Известие

Collapse
No announcement yet.

Сняг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• на теб ли ти пращах капачката преди време даже и пари не съм ти взел имаш да черпиш не пиша неща дето не знам и не съм сигурен в тях.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Аз съм с А4 на Мишлен, миналата зима ги купих - перфектни са и тук в тази тема пуснах една снимка.

Аз па зимата си карам с Gislaved и съм много доволен от тях... и от Uniroyal съм доволен, както от зимните, така и от летните...
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Аз 2-ра година карам с http://www.avtogumi.bg/watermark/ima...orcewinter.gif тези гуми и съм изключително доволен

Comment

• Първоначално публикувано от pro Покажи съобщение
          Аз 2-ра година карам с http://www.avtogumi.bg/watermark/ima...orcewinter.gif тези гуми и съм изключително доволен
          На новата служебна кола са такива и хич не сме доволни от тях.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            на теб ли ти пращах капачката преди време даже и пари не съм ти взел имаш да черпиш не пиша неща дето не знам и не съм сигурен в тях.
            На мене , ще черпя стига да се засечем някъде . То перфектна гума според мен няма , днеска на 1 улица се засякохме с 1 голфче и коловоз няма на къде момето с голфа реши че кара снегорин и се наби извънколовоза в 1 преспа и заседна и няма мърдане напред назад върти си на 1 място, гледам я като мойте гуми същите мишелинки помолих там едни хора дадоха ми голяма лопата изкопах я и излезна , та така де мисълта ми е да се набиеш в много сняг няма мърдане, като цяло съм доволен от мишелина драпат, ама това е ще имат наистина слаби бордове и лесно се пукат , което не е много оферта , защото пътищата в БГ няма как просто да не влезниш в дупка
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Аз съм с обикновен Семперит за сняг и през 20-25 см сняг си пердаша без вериги.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Не знам, ама тука какви убави дупки се отвориха, пътищата изсъхнаха и оле майко...
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ти да видиш на София околовръстното.....
                  Май ще си търся стара Волга, Варшава или друг БТР.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• На околовръстното не знам, ама на Цариградско малко след Горубляне посока Орлов мост има такъв "легнал полицай", че жална ми майка. Колицата не знам как издържа на преминаването му с 70-80км/ч, на мен лошо ми стана.
                    Сутринта се започна, снегорините се бяха "постарали" с чистенето и имаше такива ледени блокове, че си откачих бронята и кората под двигателя, след това и на Цариградско...
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Ти да видиш на София околовръстното.....
                      Май ще си търся стара Волга, Варшава или друг БТР.
                      вчера скочих в тая дето е между сфетофара на Суходол и седи от дясно посока сфетофара Овча купел на 200 метра преди Овча не ми се верваше не и се виждаше дъното

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        вчера скочих в тая дето е между сфетофара на Суходол и седи от дясно посока сфетофара Овча купел на 200 метра преди Овча не ми се верваше не и се виждаше дъното
                        Teзи дупки са там на всеки 6 месеца. Как пък на можаха да ги оправят веднъж за винаги. Предполагам че досега за ремонта им са похарчени пари за 100 м магистрала. А в тази дето е след моста над линията съм кривил джанта още на Ладата
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                          Teзи дупки са там на всеки 6 месеца. Как пък на можаха да ги оправят веднъж за винаги. Предполагам че досега за ремонта им са похарчени пари за 100 м магистрала. А в тази дето е след моста над линията съм кривил джанта още на Ладата
                          ама точно след моста над линията се пада в дясното платно скачаш с предно и задно ляво по към средата е изнесена,аз съм много дебели гуми бордовете и ги помпам на 4 атмосфери нема шанс отскача само

Comment

• Тази вечер не можах да изкача един много стръмен баир, колкото и да се опитвах да галя педала на газта, а един бавнооборотен умрял автомобил от бившето соц.общество го направи.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Ами и аз имам някаква теория , че по бавните коли зимата са по-добре не знам дали съм прав, ама като дойде повечко сила на предните колела и като прибавим лекия 2.0 ТС мотор и става приятно изживяване , макарче за момента съм доволен драпам си мойта улица не е много стръмна и това ми трябва за сега
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Тази вечер не можах да изкача един много стръмен баир, колкото и да се опитвах да галя педала на газта, а един бавнооборотен умрял автомобил от бившето соц.общество го направи.

А пробва ли на задна да качиш баира ?
                                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Working...
                                X