Първоначално публикувано от viki
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колоездачите и последствията от тях!!!!
Collapse
X
-
О,то в Плевен е един трафик...
п.п.
В "Кайлъка" велосипедистите са повече от разхождащите се и всички са рацери“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Е,не се засягай де ,само се пошегувах
Честно да си кажа, в момента предпочитам да шофирам в Плевен,отколкото в село Варнево(бивш град Варна...)
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеДобре де, в ЗДвП си пише, че когато един колоездач преминава по пешеходна пътека е длъжен да го направи след като е слязъл от колелото , бутайки го.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЧестно да си кажа, в момента предпочитам да шофирам в Плевен,отколкото в село Варнево(бивш град Варна...)
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеНе, не го пише така... но си прав
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНе съм цигирал, щото не го знам дословно, но смисъла мисля беше същия.
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеВ темата ми за колелото с двигателчето, мисля че майнд контрол го беше цитирал, аз от там го знам.... или може би ти си го цитирал там, не помня вече
П.П. От българския прочит на ника на колегата си представих друг смисъл на написаното ... моля горният ред да не се взима под вниманиеLast edited by jorko; d.m.y г., 07:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеАко някой види колоездач на улица в София без слушалки да го снима и публикува тук моля .Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМда, сяко едно излизане с колата ми образува нерви...
Дори междуселските пътища са в по-добро състояние“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
Comment