Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дизел-манията е явление, което може да се сравни адекватно само с фенщината по Голф.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:38.

Comment

• THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
      http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Дизел-манията е явление, което може да се сравни адекватно само с фенщината по Голф.
        Докич,не съм го очаквал от тебе
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Тази дилема бензин-дизел ми мяза на дилемата ГЕРБ-БСП.Около една марка не можем да се обединим камо ли за България.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Докич,не съм го очаквал от тебе
            Става въпрос за "мания" като психологично разтройство, не обхваща обикновения потребител. Друже, аз също карам дизелов автомобил.

Comment

• Манията се нарича газмания, купуваш си бензинова кола и бързаш да и боднеш газ и да се хвалиш колко малко гори и колко е евтино.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Рано или късно всеки има в задния двор печка....
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Тцъ!
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Абе Митак,това сравнение с тези политически вампири няма много общо с нашата любима марка..и ще го драсна само веднъж(не ми дреме дали ще последва война),че Алфа Ромео винаги е била марката,която кореспондира с Ферари..,но за жалост да притежаваш"черно конче"е привилегия за малцина,а като видя "алфа,с черната мъгла отзад и тракащият агрегат(днес тамън 2 пъти),просто не искам да карам редом до такива екземпляри на великата марка АЛФА РОМЕО
                    THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                    http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Манията се нарича газмания, купуваш си бензинова кола и бързаш да и боднеш газ и да се хвалиш колко малко гори и колко е евтино.
                      И каква е разликата от това да махнеш ДПФ и да смениш софтуер, струващо колкото една газова уредба, да не караш куц асматик?

Comment

• Дизела излиза малко по-скъпо от газта, но зареждаш 1 път в месеца За 170лв Горе долу на съпоставими коли и мотори градско съм смятал следното:
                        Газ - 20лв/100
                        Дизел - 25лв/100
                        Бензин - 30лв/100
                        Разлика 500лв на всеки 10 000км, а между газ и бензин - 1000лв.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Дизел-манията е явление, което може да се сравни адекватно само с фенщината по Голф.

Много точно казано!

Ще си позволя да допълня:

Истинската Алфа е бензиновата Алфа.

А това, че тук ги газифицираме или преобладават печките, това е в резултат от жизнения ни стандарт.

Ако някой се съмнява в това, което казвам, да погледне в Alfaowner и да види в една страна с нормален жизнен стандарт, кой е преобладаващия двигател примерно при 166.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Много точно казано!

Ще си позволя да допълня:

Истинската Алфа е бензиновата Алфа.

А това, че тук ги газифицираме или преобладават печките, това е в резултат от жизнения ни стандарт.

Ако някой се съмнява в това, което казвам, да погледне в Alfaowner и да види в една страна с нормален жизнен стандарт, кой е преобладаващия двигател примерно при 166.
                            Не сипвай сол в раната дълбока ...

Comment

• И колко от вас карат на бензин, бензиновите си мотори, имате газови мотори
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• "Истинска Алфа" е много разтегливо и отдавна лишено от смисъл понятие Като опрем до там да определяме кое е истинско и кое фалшиво, значи останалите доводи доволно куцат
                                За мен и двете ми Алфи са истински всеки ден си ги гледам и пипам
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X