Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хаха Тедо така беше , признавам си .
    Между другото , аз също видях снимките с издраскани Айфони . От Епъл са казали , че най-вероятно са издрани умишлено , преди пакетиране . Наистина на единия телефон си личи , че все едно е дран умишлено с ключ или нещо такова . Никой не казва , че след няколко часа работа , му се е олющил телефона В статията пише , че така са извадени от кутията . Ако беше фабричен дефект , всички до един щяха да са така , а не определени бройки . Картите ще ги оправят , а камерата снима точно като нокиа ... онази с голямата камера . При по-слаба светлина , намаля пикселите и слива 4 в 1 с цел по-добра снимка .
    Всичко го пише в нета , не е нужно да изтъкваме това , което ни е угодно , нали ?
    Аз лично съм доволен , че не съм от първите с Iphone 5 , защото сега ще се види какви са му косурите и ще могат да си ги поизчистят от ябълката .
    Има и статия за преходника lighting - microUSB , който си го има в комплекта на телефона , и по този начин Епъл се оправят с претенциите за Micro USB .
    За цената , в България през оператор , разликата между iphone 5 и iphone 4S ще бъде точно толкова , колкото е в момента между iphone 4S и iphone 4 - или toqno 100 лв.
    Ако имах 4S , едва ли щях да си купя 5 . Но за потребителите с по-стари апарати е напълно резонна смяната
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• http://tri5devet.com/iphone-5-%D0%B8...B8%D0%B4/20531
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
        Хаха, чакай да видиш нашите "специалисти" ......

Comment

• Аз не мога да я отворя тази страница - дава ми грешка и имам само 'затваряне' след това.... тия от Ейпъл пак са сложили ограничения

Доста клипчета изгледах по интернет - не виждам фрапираща разлика между двата телефона, като ПОДЧЕРТАВАМ, че не говоря за разни бенчмарк и ЛТЕ тестове, а за нормална употреба в ежедневни условия.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Аз не мога да я отворя тази страница - дава ми грешка и имам само 'затваряне' след това.... тия от Ейпъл пак са сложили ограничения

Доста клипчета изгледах по интернет - не виждам фрапираща разлика между двата телефона, като ПОДЧЕРТАВАМ, че не говоря за разни бенчмарк и ЛТЕ тестове, а за нормална употреба в ежедневни условия.

Имаш проблем с браузера, няма общо с ограничения.

Копирам:

"iPhone 5 издуха Samsung Galaxy S III по всички показатели [ВИДЕО]

Войната между iPhone 5 и Galaxy S III продължава и в последната битка двата смартфона се съревновават в тест за бързина. Ще оправдае ли процесорът A6 на Apple високите очаквания? Абсолютно!

Остин Евънс е спретнал класически дуел между джаджите със серия от тестове за скорост, използвайки програми за отчитане като Geekbench и GLBenchmark. Най-новият iPhone повежда в резултата и е обявен за победител.

Тестът за скорост обаче не е всичко. Какво ще кажете за издръжливостта на двата телефона? Всички сме чували колко тънък и красив е iPhone 5 и колко ужасни са картите на Apple, но какво се случва с него, ако го изтървем? Как се справя в теста за издръжливост сравнен със Samsung Galaxy S III?

Тестът се изразява в пускането на телефоните от различна височина, всеки път по-високо отпреди. Първо се симулира падане от джоба, след това от височината на раменете, а накрая и от близо 2 метра върху земята.

iPhone 5 оцелява при всяко падане без никакви щети по дисплея. Дори от най-високото пускане по телефона остават само козметични и едва забележими повреди.

Що се отнася до Galaxy S III – той се справя с лекота от ниско падане, но от височината на раменете дисплеят му се счупва и то при странично падане. От по-голяма височина стъклото се напуква още повече и задният панел изхвърча."

Comment

• Е, как така - нали по-горе пуснах снимки на тестове с новия 4.1.1 JB и S3 е по-по-най
              sigpic

Comment

• Ами всичко се свежда до този който пише статията, и какъв телефон има.

