Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
Last edited by gboiaj; d.m.y г., 23:19.Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
-
Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщениеА, този тон вече ме устройва - както споменах и преди проблема не е между мен и теб и различните ни мнения, проблема е, че хората в тази държава живеят зле ( включително пенсионерите с 100лв пенсия и децата на безработните родители и сираците, за които няма кой да се погрижи освен отец Иван от Нови Хан)....за линкове - разгледай форума - гади ми се от политици и от хора, които сляпо им вярват...
Продължаваш да не ми даваш линк на твой пост извън политическите теми.
Преди няколко поста намекна, че тук двама души пишели срещу възнаграждание.
Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
[QUOTE=Susscrofa;1227623]Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?
Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук[/QUOTE
Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box, опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...
Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороциLast edited by gboiaj; d.m.y г., 00:11.Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКогато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеДа, възможно е. След оставката на Жан хората заживяха по-добре.
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
[QUOTE=gboiaj;1227638]Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКогато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?
Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук[/QUOTE
Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box, опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...
Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороци"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Пак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
Разберете, че проблема не е в правителството, а в нашите изисквания към него.
Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеГлупости, прибери се на сянка и приемай повече вода. Кое от исканията не е ясно? Правителството само си вкарва автогол след автогол, после хората били прости и не знаят какво искат."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеА ти спри с бирата по протестите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеПо-добре бира по протестите, отколкото ракия вкъщи."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащото я разнасят безплатно, да, прав си.
Да обявят поне как става номера.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.
Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
Затова и излизат по улиците.
Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТова ли е най-новата теория на другарите
Да обявят поне как става номера.
---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко може да се говори за простотия на народа, то тя е нещото, което позволи на корумпираните политици и на всякакви отрепки да се домогнат до властта и така да му се качат на главата.
Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
Затова и излизат по улиците.
Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКато знаят какво искат защо не разговарят с управляващите ами поставят ултиматум.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
Comment