Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой с такава честитка ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Много изприказвахме по темата.

Накратко:

Наказанието ти няма да се увеличи заради това, че не могат да те открият.
    Мерси Ще чакам да ме потърсят пак ... Пък дано не им се занимава да ме търсят

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
      Мерси Ще чакам да ме потърсят пак ... Пък дано не им се занимава да ме търсят
      Ако не те намират и ти не ходиш "на вълка в устата" времето само може да работи в твоя полза.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако не те намират и ти не ходиш "на вълка в устата" времето само може да работи в твоя полза.
        Благодаря ти много !

Comment

Книжката няма да ти вземат заради това, че не могат лично да ти връчат НП. В момента в който ти го връчат, ако наказанието е свързано с отнемане на последните ти контролни точки, ще ти я вземат в този момент.
          Да, противозаконно...

Comment

нещо подобно,преди няколко дни платих 100 лв и 3 лева такса в КАТ снимаха ме събота на обяд на Попа как минавам на червено ама нема жълто другите коли са спряли аз минавам с скорост,не взимат точки поне на мене не са ми взели,пускат ти клипче хората всичко точно.

Comment

момчета това извън населено място ли се води ? И Ето за това ми е била честитката ...
              Attached Files

Comment

момчета това извън населено място ли се води ? И Ето за това ми е била честитката ...
                Ох котьо, 76км/ч над допустимото...
                Тая камера след като я сложиха стана по-известна и от Памела Андерсън, как можа да се нанижеш тъкмо на нея?

Comment

Котьо не Котьо снимката отлита..в коша
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Писаха ми акт вече , какво следва ?

Comment

Щом си се подписал на акта,го обжалвай.Но по прицип си признал вината с акта.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Котьо или не, глобата до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, в този случай около 650 лв глоба, 12 точки и книжката 3 месеца на трупчета.
                        От Ветрен има табела "Бургас", което означава, че си в графа - градско.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 00:28.

Comment

Като са ти написали акт сигурно са ти взели контролния талон.

Ако е така, сега чакаш да стане готово наказателното постановление и като излезе можеш да го обжалваш. Лично аз не виждам, какво основание ще изтъкнеш ако обжалваш.....
                          Или се съгласяваш с наказанието и си плащаш.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Котьо или не, глобата до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, в този случай около 650 лв глоба, 12 точки и книжката 3 месеца на трупчета.
                            От Ветрен има табела "Бургас", което означава, че си в графа - градско.
                            Всъщност наказанията ще са или
                            за превишаване над 50 km/h - с глоба 350 лв. и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство, като за всеки следващи 5 km/h превишаване над 50 km/h глобата се увеличава с 50 лв.

или

глоба 300 лв., като за всеки следващи 5 km/h превишаване над 50 km/h глобата се увеличава с 50 лв.

... в зависимост от това дали се води в или извън населено място / не знам къде точно се пада камерата, обаче на снимката пише ограничение 90 км ...може би е извънградско.../

Без точки
                            Наказанията са за първо нарушение / т.е. не повторно или системно /

Comment

Жорко и в София по "Цариградско" е 90 ограничението. Тази камера влиза в графа "градско" тоест, наказанието е с по-голяма тежест.
                              А дали бе 350 или 400 за превишение над 50 в града не си спомням, но все тая - 600-650лв е глобата с добавките за всички следващи 5 по 50лв, плюс точки и лишаване от правоуправление.
                              Бургазлията ще каже като излезне наказателното постановление...

Comment

Първо!-Снимката е противозаконна!
                                Второ!-Акта е противозаконен!

И трето:не става дума дали е извършил нарушението,а как е установено то!
                                От тук нататък интерпретацията е ваша.

Comment

Working...
                                X