Известие

Collapse
No announcement yet.

За колоездачите и последствията от тях!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днеска за малко не претрепах двама, единия беше с чип и не видях откъде дойде, къде се шмугна и къде отиде.Другия беше набор непукист.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аз в последно време много се запалих и карам колело почти всеки ден.
      Наблюдавам обаче ,че за жалост има много безотговорни колоездачи, които карат лошо и сами не се пазят. Е, и кретени с автомобили не липсват де ама то като си прост и на колело и на кола и на мотор все тая...
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
        Аз в последно време много се запалих и карам колело почти всеки ден.
        Наблюдавам обаче ,че за жалост има много безотговорни колоездачи, които карат лошо и сами не се пазят. Е, и кретени с автомобили не липсват де ама то като си прост и на колело и на кола и на мотор все тая...
        Много е гот да се кара колело, както и кола, но оговорността е почти еднаква за хора свикнали с нея, но наистина има много безотговорни колоездачи и се държат повече като пешеходци, а движенията им са значително по-трудно предвидими.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
          Оставам с впечатлението, че велосипедиста е преминал по пешеходната пътека ...
          Че Йоанна е едно от най-тъпите създания раждали се под слънцето и никога не е надскачала нивото на сервитьорка в кафе спор няма. Но в дадения случай ми е интересно да разбера как катаджията е написал акт в който посочва че е отнела предимство на велосипедист движещ се по пешеходна пътека.
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Че Йоанна е едно от най-тъпите създания раждали се под слънцето и никога не е надскачала нивото на сервитьорка в кафе спор няма. Но в дадения случай ми е интересно да разбера как катаджията е написал акт в който посочва че е отнела предимство на велосипедист движещ се по пешеходна пътека.
            И на мен ми е интересно

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
              Оставам с впечатлението, че велосипедиста е преминал по пешеходната пътека ...
              Впечатлението ти е правилно.
              Някой пак се е осрал!
              Ама как да е иначе, като при подбора за полицаи, ха си дал на 80 КИ, ха са те изяли. Изключение правят само мъртво пияните, дето са се явили на изпит.
              Някога на такива им сваляхме вентилите. Имаше много програми за за познаване с правилата за движение.
              Това с книжките за велосипедисти не е мит!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Впечатлението ти е правилно.
                Някой пак се е осрал!
                Ама как да е иначе, като при подбора за полицаи, ха си дал на 80 КИ, ха са те изяли. Изключение правят само мъртво пияните, дето са се явили на изпит.
                Някога на такива им сваляхме вентилите. Имаше много програми за за познаване с правилата за движение.
                Това с книжките за велосипедисти не е мит!
                Сега времената са други - ако някое полицайче тръгне да ми спада гумите, ще му плесна два шамара, пък каквото ще да става.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Сега времената са други - ако някое полицайче тръгне да ми спада гумите, ще му плесна два шамара, пък каквото ще да става.
                  Това не е в твоя стил бе старуха, ти си се променил....не те познавам в такава светлина...ти да видиш до къде води алкохола..
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Това не е в твоя стил бе старуха, ти си се променил....не те познавам в такава светлина...ти да видиш до къде води алкохола..
                    Народа озверя, това е
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Все пак спадането на гумите е посегателство към частната собственост, а съгласно Конституцията, частната собственост е неприкосновенна.
                      И това да го направи служител на реда при положение, че има други начини да изпълни служебните си задължения и да упражни своята власт.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Народа озверя, това е
                        )))))))))))

---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Все пак спадането на гумите е посегателство към частната собственост, а съгласно Конституцията, частната собственост е неприкосновенна.
                        И това да го направи служител на реда при положение, че има други начини да изпълни служебните си задължения и да упражни своята власт.
                        Ама е движима...и закона ни има много тълкования....

Comment

Ама е движима...и закона ни има много тълкования....
                          Съда ще реши и толкова, но да не пипат където не им е работата.
                          sigpic

Comment

Съда ще реши и толкова, но да не пипат където не им е работата.
                            И какво ще реши...?
                            Аз в тая държава...ченге и култов престъпник....не съм видял осъден....може за малко....и след това го оправдават..

Comment

И какво ще реши...?
                              Аз в тая държава...ченге и култов престъпник....не съм видял осъден....може за малко....и след това го оправдават..
                              Всичко е въпрос на юристи и на това, кой как си върши работата.
                              Познавам адвокати които могат да направят на луди полицаите и прокурорите, заради неизпипаната им работа и само съвестта и преценката за правотата на клиентите им ги възпира да не го правят.
                              sigpic

Comment

А като ти сложат скобата на колелото?...
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X