Comment

• Младежи...ко да ги прайш!Ся са чудят с кво да впечатлят мацките, после кат дойдат на мойта ша търсят ей тва:
                  Attached Files
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Нека бъдем обективни . Вслушайте се какво говори '' началника '' от клипа . Че и в двата телефона процесорите са ДВУядрени . Аз лично , не знам SGS3 да има двуядрен процесор , но ако '' шефа '' е прав , то това не е нормална версия на SGS3 . Иначе за здравина като ги хвърляха , iphone5 си беше по-здрав .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Ами всичко се свежда до този който пише статията, и какъв телефон има.
                      Анджък
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Хаха Тедо така беше , признавам си .
                        Между другото , аз също видях снимките с издраскани Айфони . От Епъл са казали , че най-вероятно са издрани умишлено , преди пакетиране . Наистина на единия телефон си личи , че все едно е дран умишлено с ключ или нещо такова . Никой не казва , че след няколко часа работа , му се е олющил телефона В статията пише , че така са извадени от кутията . Ако беше фабричен дефект , всички до един щяха да са така , а не определени бройки . Картите ще ги оправят , а камерата снима точно като нокиа ... онази с голямата камера . При по-слаба светлина , намаля пикселите и слива 4 в 1 с цел по-добра снимка .
                        Всичко го пише в нета , не е нужно да изтъкваме това , което ни е угодно , нали ?
                        Аз лично съм доволен , че не съм от първите с Iphone 5 , защото сега ще се види какви са му косурите и ще могат да си ги поизчистят от ябълката .
                        Има и статия за преходника lighting - microUSB , който си го има в комплекта на телефона , и по този начин Епъл се оправят с претенциите за Micro USB .
                        За цената , в България през оператор , разликата между iphone 5 и iphone 4S ще бъде точно толкова , колкото е в момента между iphone 4S и iphone 4 - или toqno 100 лв.
                        Ако имах 4S , едва ли щях да си купя 5 . Но за потребителите с по-стари апарати е напълно резонна смяната
                        Много скоро ще се разбере дали се драскат лесно или не. И ще им предложат безплатни калъфи като миналия път със зле работещата антена. Какво са казали от apple не ме интересува. Те масово лъжат когато им е изгодно.
                        Камерата снимала като нокия хахахахахахахаха. Ти шегуваш ли се ?! 40 mpix срещу 8mpix ? Дори да ги намалиш от 40 на 20 , не е като от 8 на 4.
                        Освен това нокията НЕ намалява броя на пикселите автоматично както прави вафлафона. Можеш да ги намалиш или не - решението е твое, за разлика от ябълките , които решават вместо теб.

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Нека бъдем обективни . Вслушайте се какво говори '' началника '' от клипа . Че и в двата телефона процесорите са ДВУядрени . Аз лично , не знам SGS3 да има двуядрен процесор , но ако '' шефа '' е прав , то това не е нормална версия на SGS3 . Иначе за здравина като ги хвърляха , iphone5 си беше по-здрав .
                        Поръчкови журналисти колкото искаш. Факт. Не самo относно телефоните.
                        Тоя от клипа дори не знае , че официален 4.1 за S3 все още няма.

И въобще какво сравнява различни типове телефони:
                        смартфон galaxy s3 с американско-китайски dumbphone.
                        ...

Comment

• Ей , пак си прекалено краен . Мисля , че много се вълнуваш по въпроса за смартфоните Давай го по ... спокойно .
                          Намалянето на пикселите е заложено софтуерно . Ако искаш ще си го спреш . Също се надявам , че си далеч от мисълта , че изработката на МЕГАФОНА СГС3 е светлинни години пред Айфона . Айфона няма да се драска . Това , че шепа хора са намерили 5 надрани телефона , нищо не значи . Ами останалите над 2 млн. продадени досега ? Бъди обективен , както съм и аз . В противен случай цялата дискусия се превръща в една селска караница , от която никой няма нужда и ще помоля да се затвори темата , вместо да се получават дразги
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Голям си оптимист.
                            Дали ще можеш да спреш софтуерно намаляването на пикселите или не ще разбереш сам след време.
                            Както и за драскането.
                            За продадените бройки не си прав.
                            Поръчани са да (preorder !!!) , но това не значи че са получени , тествани и т.н. Предполагам знаеш разликата.
                            Темата все още е културна - няма директни обиди от един човек към друг .
                            ...

Comment

• То остава и заради телефони да почнем да се обиждаме , и ще си сложа въжето .
                              Тъй като обсъждаме всичко около Смартфоните , би ли споделил как става клокването . Можеш ли да клокнеш всеки телефон ? С някое приложение ли се прави , или има BIOS като при компютрите , и от там вдигаш работната честота . Имаш ли наблюдения дали при НЕ jailbrake-нат iphone може да се клоква процесора ? А видеото клоква ли се ?
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• http://www.skipser.com/p/2/p/how-to-...ck-iphone.html

How to overclock iPhone 2G, 3G, 3GS, 4S and iPod Touch.
                                First make sure your phone is jailbreaked. (jailbreaking)
                                Next using the Cydia iFile manager or any other SSH tools like filezilla, go to System/Library/System Configuration/PowerManagement.bundle/
                                For iPhone 4S, go to System/Library/System Configuration/
                                Scroll down to find the file "com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist" and rename it to "SystemPowerProfileDefaultbak.plist". You can actually rename it to any name that the system won't recognise.
                                For iPhone 4s, the file is called "com.apple.PowerManagement.plist"
                                Now Reboot your phone.

That's it you have an iPhone with the processor running at its native clock speeds. "com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist" is the system file responsible for limiting the clock speeds to a lower value. Without it, the beast is unleashed with its full power.
                                Things to take care.

Running at higher speeds will definitely reduce the processor life. But usually life means a LOT of years, so you don't have to worry about that.

Another important thing is that running at higher clock speeds means the processor will generate more heat. Usually this will happen only if you run heavy apps for a long time. But if you find your iPhone or iPad overheating after overclocking, make sure to terminate apps and let it cool down.
                                ...

Comment

Working...
                                X