If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!
Е, ти защо мислиш, че аз плача докато чета и пиша тук?
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Това е добре, резултатът е добър значи.
Но така като те гледам как се палиш, та даже се и злобиш кат тъща на миризливи крака, едва ли се смееш.
Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Отщя ми се да чета темата направо ...
Защо всеки път трябва някой да засира темата на някой друг, без значение за какво е тя ?!?!?
Адмирации към екипа, надявам се да не ги спират тъпите словесни разстройства на масовата БГ овца !!!
Ще се радвам да видя на живо тоя звяр, нищо че не тече италианска кръв в маркучите му
Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е
Аз не живея с нея, ти заварен лебед ли си?
Само не разбирам докога ще повтаряш едно и също, напиши нещо различно, те и другите ти постове са все такива
Не ти е разтоварващо, дразниш се и това се вижда отдалЕКО.
Иначе едва ли щеше да влезеш в този безмислен диалог, който ти добре знаеш, че аз много харесвам
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Исках да пусна темата в Тунинг раздела, но понеже нее Алфа и да не се засягат феновете на форума я пускам тука, защото смятам е интересна.
Имам удоволствието да Ви представя последния проект на Венци: БМВ е30 324 SUPER AND TURBOCHARGED NITRO DIESEL
Проекта е пред финална фаза. Направихме няколко ръна на диното, но като истинска бегачка счупи две вариомагнетични скоростни кутии.
Двигателят е шестак. Дизел с турбокомпресор, механичен компресор и за окислител използваме диазотен оксид.
Колата даде 1193 нютона и близо 918 конски сили в последния рън. Естествено ще се кара на много по-ниско налягане, но е важното, че постигнахме 153 к.с. на работен цилиндър при пълна мощност и натоварване за около 30 секунди. Целта на теста бе да разберем лимита на двигателя.
Скоро и пълна информация, а и очаквам и Венци да се похвали.
[ATTACH]92418[/ATTACH] [ATTACH]92419[/ATTACH] [ATTACH]92427[/ATTACH] [ATTACH]92428[/ATTACH]
Абе Нео,тази тройка трябва да има име като например "Хилядолетния сокол", кви са тия супер-дупер нитро мурбо чарджър.
И не я карай много на сичката газ,че като слезнеш от нея може да си в друга епоха поради изкривяванията на времето при скорости близки до тази на светлината..
Ай стига сте се заяждали...
Аз да попитам ще ходи ли бавареца на събора на БМВ форума на 6.05....на Калояново..
Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят
О, да, как не се сетих по-рано.
Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец
И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Susscrofa
ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
Само да те попитам до този твой пост де видя мое мнение точно в тази тема?
---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец
И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.
Ето,казва ти се истината,и ти па си сереше,земи се застреляй брато,ще е най-добре за жена ти и смейството ти
Моторния отсек на бумера отдавна е в заводски вариант. В момента нямам друга кола за ежедневна. Дори сме намалили нафтата безобразно много.
Всичко това може да загуби значение, тъй като почти ме остави посреднощ на път и още не съм сигурен, че няма да го насеча с брадвата като се прибера в София
Батка ти сега се опитваш да ни изкараш пълни ламета...
На графиката ти ясно е написано къде е правен дино рън-а, а както всички знаем, там има съвсем различни стандарти за това как се мерят коне, загуби и т.н. и практически много често се случва кола да е с реални над 1400 коня, а на графиката да излиза нещо съвсем друго...
Освен това там пише, че мотора ти е бил на 300 мили (демек тъкмо се е разработил след ваденето от кашона), а в темата се говори за кола, която вече е трошила две скоростни кутии - смятай тя колко изнасилена е била, ти я сравнянваш с мотор със 100% наличен ресурс...
Ето това е горе-долу реалната максимална мощност на колелата на кола с двигател почти като твоя (145 QV, 2.0 ТS 16V), мерена на същото дино като колата от темата... Смятай колко са те налъгали като са мерили твоята...
Comment