Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
    ........... Познаявам човек който е пушил 50 години и ги спря доста лесно.......
    Вероятно вече не е можел да диша, задъхвал се е, кислородния глад го е морял с всяка крачка и е било въпрос на оцеляване.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Вероятно вече не е можел да диша, задъхвал се е, кислородния глад го е морял с всяка крачка и е било въпрос на оцеляване.
      Може просто да е сдал екипа докато е пушил.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Въпосният (дядо ми,да е жив и здрав човека) нямаше ''кислороден глад'' и горе изброените, просто имаше воля и вече 8 години не пуши
        Peugeot 307
        A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Въпосният (дядо ми,да е жив и здрав човека) нямаше ''кислороден глад'' и горе изброените, просто имаше воля и вече 8 години не пуши
          Пошегувах се, но все пак го попитай да сподели мотивите за проявената воля.

Comment

To и баща ми така бре,40 и кусур години стаж на пушач,каза,че ги спира и ги спря от раз....пали от време на време по една цигара но не я допушва.....
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Имаш пример пред себе си... що не се опиташ да си като него ?
              bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• А бе след 40-50 години пушене никой не може да ме убеди, че не живее "под-наем". Казах за тези симптоми защото след толкова дълго пушене белия дроб е станал на пихтия и просто няма какво да ти достави кислород. Ето четете но внимателно, не прескачайте между редовете... http://www.medicine.bg/novini/pulmol...i-bezotgovorno
                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:31.

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                  Имаш пример пред себе си... що не се опиташ да си като него ?
                  Защото ми е малко акъла и волята
                  Peugeot 307

Comment

Защото ми е малко акъла и волята
                    Щом го осъзнаваш акъла не ти е малко,виж волята..........

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Щом го осъзнаваш акъла не ти е малко,виж волята..........
                      Ще се постарая, време си е вече да спират тия цигари..
                      Peugeot 307

Comment

А бе след 40-50 години пушене никой не може да ме убеди, че не живее "под-наем". Казах за тези симптоми защото след толкова дълго пушене белия дроб е станал на пихтия и просто няма какво да ти достави кислород. Ето четете но внимателно, не прескачайте между редовете... http://www.medicine.bg/novini/pulmol...i-bezotgovorno
                        Батка на баща ми дробовете верно са пихтия,ама от урановата мина.......иначе има пушачи с над 50 годишен стаж със здрави дробчета,един дедо на село....,дедо Божинко,умре човека на 97 години човеко,пафкаше кат локомотив,само хенд мейд качаци,беха го намерили на една полянка,изкарал си козичките на паша......,та има значени,какво пушим,къде живеем,какво се храним,как живеем,са в голем град и тия алхимии де пушим и ядем,с тоя заседнал живот дет водим и 57 години са ни много.......

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                        Ще се постарая, време си е вече да спират тия цигари..
                        А така,това вече е друго,пък и майка някой ден ще станеш.......бе щом за 4-5 години кашляш не е за теб тоя спорт

Comment

• Това си е така, може да не пушиш да не пиеш, да се храниш здравословно и да седиш цял ден с дебелия си гъз по кафетата т.е. без физическо натоварване си е пак много зле Два месеца не тренирах, чувствах се ужасно раменете ми влязоха в корема и тва за нула време, от 10 дена си тренирам по 10 минути на ден(звучи смешно, зимно такова само за тонус) но съм друг човек.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Това си е така, може да не пушиш да не пиеш, да се храниш здравословно и да седиш цял ден с дебелия си гъз по кафетата т.е. без физическо натоварване си е пак много зле Два месеца не тренирах, чувствах се ужасно раменете ми влязоха в корема и тва за нула време, от 10 дена си тренирам по 10 минути на ден(звучи смешно, зимно такова само за тонус) но съм друг човек.
                            Вземи поизрини и малко сняг - вече втори ден се възстановявам от такива действия с лопатата, но поне съм с удовлетворението, че съм свършил нещо полезно за имотите си.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Батка на баща ми дробовете верно са пихтия,ама от урановата мина...............иначе има пушачи с над 50 годишен стаж със здрави дробчета,един дедо на село....,:
                              Батенце знам как е, и аз навремето си търсех постоянно оправдателно-успокоителна причина, споко, един ден ще проумееш... колкото по-рано, толкова по-добре.

Comment

Батенце знам как е, и аз навремето си търсех постоянно оправдателно-успокоителна причина, споко, един ден ще проумееш...
                                Не бе,ни оправдание ни успокоение търся.....спирал съм ги само за по малко по принуда и след като съм карал по десетина дена без проблем значи мога и да ги спра,просто не съм искал и не съм решил,за сега нямам проблеми,е само ако препия,махмурлука е повече от пушенето отколкото от пиенето,има дни,когато съм зает и за цял ден не пуша повече от 4-5 пурети,пушенето при мен е от безделие и липса на сериозен интерес....а и ми харесва де
                                В Ангиля кат ходя почти не пуша,забранено е.....жилището на балдъзата е за непушачи по договор,имат и малко дете,и щот ходя там предимно зимно време полека да не излезна да мръзна за да пуша.....

Comment

Working...
                                X