Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДобро решение - информирай ни за реакциите.
А иначе дебата да , интересен е145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеРеакцията едва ли ще е '' Тошко , какво имаше на тая хартия дето я откраднах от теб ? ''
А иначе дебата да , интересен еAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТока само да не влезне след нея друга клиентка, и тя да омаха от хартията...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеАма той не е лицензиран частен охранител бе, че да му дреме за тоя закон ! Ти в ред ли си ? Той си слага САМ видеонаблюдение да следи персонала и клиентите да не го крадат. А те са предварително инструктирани, че има такова монтирано. Всеки си прави каквото иска на своя отговорност.
Лично аз съм виждал камери в пробна в столичен мол.
Сега искам да те попитам, колко от тези търговци, които нямат договор с фирми за охрана са се регистрирали като администратори на лични данни, за да имат право да събират, съхраняват и обработват такива, като ползват видеонаблюдение?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСледи я изкъсо - той го каза, тъй че няма да си рискува бизнеса със случайни изцепки.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПонеже съм свиня, ще кажа, че никъде няма разписана забрана за поставяне на камери в кенефи и пробни.
Лично аз съм виждал камери в пробна в столичен мол.
Сега искам да те попитам, колко от тези търговци, които нямат договор с фирми за охрана са се регистрирали като администратори на лични данни, за да имат право да събират, съхраняват и обработват такива, като ползват видеонаблюдение?
Тук вече става злобно и до нищо добро няма да ви доведе един продължаващ спор.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТя тая идва в Събота преди да затворя , защото през седмицата е на работа . Почти винаги остава сама на края да '' блъска '' , така че ще я наглася
Стига с тия Крумови /закони/ "простотии".
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакви са тези лични данни - да не би да и взима отпечатъци с камерата, макар, че и те вече не са признак за индентификация.
Тук вече става злобно и до нищо добро няма да ви доведе един продължаващ спор."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСуско, нещо започваш да навиваш.
Бизнеса работи на ръба, тъй, че не давай акъл, а за видеонаблюдението - може някой да се дегизира така, че да прилича на някой друг.
Не набирам, а цъкам тъпи клавиши, а шпацията ми се е прецакала и ми къси нервите."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакви са тези лични данни - да не би да и взима отпечатъци с камерата, макар, че и те вече не са признак за индентификация.
Тук вече става злобно и до нищо добро няма да ви доведе един продължаващ спор.
"Въпрос: Видеозаписите от средства за наблюдение представляват ли лични данни?
Отговор: Да. Видеозаписите от средствата за наблюдение съдържат "лични данни", защото чрез тях можете да бъдете физически идентифициран/а по безспорен начин."
"Въпрос: Имам ли право да възразя срещу осъществявано спрямо мен видеонаблюдение?
Отговор: Да. Имате право да възразите пред администратора, че не желаете да бъдете записван чрез камери за видеонаблюдение, ако администраторът не Ви докаже наличието на правно основание в конкретния случай."
http://www.cpdp.bg/10-godini/?p=video
Моментът със заснемането е много деликатен, не е толкова просто както го възприема ДиСтефано.Last edited by Доко; d.m.y г., 22:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМожеш да бъдеш ИДЕНТИФИЦИРАН, чрез видеозапис. Това са си лични данни.
Не набирам, а цъкам тъпи клавиши, а шпацията ми се е прецакала и ми къси нервите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБлагодаря за граматиката, но разпознаванета с камерата е само за лични нужди - пред Съда може да се оспори отвсякъде.
Comment
Comment