If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Книжката няма да ти вземат заради това, че не могат лично да ти връчат НП. В момента в който ти го връчат, ако наказанието е свързано с отнемане на последните ти контролни точки, ще ти я вземат в този момент.
нещо подобно,преди няколко дни платих 100 лв и 3 лева такса в КАТ снимаха ме събота на обяд на Попа как минавам на червено ама нема жълто другите коли са спряли аз минавам с скорост,не взимат точки поне на мене не са ми взели,пускат ти клипче хората всичко точно.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Щом си се подписал на акта,го обжалвай.Но по прицип си признал вината с акта.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Котьо или не, глобата до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, в този случай около 650 лв глоба, 12 точки и книжката 3 месеца на трупчета.
От Ветрен има табела "Бургас", което означава, че си в графа - градско.
Като са ти написали акт сигурно са ти взели контролния талон.
Ако е така, сега чакаш да стане готово наказателното постановление и като излезе можеш да го обжалваш. Лично аз не виждам, какво основание ще изтъкнеш ако обжалваш.....
Или се съгласяваш с наказанието и си плащаш.
Котьо или не, глобата до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, в този случай около 650 лв глоба, 12 точки и книжката 3 месеца на трупчета.
От Ветрен има табела "Бургас", което означава, че си в графа - градско.
Всъщност наказанията ще са или
за превишаване над 50 km/h - с глоба 350 лв. и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство, като за всеки следващи 5 km/h превишаване над 50 km/h глобата се увеличава с 50 лв.
или
глоба 300 лв., като за всеки следващи 5 km/h превишаване над 50 km/h глобата се увеличава с 50 лв.
... в зависимост от това дали се води в или извън населено място / не знам къде точно се пада камерата, обаче на снимката пише ограничение 90 км ...може би е извънградско.../
Без точки
Наказанията са за първо нарушение / т.е. не повторно или системно /
Жорко и в София по "Цариградско" е 90 ограничението. Тази камера влиза в графа "градско" тоест, наказанието е с по-голяма тежест.
А дали бе 350 или 400 за превишение над 50 в града не си спомням, но все тая - 600-650лв е глобата с добавките за всички следващи 5 по 50лв, плюс точки и лишаване от правоуправление.
Бургазлията ще каже като излезне наказателното постановление...
Първо!-Снимката е противозаконна!
Второ!-Акта е противозаконен!
И трето:не става дума дали е извършил нарушението,а как е установено то!
От тук нататък интерпретацията е ваша.
Comment