If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аа, Феро каза неограничен бюджет, аз даже малко ги понамалих, мислех още някоя друга да взема, за дъщерята едно Porsche Carrera GT за учебно, че сега ще кара курса и не ми се ще да ми пипа Ламбота-та.
Че дай ми го тоз бюджет и ще ви оставя в размисли и страсти.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Специално в 166 дори и 2.0 TS е с демпферен маховик, който също не е евтин никак даже. Та просто зависи кой как си поддържа колата. Дизелът не излиза по-скъп за поддръжка спрямо 2.0 бензин точно в 166. Дори ако си уцелил с читав екземпляр, може да излизе една идея по-евтин за първоначално обслужване дизела спрямо ТС-а.
Достатъчно е да се хвърлят едни хубави 300 лв. за оригинални свещи и тогава ТС-а си стъпва на едни хубави пари. А харчи почти двойно спрямо 2.4 JTD конкретно в 166-цата.
TS в 166 харчи с около 3 литра повече от 2.4 JTD 136 коня, поне сток. Аз съм на газ и ми излиза даже по-евтино спрямо JTD-то. А маховика при бензинката не виждам как ще го счупиш с тоя жалък въртящ момент, който има.
TS в 166 харчи с около 3 литра повече от 2.4 JTD 136 коня, поне сток. Аз съм на газ и ми излиза даже по-евтино спрямо JTD-то. А маховика при бензинката не виждам как ще го счупиш с тоя жалък въртящ момент, който има.
Ти нас с горивата за отополение не ни бери грижите около обслужването на кюмурите. Гледай си там газовия котлон и се моли да не роди ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
И какъв ми е тона бе госин Диагностик, Миро написа Кондофрей последно като ходих още беше писта, а това кой познаваш ме боли, ти дай да видим къде и кога си карал, на право, на криво, на зигзаг, ма иначе със семкаджии е пълно във форума. Вади нещо бързо, организирай и на 25.05.2013 ще даваме газ на писта. И пак да попитам като съм модератор, някакво специално държание ли трябва да имам и да се съгласявам с небивалиците ти
Не знаеш кой познавам,защото аз съм казал че познавам коли-те са в женски род госин модератор неграмотник. Пак Миро,говори за себе си бре,що вечно за другите говориш,ти не си ли личност а Поне имам време на Калояново,макар и смешно за мойта кола,пък ти семкаджио на семкаджиите един път не изкара оная сапунерка,да те видим в гумите
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Не знаеш кой познавам,защото аз съм казал че познавам коли-те са в женски род госин модератор неграмотник. Пак Миро,говори за себе си бре,що вечно за другите говориш,ти не си ли личност а Поне имам време на Калояново,макар и смешно за мойта кола,пък ти семкаджио на семкаджиите един път не изкара оная сапунерка,да те видим в гумите
Айде пак си запя песента. Има Кондофрей след месец и малко след това има Божурище. Аз ще съм там, както бях и миналата година, и ще карам колкото мога. Ти къде ще караш тая година, на Калояново, на Серес ? От коли разбираш колко и от футбол явно муахахахах. Демек ич Бели пеперуди къде отлетяхте ?
Епа не ви разбирам кво се захапахте толкова .... всеки кара квото има и колкото може то и да иска не може повече. Все едно някой да е виновен че му е голяма главата,ами кво да направи голяма е и толкова
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Аз котлончето си го гледам, ти си гледай турбинката, да не паркираш и новата кукла до 166-цата
В една друга тема те питах кога стана калайджия и кога ти почерня задника, но така и не ми отговори ! Турбини мога да си купувам всеки месец ако искам .. имам такава възможност. 166-цата мога и да я запаля ако искам .. ей така за кеф ..
Карай си там 15 годишния скрап и бъди щастлив !
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
В една друга тема те питах кога стана калайджия и кога ти почерня задника, но така и не ми отговори ! Турбини мога да си купувам всеки месец ако искам .. имам такава възможност. 166-цата мога и да я запаля ако искам .. ей така за кеф ..
Карай си там 15 годишния скрап и бъди щастлив !
Ама ти си бил и доста нагъл. Това с турбината го написах на шега, ти веднага започна с обидите. Запали се и теб като искаш, все едно ще го накривиш на някой. Изобщо не ме интересува какви възможности искаш, само съжалявам, че в тази държава хората като теб имат възможност въобще да притежават ПС и да драскат по форумите...
Честно казано, очаквах такава реакция...
И ако си мислиш, че като си взел нафтова Алфа струваща колкото един нов Логан и си станал голямата работа, имам новина за теб. Е, не си...
Е какво от това като е общи приказки трябва да се драифа навсякъде ли?
А ти защо допълваш драйфоча с мнения като това горе? Като смяташ, че някое мнение нарушава правилата, кликаш на бутончето с червената удивителна и докладваш на който трябва...
Comment