---
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колоездачите и последствията от тях!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеСамо Варна е такава гробница
Дори междуселските пътища са в по-добро състояние
Споко, в София положението също е зле.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАаааамиии, питай Фандъкова и/или Бойко, да видиш колко е готино положението
В действителност по доста от столичните булаварди поне в момента е добре, обаче кварталните улички са трагични на повечето места.
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Случка от днес - паркирал съм на Шипченски проход почти срещу районното точно където започва завоя посока зала Универсиада и с един приятел сме на тротоара и си лафим наши си работи и по едно време откъм залата в насрещното/на 2 м. от нас / се носи едно едно създание, яхнало двуколесен превоз и качило отпред малко дете ...
Аз- Ей, малоумнико, дете возиш ! Виж се къде караш !
Той- пас
след няколко минути пак от същата посока пристига елемента и спира
Аз - Пак ли в насрещното ? Погледни се къде караш, знаеш ли как се кара колело ?
Той - Ти къв си ?
Аз - Аз съм си аз, съвестен гражданин !
Той - Тази кола твоя ли е ?
Аз - Моя е .
Хомо тъпакус огледа колата и номера и започна да си мърмори нещо под мустак и врътна педалите ...
Аз - Кво мрънкаш, кажи ми го в лицето ... вече се беше отдалечил, та нямаше смисъл да говоря ...
За тези, които не познават участъка има две ленти, но в едната винаги много паркирани коли, има и трамвай и ако и той върви става малко тесничко да се разминеш с велосипедал в насрещното изкачащ от десен завой ... и невръстно дете на борда ...
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеСлучка от днес - паркирал съм на Шипченски проход почти срещу районното точно където започва завоя посока зала Универсиада и с един приятел сме на тротоара и си лафим наши си работи и по едно време откъм залата в насрещното/на 2 м. от нас / се носи едно едно създание, яхнало двуколесен превоз и качило отпред малко дете ...
Аз- Ей, малоумнико, дете возиш ! Виж се къде караш !
Той- пас
след няколко минути пак от същата посока пристига елемента и спира
Аз - Пак ли в насрещното ? Погледни се къде караш, знаеш ли как се кара колело ?
Той - Ти къв си ?
Аз - Аз съм си аз, съвестен гражданин !
Той - Тази кола твоя ли е ?
Аз - Моя е .
Хомо тъпакус огледа колата и номера и започна да си мърмори нещо под мустак и врътна педалите ...
Аз - Кво мрънкаш, кажи ми го в лицето ... вече се беше отдалечил, та нямаше смисъл да говоря ...
За тези, които не познават участъка има две ленти, но в едната винаги много паркирани коли, има и трамвай и ако и той върви става малко тесничко да се разминеш с велосипедал в насрещното изкачащ от десен завой ... и невръстно дете на борда ...
Второ "велосипедал" е същото като педал с автомобил..
Аз ако взема да давам тука примери за глупаци с коли няма да ми стигне форума.
В градовете на нормалните страни човекът седнал в автомобил е последната дупка на кавала в йерархията и се съобразява с всички останали освен ако не се намира на магистрала или околовръстно с по висок спийд лимит.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеПърво обидил си го за нещо дето изобщо не ти е работа. Нито си регулировчик нито някакъв контролен орган да му правиш забележка.
Второ "велосипедал" е същото като педал с автомобил..
Аз ако взема да давам тука примери за глупаци с коли няма да ми стигне форума.
В градовете на нормалните страни човекът седнал в автомобил е последната дупка на кавала в йерархията и се съобразява с всички останали освен ако не се намира на магистрала или околовръстно с по висок спийд лимит.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеОууу, съжалявам ... искал съм да напиша "възпитан господин на велосипед, упражняващ законното си право да кара в насрещното" ... Ще правя забележка на всеки, който създава реални и конкретни предпоставки за ПТП, включително и на регулировчици и на кантролни органи съм правил такива ... това че е по-уязвим участник в движението, не го прави нещо повече или дай ся като е с колело да се върти в гръг по средата на Орлов мост и всички да седят и да го чакат, защото са последни дупки на кавала ли ?sigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДа питам аз - по закон велосипедистите не трябваше ли да карат точно в насрещното? Нещо такова си спомням от ранното детство кога и аз карах колело.sigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДа питам аз - по закон велосипедистите не трябваше ли да карат точно в насрещното? Нещо такова си спомням от ранното детство кога и аз карах колело.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА кое се води ППС?
Което намесва и колела и каручки и мотокултиватори ако щеш
И индийските рикши и те са ППС.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment