Известие

Collapse
No announcement yet.

За колоездачите и последствията от тях!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И скейтборд също...Абе що така имам впечатление че тези с ппс-тата нещо нямат чувство за самосъхранение или както викаше един - на пътя ли съм други няма.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      А кое се води ППС?
      "Пътно превозно средство" е съоръжение, придвижвано по пътя на колела и използвано за превозване на хора и/или товари. Към пътните превозни средства се приравняват трамваите, тракторите и самоходните машини, когато се придвижват по пътищата.

Comment

Ако в един град имаше само пешеходци и велосипедисти, то този град щеше да е доста по-приятен и по-здравословен от един град в който има само МПС - та и пешеходци.

Така че, уважаеми колеги шофьори, помислете и върху това, когато някой велосипедист ви издразни с нещо и проявете малко повече толерантност.

Самият аз изпитвам чувство на благодарност към всеки един велосипедист, защото си мисля, че ако той не караше колело, вероятно щеше да кара кола.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Ако в един град имаше само пешеходци и велосипедисти, то този град щеше да е доста по-приятен и по-здравословен от един град в който има само МПС - та и пешеходци.

Така че, уважаеми колеги шофьори, помислете и върху това, когато някой велосипедист ви издразни с нещо и проявете малко повече толерантност.

Самият аз изпитвам чувство на благодарност към всеки един велосипедист, защото си мисля, че ако той не караше колело, вероятно щеше да кара кола.
          Извинявай ама по твоята логика един град без тец ще е по-хубаво място. А ако мислиш че един милионен град само с велосипеди изглежда добре просто си свали някое клипче за движението в Индокитай.
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Извинявай ама по твоята логика един град без тец ще е по-хубаво място. А ако мислиш че един милионен град само с велосипеди изглежда добре просто си свали някое клипче за движението в Индокитай.
            Колко "жалко" , дори и европейските столици са започнали да се превръщат в Индокитай... Колко са глупави европейците.
            http://profit.bg/news/Parkiraneto-iz...nid-80785.html
            Last edited by Galeano; d.m.y г., 10:43.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Няма лошо бре, поне докато е сухо... ако има някакъв проблем, то е в държанието - другите да ме пазят.
              Не е само при велосипедистите... но е опасно.
              И аман все шофьорите да са виновни.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

У нас трябва да се въведе и книжка за велосипедисти - това няма много да подобри положението, но ще е все нещо в тази насока.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  У нас трябва да се въведе и книжка за велосипедисти - това няма много да подобри положението, но ще е все нещо в тази насока.
                  Аз имам от 7 клас

---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:17 ----------

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                  Колко "жалко" , дори и европейските столици са започнали да се превръщат в Индокитай... Колко са глупави европейците.
                  http://profit.bg/news/Parkiraneto-iz...nid-80785.html
                  http://vbox7.com/play:6c03264f&al=2&vid=677891
                  красота направо
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

На мен колоездачите ми се пречкат дори когато съм с колелото, а да не говорим с колата, но трябва да се проявява търпимост, иначе да сме се избили помежду си.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Достатъчно ясно изразих своята логика и позиция по въпроса.

Ако имаш да казваш нещо, казвай го от своята гледна точка, а не от чуждата.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Достатъчно ясно изразих своята логика и позиция по въпроса.

Ако имаш да казваш нещо, казвай го от своята гледна точка, а не от чуждата.
                        Не разбрах защо се засегна. Един средно голям град логистично не може да съществува само с велосипеди и пешеходци
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                          Не разбрах защо се засегна. Един средно голям град логистично не може да съществува само с велосипеди и пешеходци
                          Не съм се засегнал, но това за тец-а си е твое виждане и поради това не е според моята логика.
                          Ясно е това, че никой град не може да съществува без автомобилен превоз.
                          Нарочно изложих двете крайности (град без автомобили или град само с автомобили), за да изпъкне контрастът.
                          И така казах, че първото е по-приемливо от второто.
                          Тази логика, пренесена в нашата действителност означава, че сигурно ще е доста по-добре употребата на автомобили да се сведе до минимум за сметка на велосипедите.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Броя на автомобилите в града може да се редуцира единствено със съвременен и удобен градски транспорт. Другото е екзотика. И не визирам само климатичните особености на нашия регион. Аз лично доста бих възнегодувал ако някой колега ми идва всяка сутрин потен и не особено добре ухаещ в офиса
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5201211
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Оставам с впечатлението, че велосипедиста е преминал по пешеходната пътека ...

Comment

Working...
                                X