Известие
Collapse
No announcement yet.
Сняг
Collapse
X
-
Взе да ми писва от тоя сняг вече. Тая сутрин докато стигна до мойта кола, помагах в бутането на 5 (пет) закъсали в шибаните коловози по хубавите ни улици.
Е аз обаче не можах да се измъкна и с бутане. Един ML ме извади на пътя, добре че се случиха хората там.
Заменям 159 за Crosswagon, мамка му! А като си помисля че се чудих доста време, дали 159 или Крос-а, направо ме хваща яд за избора ми...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеаз ей сега съм решил след 1 час слизам и почвам пред блока да рина ебати мързелите сме слизам и подкарвам всички лъчове и пътечки дето водят до пред блока.
Comment
-
по миналата неделя се качихме една тумба народ до еко ферма Елата на село Плана от пътя има 800 метра изкачване на горе,и там 20 човека ринахме сняг собственика не може да си стигне обора с кравите с Нисан Патрул е нема минаване на места минава 1.20 м снега дето е навявало,добре че са Грийн Тийм България та го отринаха за 2 дена копане събота и неделя,абе беше голям купон ...
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеА улиците "проходими при зимни условия"...
При нас имаше преспи и навявания....няма излизане просто.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеПроходими, ама друг път.
При нас имаше преспи и навявания....няма излизане просто.
Ам надявам се до в къщи да са проходими...
Май трябваше със ските да дойда на работа...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Хах днес е супер за каране - няма излизане от коловозите, в улиците които не са виждали друго освен някоя колица...
По обработените се кара в ужасна киша и се хлъзга подобаващо.
Сега гледам заваля пак - нови 20-30см чакаме и София я отпишете.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Екстра, чакаме Фандъкова да обяви бедствено положение при 30 санта сняг
Зимата в Япония и 20 метра сняг :
Зимата в България при код червено и 50см сняг :
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 17:05.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение3 часа ринах сняг без спиране,надминах себе си изчистих всичко заплануваноLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение3 часа ринах сняг без спиране,надминах себе си изчистих всичко запланувано
Comment
-
ооооооо човек разбих се,облякох си панталона комбат широкият гумените рибарски ботуши те са с подплата едно яко яке Агресионе зимно и панталона в ботушите станах като наци фаитър фром булгерия...изринах 3 лъча към блока с обща дължина около 120 метра после на улицата яко и пред съседният блок смазах се,а преди тва ходих да си зема лопата за сняг тука немаше при нас беха свършили сметайтая ми дава в магазина една дръжка пласмасова една дървена точилка и долната част на лопатата?викам бе булка искам лопата за сняг не искам резервни части,тя неква ледена лелка ни вика ми си я сглобиш...аре зех изолирбант от нея и винтчета си зех щото то се дупчи през дръжката и долу по едно да не ти се върти ама аз уплътних добре с изолирбант преди да навия,е са даже мисля поне ги чувам колите долу как вият не могат д акачат байра цялата улица е задръстена от коли на аварийни и са требе да излзиам след малко и са мислим пак да си гурам с рибарските ботушки много съм секси ама си зема и лопатата с мене ако затънем некъде да можем да се отрием брате...
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 18:42.
Comment
Comment