Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колоездачите и последствията от тях!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПредполага се, че щом са сложили скоба на колелото имат законното право и тогава седя мирно и козерувам, но ако се окаже , че нямат - ще им влезе още повече.
Това те питам.
Имат ли законно право да ми увреждат частната собственост?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа де!
Това те питам.
Имат ли законно право да ми увреждат частната собственост?
Ако са направили някакво увреждане и може да се докаже ще си платят като попове.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Те не увреждат целостта, но го правят негоден.
Когато ти набутат един фалос отзад и ти е кеф му викат секс.
Когато насила ти го набутат му се вика изнасилване, а това е престъпление, нищо, че не са ти увредили сфинктера!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТе не увреждат целостта, но го правят негоден.
Когато ти набутат един фалос отзад и ти е кеф му викат секс.
Когато насила ти го набутат му се вика изнасилване, а това е престъпление, нищо, че не са ти увредили сфинктера!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Аз удрям, ама това не ми пречи.
Със Старухата обичаме да се изразяваме поетично!
Оставете майтапа, ама май верно един беше осъдил общината , че му привеждат във форма на неизпозуваемост автомобила.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Тук е забравено да се добави - Осигурява възможност на пиене на много бири.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:35.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
Тук е забравено да се добави - Осигурява възможност на пиене на много бири.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеАко не го караш след това ... а и какво е това "Без полиция" - нещо не го разбрахAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА половината от плюсовете на кололото могат да отпаднат, защото или не са верни или се повтарятAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Според мен ако продължително гледаш предната гума при каране на колело...ще ти се съберът очите на точка......а и тия тесни седалки....не Ви ли създават ядове..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
Тук е забравено да се добави - Осигурява възможност на пиене на много бири.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеОбаче има един минус дето компенсира всички плюсове. Отиваш потен и мръсен на работа.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment