловието боядисват цялото стадо... просто сме обект на поредното - яжте се едни други, че ние безнаказано да ви дерем/е*ем.
А колкото повече се боядисва стадото, толкова по-малка разкриваемост има на реални издънки, просто сработва механизма на страха.
И се получава така, че вместо да постигне намаляване на грешките и безхаберието, всяко подобно изпълнение като това на Цв. Цв и журналята ни бетонира още повече извратената система.
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКолко поред правителства, поради невъзможност да се справят с този общонационален проблем, допускаха да се плюят лекарите, за да смекчат ефектите от безхаберието си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАз го написах вече :Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДали е само невъзможност?
Да знаеш само какви отошения царят в Здравната каса и ще се хваниш за главата - за тях лекарите са някакви навлеци, пациентите реват, че са некадърници и изобщо пълен хаос. И как да работят тези хора спокойно и да се концентрират върху диагнози, лечения и отношение към пациентите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
НЗОК отиваш имат си цял отдел който се занимава с това техни си адвокати и юрист консулти така да го наречеме,защитават правата на гражданите правят проверки на лекари и болници,водят дела срещу тях...заради един лекар доста черни ризи излизат покрай него и може да го махне директора на болницата ако е грешен да предотврати по нататъшни подследствия,бе нали дават клетва?хора са и те не са безсмъртни...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе им дреме за хората и това са всички правителства.
Да знаеш само какви отошения царят в Здравната каса и ще се хваниш за главата - за тях лекарите са някакви навлеци, пациентите реват, че са некадърници и изобщо пълен хаос. И как да работят тези хора спокойно и да се концентрират върху диагнози, лечения и отношение към пациентите.
А на нас самите не ни пука ... докато не ни опре до гъзовете, после ревем, че никой не ни обръща внимание.Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМного добре знам що за тумор е НЗОК... не ми се говори даже за тях, че ще трябва кака да вади парцала
А на нас самите не ни пука ... докато не ни опре до гъзовете, после ревем, че никой не ни обръща внимание.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе случайно все по-малко деца искат да учат медицина. Преди години се влизаше толкова трудно, а сега тройка да изкара някой и е вътре - такива ще ни лекуват.
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеПрасчо, при цялото ми уважение към различният ти начин на мислене, гледна точка и бъбривост, факта че не виждаш вина в медиците показва, че или не си прочел цялата тема до тук, или адски наивно гледаш на проблемите в здравеопазването.
---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:53 ----------
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеЕднакви хора няма! Има отличници, има слабаци, има природно интелигентни, има добри, има лоши и т.н.
---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеНикак не съм фен на Бойко, даже напротив, но за едно единствено нещо признавам, че е прав, а именно, че не остана качествен материал в България.
И за да не се обиди някой само за протокола ще спомена, че и аз все още съм тука.
Комично е точно ББ да говори за "качествен материал".
Забележи само лицемерието и наглостта, отива да го каже на емигрантите в САЩ, разбирай, "вие сте нашия качествен материал, защо си тръгнахте".
Това е пълен цирк, в България и сега има далеч по-качествен материал от 80 % от развитите страни.
Друго липсва............."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПо добре наивно и идеалистично, отколкото некомпетентно.
---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:53 ----------
Това са герои от холивудска продукция. В реалния живот всичко е нюанси на сивото, черни и бели герои няма.
---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------
За подобна реплика, в нормална държава се иска вот на недоверие.
Комично е точно ББ да говори за "качествен материал".
Забележи само лицемерието и наглостта, отива да го каже на емигрантите в САЩ, разбирай, "вие сте нашия качествен материал, защо си тръгнахте".
Това е пълен цирк, в България и сега има далеч по-качествен материал от 80 % от развитите страни.
Друго липсва.............
Нека общите приказки и разтягането на локуми започне сега !
Comment
Comment