Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Май нещо не разбра - аз съм най-върлия противник на слагането на камера.Що не вземе да я сбуха някой тази персона в тъмницата.
    Е да биеш някой за една тоалетна хартия къде ще му излезе края?

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Ще сложа табелка , това е най-малкия проблем
    Въпроса е , че това няма да я спре . А след сърбящата хартия пак няма да спре . Просто така ще ме накара да се почувствам удовлетворен . Всеки път като дойде , ще и слагам сърбяща хартия
    По- хубаво, като дойде махай тоалетната хартия. Така че я накараш да се чувства още по гадно.
    Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Е да биеш някой за една тоалетна хартия къде ще му излезе края?
      Може пък да се уплаши и да и се намести сачмата.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Добре... Последно предложение от мен.
        Хващат я няколко по-ячки младежи и й натъпкват големия гъз със стъклена вата, избутват я навън на слънце, пъхат й един чадър в задника, отварят го и рязко го издърпват.Така създалия се облак от стъклената вата ще блести на слънцето и ще е много яко.И всичко това ще се снима и ще се качи в Тубата.
        Сигурен съм, че така ще се откаже тази крадла на тоалетна хартия.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• отново съм в онази част от форума, май май
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            отново съм в онази част от форума, май май
            Къде отиде пак бе Тяна?

Comment

• Лет дъ форс би уйт ю!
              sigpic

Comment

• Лет, лет...

Comment

• Пичове , темата истински ме разсмя.Отдавна не се бях хилил така.Що се отнася до "проблема" препоръката ми към Токича е следната.Да не ти пука , че е дознателка.Не може нищо да ти направи , а ти правиш следното за да я изработиш:монтираш камерата скрито , снимаш я като краде, след това веднага махаш камерата от кенефа и тактично и насаме и показваш записа в частта с кражбата , без голия и задник , като я помолваш да не стъпва при теб.Ако ти скача и обясняваш учтиво , че случайно клипа излиза в интернет "незнайно" как и защо.В никой случай не я плашиш със записа , че ще го използваш като доказателство към официална жалба защото тогава носиш наказателна отговорност за използване на СРС-ва .Ако тая тръгне да търси камерата или подаде жалба срещу теб и да проверят куките в кенефа вече няма камера , а тя няма записа за доказателство към жалбата .. Ти обаче го имаш и просто леко я държиш в шах с пешките.За да те свържат със записа , ако го качиш , трябва те да докажат , че ти си го качил, а ти просто не си толкова глупав , че да го качиш от твоя компютър на който да установят IP-адреса. Ако все пак започне в последствие да те тормози с нещо просто подаваш жалба срещу нея в местната прокуратура , че след като е искала да ползва фитнеса ти без да плаща и си и отказал е започнала да те притеснява и плаши със служебното си положение.Все ще намериш двама -трима приятели от фитнеса които да потвърдят такава твоя жалба , като "очевидци" на такива заплахи.Айде приложи тая схема пък да видим после кой е по-тарикат ти или тая милиционерка.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• @alfageorgi
                    голеееема глупост
                    Й ?
                    Идват два джипа главорези - задлъжнели на дознателката и го правят на домати салата ...
                    Ади стига глупости .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Много евтини филми гледаш човече.Кви главорези те гонят незнам. Тая пача е обикновена дознателка , а аз какъв съм нема да ти обяснявам от мен да мине.

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                        Пичове , темата истински ме разсмя.Отдавна не се бях хилил така.Що се отнася до "проблема" препоръката ми към Токича е следната.Да не ти пука , че е дознателка.Не може нищо да ти направи , а ти правиш следното за да я изработиш:монтираш камерата скрито , снимаш я като краде, след това веднага махаш камерата от кенефа и тактично и насаме и показваш записа в частта с кражбата , без голия и задник , като я помолваш да не стъпва при теб.Ако ти скача и обясняваш учтиво , че случайно клипа излиза в интернет "незнайно" как и защо.В никой случай не я плашиш със записа , че ще го използваш като доказателство към официална жалба защото тогава носиш наказателна отговорност за използване на СРС-ва .Ако тая тръгне да търси камерата или подаде жалба срещу теб и да проверят куките в кенефа вече няма камера , а тя няма записа за доказателство към жалбата .. Ти обаче го имаш и просто леко я държиш в шах с пешките.За да те свържат със записа , ако го качиш , трябва те да докажат , че ти си го качил, а ти просто не си толкова глупав , че да го качиш от твоя компютър на който да установят IP-адреса. Ако все пак започне в последствие да те тормози с нещо просто подаваш жалба срещу нея в местната прокуратура , че след като е искала да ползва фитнеса ти без да плаща и си и отказал е започнала да те притеснява и плаши със служебното си положение.Все ще намериш двама -трима приятели от фитнеса които да потвърдят такава твоя жалба , като "очевидци" на такива заплахи.Айде приложи тая схема пък да видим после кой е по-тарикат ти или тая милиционерка.
                        Май ти прекаляваш с филмите - ми нали собственика носи отговорност за разполагането на камерата в тоалетните, дори и да не е сниман голия задник.
                        Самият факт, че е допуснал да се снима в неговия фитнес, дори и с подвижна камера е достатъчно основавие да му се потърси отговорност.
                        sigpic

Comment

• Чети бе човеко, чети това което е написано и ако можеш го осмисли.Иначе ти специално си ми много интересен.

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                            Чети бе човеко, чети това което е написано и ако можеш го осмисли.Иначе ти специално си ми много интересен.
                            Благодаря, но ти си юриста и би трябвало да разбереш какво съм написал.
                            sigpic

Comment

Май ти прекаляваш с филмите - ми нали собственика носи отговорност за разполагането на камерата в тоалетните, дори и да не е сниман голия задник.
                              Самият факт, че е допуснал да се снима в неговия фитнес, дори и с подвижна камера е достатъчно основавие да му се потърси отговорност.
                              Това по кой закон?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Благодаря, но ти си юриста и би трябвало да разбереш какво съм написал.
                                И как ще докажат , че собственика е снимал или знаел , че в кенефа му се снима?Повярвай , никой не може да му търси каквато и да е отговорност за това, ако не го хванат лично , че го прави.
                                Извън безмисленото ти поредно заяждане което само ме развеселява мисля ,че целта на темата не е да се правим на умни , а който може да даде идея как колегата да се справи с тъпата ситуация.Който не може просто минава в режим критика , ако ме разбираш.

Comment

Working...
                                X