Известие

Collapse
No announcement yet.

Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Бат ви Нено само чете и се залива от смях
    Нали знаеш,че във всяка тема всички се смеят накрая на суската
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Бат ви Нено само чете и се залива от смях
      Е, ти защо мислиш, че аз плача докато чета и пиша тук?

---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Нали знаеш,че във всяка тема всички се смеят накрая на суската
      Това е добре, резултатът е добър значи.
      Но така като те гледам как се палиш, та даже се и злобиш кат тъща на миризливи крака, едва ли се смееш.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Е, ти защо мислиш, че аз плача докато чета и пиша тук?

---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

Това е добре, резултатът е добър значи.
        Но така като те гледам как се палиш, та даже се и злобиш кат тъща на миризливи крака, едва ли се смееш.
        Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Отщя ми се да чета темата направо ...
          Защо всеки път трябва някой да засира темата на някой друг, без значение за какво е тя ?!?!?
          Адмирации към екипа, надявам се да не ги спират тъпите словесни разстройства на масовата БГ овца !!!
          Ще се радвам да видя на живо тоя звяр, нищо че не тече италианска кръв в маркучите му
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е
            Аз не живея с нея, ти заварен лебед ли си?

Само не разбирам докога ще повтаряш едно и също, напиши нещо различно, те и другите ти постове са все такива
            Не ти е разтоварващо, дразниш се и това се вижда отдалЕКО.
            Иначе едва ли щеше да влезеш в този безмислен диалог, който ти добре знаеш, че аз много харесвам
            К.М.

Comment

Ай стига сте се заяждали...
              Аз да попитам ще ходи ли бавареца на събора на БМВ форума на 6.05....на Калояново..
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                Исках да пусна темата в Тунинг раздела, но понеже нее Алфа и да не се засягат феновете на форума я пускам тука, защото смятам е интересна.

Имам удоволствието да Ви представя последния проект на Венци: БМВ е30 324 SUPER AND TURBOCHARGED NITRO DIESEL

Проекта е пред финална фаза. Направихме няколко ръна на диното, но като истинска бегачка счупи две вариомагнетични скоростни кутии.

Двигателят е шестак. Дизел с турбокомпресор, механичен компресор и за окислител използваме диазотен оксид.

Колата даде 1193 нютона и близо 918 конски сили в последния рън. Естествено ще се кара на много по-ниско налягане, но е важното, че постигнахме 153 к.с. на работен цилиндър при пълна мощност и натоварване за около 30 секунди. Целта на теста бе да разберем лимита на двигателя.

Скоро и пълна информация, а и очаквам и Венци да се похвали.
                [ATTACH]92418[/ATTACH] [ATTACH]92419[/ATTACH] [ATTACH]92427[/ATTACH] [ATTACH]92428[/ATTACH]
                Абе Нео,тази тройка трябва да има име като например "Хилядолетния сокол", кви са тия супер-дупер нитро мурбо чарджър.
                И не я карай много на сичката газ,че като слезнеш от нея може да си в друга епоха поради изкривяванията на времето при скорости близки до тази на светлината..
                Last edited by 546; d.m.y г., 02:32.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Ай стига сте се заяждали...
                  Аз да попитам ще ходи ли бавареца на събора на БМВ форума на 6.05....на Калояново..
                  Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят

Comment

Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят
                    О, да, как не се сетих по-рано.

Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец
                    И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                      Susscrofa
                      ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
                      Само да те попитам до този твой пост де видя мое мнение точно в тази тема?

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.
                      Сусе ти ме нарани........
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

О, да, как не се сетих по-рано.

Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец
                        И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.
                        Ето,казва ти се истината,и ти па си сереше,земи се застреляй брато,ще е най-добре за жена ти и смейството ти

Comment

Моторния отсек на бумера отдавна е в заводски вариант. В момента нямам друга кола за ежедневна. Дори сме намалили нафтата безобразно много.
                          Всичко това може да загуби значение, тъй като почти ме остави посреднощ на път и още не съм сигурен, че няма да го насеча с брадвата като се прибера в София
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Слабо ми се види тва БМВ нещо, старото ГТВ подминаваше 1100 коня, а беше 1.8 ТС...
                            Attached Files

Comment

Батка ти сега се опитваш да ни изкараш пълни ламета...
                              На графиката ти ясно е написано къде е правен дино рън-а, а както всички знаем, там има съвсем различни стандарти за това как се мерят коне, загуби и т.н. и практически много често се случва кола да е с реални над 1400 коня, а на графиката да излиза нещо съвсем друго...
                              Освен това там пише, че мотора ти е бил на 300 мили (демек тъкмо се е разработил след ваденето от кашона), а в темата се говори за кола, която вече е трошила две скоростни кутии - смятай тя колко изнасилена е била, ти я сравнянваш с мотор със 100% наличен ресурс...

Ето това е горе-долу реалната максимална мощност на колелата на кола с двигател почти като твоя (145 QV, 2.0 ТS 16V), мерена на същото дино като колата от темата... Смятай колко са те налъгали като са мерили твоята...
                              Attached Files
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:27.

Comment

Не съм казал, че няма 1000 нм, а че тези тук ме съмняват доста.
                                Мен пък ме съмнява, че имаш пишка. Предполагам, че и повечето съфорумци ги съмнява. Не казвам, че е невъзможно да имаш, но е по вероятно да нямаш.

Още в първата страница има дино графика като не разбираш си трай и се учи.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X