И скейтборд също...Абе що така имам впечатление че тези с ппс-тата нещо нямат чувство за самосъхранение или както викаше един - на пътя ли съм други няма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колоездачите и последствията от тях!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА кое се води ППС?
Comment
-
Ако в един град имаше само пешеходци и велосипедисти, то този град щеше да е доста по-приятен и по-здравословен от един град в който има само МПС - та и пешеходци.
Така че, уважаеми колеги шофьори, помислете и върху това, когато някой велосипедист ви издразни с нещо и проявете малко повече толерантност.
Самият аз изпитвам чувство на благодарност към всеки един велосипедист, защото си мисля, че ако той не караше колело, вероятно щеше да кара кола.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко в един град имаше само пешеходци и велосипедисти, то този град щеше да е доста по-приятен и по-здравословен от един град в който има само МПС - та и пешеходци.
Така че, уважаеми колеги шофьори, помислете и върху това, когато някой велосипедист ви издразни с нещо и проявете малко повече толерантност.
Самият аз изпитвам чувство на благодарност към всеки един велосипедист, защото си мисля, че ако той не караше колело, вероятно щеше да кара кола.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеИзвинявай ама по твоята логика един град без тец ще е по-хубаво място. А ако мислиш че един милионен град само с велосипеди изглежда добре просто си свали някое клипче за движението в Индокитай.
http://profit.bg/news/Parkiraneto-iz...nid-80785.htmlLast edited by Galeano; d.m.y г., 10:43.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко в един град имаше само пешеходци и велосипедисти, то този град щеше да е доста по-приятен и по-здравословен от един град в който има само МПС - та и пешеходци.
Самият аз изпитвам чувство на благодарност към всеки един велосипедист, защото си мисля, че ако той не караше колело, вероятно щеше да кара кола.
Не е само при велосипедистите... но е опасно.
И аман все шофьорите да са виновни.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеУ нас трябва да се въведе и книжка за велосипедисти - това няма много да подобри положението, но ще е все нещо в тази насока.
---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:17 ----------
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеКолко "жалко" , дори и европейските столици са започнали да се превръщат в Индокитай... Колко са глупави европейците.
http://profit.bg/news/Parkiraneto-iz...nid-80785.html
красота направоAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеИзвинявай ама по твоята логика един град без тец ще е по-хубаво място. А ако мислиш че един милионен град само с велосипеди изглежда добре просто си свали някое клипче за движението в Индокитай.
Ако имаш да казваш нещо, казвай го от своята гледна точка, а не от чуждата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДостатъчно ясно изразих своята логика и позиция по въпроса.
Ако имаш да казваш нещо, казвай го от своята гледна точка, а не от чуждата.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеНе разбрах защо се засегна. Един средно голям град логистично не може да съществува само с велосипеди и пешеходци
Ясно е това, че никой град не може да съществува без автомобилен превоз.
Нарочно изложих двете крайности (град без автомобили или град само с автомобили), за да изпъкне контрастът.
И така казах, че първото е по-приемливо от второто.
Тази логика, пренесена в нашата действителност означава, че сигурно ще е доста по-добре употребата на автомобили да се сведе до минимум за сметка на велосипедите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Броя на автомобилите в града може да се редуцира единствено със съвременен и удобен градски транспорт. Другото е екзотика. И не визирам само климатичните особености на нашия регион. Аз лично доста бих възнегодувал ако някой колега ми идва всяка сутрин потен и не особено добре ухаещ в офисаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
Comment
Comment