Ей вижте малко ... Исках само да ми се обясни , защо ми се води населено място , след като ограничението е 90 и там няма , нищо населено ... Заради тъпата табела , която е 200 300 метра по-напред ... ще ми вземат книжката и ще платя по-голяма глоба
Взел съм си поука и всичко , не сте ми нито баща , нито нищо
Опарил съм се и това е , ако някой иска да ми се прави на модерен да дойде и да ми го каже в очите
И точно Jorko , е този който ме разбра , защото вие си пишете вашите глупости , защото нямате какво да правите ли не знам
Но точно той ме разбра и му благодаря за което
И нали това е снимка ... би трябвало да се води електронен фиш , и да мога си платя глобата с 30 % намаление , но те и това право ми отнеха
Може би поради голямата скорост , така е преценил шефа на КАТ ... Но според мен не е правилно , там да се води населено място , и ако наистина го има някъде в закона , и причината не е само табелата ... Съм съгласен , но само заради една табела ... и 3 месеца без книжка е много несправедливо
Просто тъпата държава иска да си вземе парите и това е ... книжката можеше и да не ми я взимат , ама иначе нямам как да ме накарат да си платя по-бързо! Обичам страната и МРАЗЯ държавата !

Comment