Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Стига се карахте бре
    Що бре, стана интересен дебат, на мен много ми хареса....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Добро решение - информирай ни за реакциите.
      Реакцията едва ли ще е '' Тошко , какво имаше на тая хартия дето я откраднах от теб ? ''

А иначе дебата да , интересен е
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Реакцията едва ли ще е '' Тошко , какво имаше на тая хартия дето я откраднах от теб ? ''

А иначе дебата да , интересен е
        Ние не очакваме думи, както и ти, но реакциите в действията са интересни.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Тока само да не влезне след нея друга клиентка, и тя да омаха от хартията...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Тока само да не влезне след нея друга клиентка, и тя да омаха от хартията...
            Следи я изкъсо - той го каза, тъй че няма да си рискува бизнеса със случайни изцепки.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Ама той не е лицензиран частен охранител бе, че да му дреме за тоя закон ! Ти в ред ли си ? Той си слага САМ видеонаблюдение да следи персонала и клиентите да не го крадат. А те са предварително инструктирани, че има такова монтирано. Всеки си прави каквото иска на своя отговорност.
              Понеже съм свиня, ще кажа, че никъде няма разписана забрана за поставяне на камери в кенефи и пробни.
              Лично аз съм виждал камери в пробна в столичен мол.

Сега искам да те попитам, колко от тези търговци, които нямат договор с фирми за охрана са се регистрирали като администратори на лични данни, за да имат право да събират, съхраняват и обработват такива, като ползват видеонаблюдение?
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Следи я изкъсо - той го каза, тъй че няма да си рискува бизнеса със случайни изцепки.
                Тя тая идва в Събота преди да затворя , защото през седмицата е на работа . Почти винаги остава сама на края да '' блъска '' , така че ще я наглася
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Понеже съм свиня, ще кажа, че никъде няма разписана забрана за поставяне на камери в кенефи и пробни.
                  Лично аз съм виждал камери в пробна в столичен мол.

Сега искам да те попитам, колко от тези търговци, които нямат договор с фирми за охрана са се регистрирали като администратори на лични данни, за да имат право да събират, съхраняват и обработват такива, като ползват видеонаблюдение?
                  Какви са тези лични данни - да не би да и взима отпечатъци с камерата, макар, че и те вече не са признак за индентификация.

Тук вече става злобно и до нищо добро няма да ви доведе един продължаващ спор.
                  sigpic

Comment

Тя тая идва в Събота преди да затворя , защото през седмицата е на работа . Почти винаги остава сама на края да '' блъска '' , така че ще я наглася
                    Считаш ли, че краденето на неща струващи стотинки заслужава физическа разправа, при това отвратителна?
                    Стига с тия Крумови /закони/ "простотии".

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Какви са тези лични данни - да не би да и взима отпечатъци с камерата, макар, че и те вече не са признак за индентификация.

Видеонаблюдението е събиране на лични данни.
                    К.М.

Comment

• Суско, нещо започваш да навиваш.
                      Бизнеса работи на ръба, тъй, че не давай акъл, а за видеонаблюдението - може някой да се дегизира така, че да прилича на някой друг.
                      sigpic

Comment

Суско, нещо започваш да навиваш.
                        Бизнеса работи на ръба, тъй, че не давай акъл, а за видеонаблюдението - може някой да се дегизира така, че да прилича на някой друг.
                        Можеш да бъдеш ИДЕНТИФИЦИРАН, чрез видеозапис. Това са си лични данни.
                        Не набирам, а цъкам тъпи клавиши, а шпацията ми се е прецакала и ми къси нервите.
                        К.М.

Comment

• Стига глупости... Просто сложи един надпис-"Моля не взимайте тоалетна хартия за вкъщи." Достатъчно е. Всяко друго действие би било пробързано и просташко. Чак след като надписа не даде желания ефект може да се пристъпи към мислене на други варианти.
                          Lexus IS200

Comment

Да не влизаме в полемика, цитирам:

"Въпрос: Видеозаписите от средства за наблюдение представляват ли лични данни?
                            Отговор: Да. Видеозаписите от средствата за наблюдение съдържат "лични данни", защото чрез тях можете да бъдете физически идентифициран/а по безспорен начин."

"Въпрос: Имам ли право да възразя срещу осъществявано спрямо мен видеонаблюдение?
                            Отговор: Да. Имате право да възразите пред администратора, че не желаете да бъдете записван чрез камери за видеонаблюдение, ако администраторът не Ви докаже наличието на правно основание в конкретния случай."
                            http://www.cpdp.bg/10-godini/?p=video

Моментът със заснемането е много деликатен, не е толкова просто както го възприема ДиСтефано.
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 22:59.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Можеш да бъдеш ИДЕНТИФИЦИРАН, чрез видеозапис. Това са си лични данни.
                              Не набирам, а цъкам тъпи клавиши, а шпацията ми се е прецакала и ми къси нервите.
                              Благодаря за граматиката, но разпознаванета с камерата е само за лични нужди - пред Съда може да се оспори отвсякъде.
                              sigpic

Comment

Благодаря за граматиката, но разпознаванета с камерата е само за лични нужди - пред Съда може да се оспори отвсякъде.
                                Защо все намесвате съда не ми е ясно? Знаеш ли КЗЛД какви глоби слага?

Comment

Working...
                                X