Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
-
А възможно ли е да те провокира с някаква цел , ако ме разбираш...
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеНе слагай каруцата пред коня, все още освен хартията, нищо не е краднала, така, че може нищо да не открадне. А и все пак си е нужно видеонаблюдение поне в тази зона, в която няма голи дупета. Иначе само посмей да ги караш да си отварят чантите и ще видиш каква греда ще удариш. Може и такива, за които изобщо не си и помислил, че ще правят проблеми да побеснеят. Съдя по моята в къщи, никога няма да и се чуе гласеца и да посегне на нещо, но само да я накара някой капут да си показва чантата и... Аз не знам какво ще стане, но едно е сигурно, че никога няма да стъпи там вече. Тия задници от пикадили младост я бяха карали да си показва чантата, отидоха 5 години и не стъпва повече там.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеА възможно ли е да те провокира с някаква цел , ако ме разбираш...
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
Единственото което може да направи е да откаже да си покаже вещите има това право и тогава се вика полиция до колкото зная , та покаже ли си чантата си е било по нейно желание
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеНе слагай каруцата пред коня, все още освен хартията, нищо не е краднала, така, че може нищо да не открадне. А и все пак си е нужно видеонаблюдение поне в тази зона, в която няма голи дупета. Иначе само посмей да ги караш да си отварят чантите и ще видиш каква греда ще удариш. Може и такива, за които изобщо не си и помислил, че ще правят проблеми да побеснеят. Съдя по моята в къщи, никога няма да и се чуе гласеца и да посегне на нещо, но само да я накара някой капут да си показва чантата и... Аз не знам какво ще стане, но едно е сигурно, че никога няма да стъпи там вече. Тия задници от пикадили младост я бяха карали да си показва чантата, отидоха 5 години и не стъпва повече там.
Ровенето в чантата им е направо кошмар за тях."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНяма с какво да ме провокира ... познаваме се от доста време с нея , но никога не са ни били такива отношенията , или по-точно моето отношениеСпоред мен просто е клептоманка .
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Тока има много интелигентен начин да си я хванеш, но ще трябва да инвестираш хилядарка, а може да се намери и евтина втора употреба система за защита на стоки като по моловете. Слагаш дискретно етикетче с чип от вътрешната страна на рулото, и на изхода пищи алармата.
Най-добре е ако имаш познати които се занимават с такава техника да ти я заемат докато си решиш проблема.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТока има много интелигентен начин да си я хванеш, но ще трябва да инвестираш хилядарка, а може да се намери и евтина втора употреба система за защита на стоки като по моловете. Слагаш дискретно етикетче с чип от вътрешната страна на рулото, и на изхода пищи алармата.
Най-добре е ако имаш познати които се занимават с такава техника да ти я заемат докато си решиш проблема.
Или една нова пътека за бягане."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТой с тези пари един тир с кенефна хартия ще вземе бре.
Или една нова пътека за бягане.
А и като гледам колко магазини има фалирали може да заеме временно от някой...Last edited by Доко; d.m.y г., 19:18.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЩе поразпитам тук-там и ще видимСуси къде ги тия евтини пътеки
http://prevent-security.eu/category/...o-sistemi.html
Ето и една според мен добра пътека.
http://kettler-fitnes-tsentar-ultra-...B0%D0%BD%D0%B5
Тази пътека не става за мен, няма да ми даваш да тичам на нея, а само да ходя."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕто една простичка система:
http://prevent-security.eu/category/...o-sistemi.html
Ето и една според мен добра пътека.
http://kettler-fitnes-tsentar-ultra-...B0%D0%BD%D0%B5
Тази пътека не става за мен, няма да ми даваш да тичам на нея, а само да ходя.При мен идват и сериозни жени - по 125-130 кг
Иска си сериозни машини
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment