Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам някои доста основателни съмнения да мисля, че от акаунта на Пацата пишат няколко човека и това всъщност са платените писачи на мафията, с каквито изобилстват форумите.
    Първо, от този акаунт се поства и в 15,00 следобяд и в 3,00 през нощта. Кой може да пише по форумите във формат 24/7 освен ако това не му е работата.
    Второ, постовете от този акаунт са на доста различно ниво, що се отнася до граматиката и начина на изказ. Това не е нормално ако човекът е един и същ.

Що се отнася да платените протести, вижте това клипче и ако нямате 37 сек. го гледайте около 27 секунда. Ще разберете кой за какво плаща.
    http://www.youtube.com/watch?v=iN7EqSpIxZM

На протестите са се събирали над 50 000 човека едновременно. Това се видя много ясно на снимките от Цариградско, когато хората бяха заели пространство от около 45 декара. По формулата на МВР, че на метър са 2 човека би следвало да са 90 000 човека в един кадър. Нека да са 50к. Няма значение бройката. Има значение, че протестите продължават 2 месеца и очевадно хората са няколко пъти повече от онези хора от Цариградско, щото не може да се ходи всеки ден или дори повече от 2-3 пъти седмично е трудно. Няма как някой да организира над 200 000 човека да излизат на десетки протести всеки божи ден. То, това дори официално някой да плаща, няма как да го организира, а какво остава тайно да се плаща на толкова много хора. Трябва да си не с промит ами съвсем без мозък, за да вярваш на такива внушения от медиите.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Около хиляда са основното ядро на протестите и покрай тях каквото допълнително се привлече чрез разни програми концерти и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Около хиляда са основното ядро на протестите и покрай тях каквото допълнително се привлече чрез разни програми концерти и т.н.

Един ли си, двама ли сте.....не знам колко души пишете от този акаунт, ама сте мноооого прости
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Около хиляда са основното ядро на протестите и покрай тях каквото допълнително се привлече чрез разни програми концерти и т.н.
          На мен никой не ми е плащал, нито ми е предлагал.
          И на протестите концерти не е имало.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Васко кръпката и Милена къде пяха. Сценариите с френските революционери и т.н. На теб може и да не са плащали ама на Асен Генов и компания им плащат. Също така на всички мними експертчета от разни институтчета.

Comment

Не бе Павлине, ти пък ги увеличи, само едни двама са

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Един ли си, двама ли сте.....не знам колко души пишете от този акаунт, ама сте мноооого прости
              Ма сигурно са партийна ядка

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Аз това за плащането го слушам от 1989 г.......
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Ето малко инфо за организаторите на протеста:

http://worldtodaybg.com/2013/03/06/к...ското-о/

Кажете нещо за фондация 14 януари?

Комитата: Основатели сме аз, Асен и Илия Марков, който също е блогър. Тя бе създадена, за да бъде юридическото лице, което движи проекта „Бойкометър“ и въобще целият проект с политическите обещания, защото когато кандидатствахме за финансиране пред Тръста са гражданско общество в Централна иИзточна Европа, те много харесаха идеята, но ни казаха: Вижте сега, за да канидатствате за проекта, трябва да имате юридическо лице и това бе формалната причина да регистрираме фондацията.

Асен: Името го избрахме неслучайно, защото 14 януари 2009 година беше може би последната най-ярка проява на гражданско участие в политическия живот, която беше брутално потъпкана. Преди Орлов мост имам предвид, който вече е новото най-ярко проявление.

Кой ви финансира?

Досега сме получили три пъти финансиране. Първият път беше от Тръста за гражданско общество за Централна и Източна Европа. Вторият път беше от Проекта за повече медийна свобода и плурализъм от „Отворено общество“, който приключи в края на май. И третия път отново от Тръста.
                Пак го пускам.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Имам някои доста основателни съмнения да мисля, че от акаунта на Пацата пишат няколко човека и това всъщност са платените писачи на мафията, с каквито изобилстват форумите.
                  Първо, от този акаунт се поства и в 15,00 следобяд и в 3,00 през нощта. Кой може да пише по форумите във формат 24/7 освен ако това не му е работата.
                  Второ, постовете от този акаунт са на доста различно ниво, що се отнася до граматиката и начина на изказ. Това не е нормално ако човекът е един и същ. .................
                  Освен това, ситемата явно е и роботизирана (работи и на авто-пилот). Гледам, че пуска едни и същи постове автоматично по няколко пъти

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Протестират избирателите на ОДС, СДС, ДСБ и всички производни.
                    Ама аз се чудя, защо не протестирахте когато Ви го "нацепиха".........

Сега е редно да изчакате 4 години, да се прегрупирате и да налазите с идеите си за свободен пазар.

Днес в ЕС решиха да оеднаквяват цените на мобилните оператори на национално ниво..........ммммммммм, какъв свободен пазар, каква конкуренция, каква "демокрация"..........
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Протестират избирателите на ОДС, СДС, ДСБ и всички производни.

Сега е редно да изчакате 4 години, да се прегрупирате и да налазите с идеите си за свободен пазар.

Днес в ЕС решиха да оеднаквяват цените на мобилните оператори на национално ниво..........ммммммммм, какъв свободен пазар, каква конкуренция, каква "демокрация"..........

Пак си слушал ама повърхностно, типично за теб. Очевидно е, че разлика от 800% в цените на мобилните услуги е нереална.....ама ти си спец и в тая област, освен това си и свинският Робин Худ.....сещаш се защо
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Протестират избирателите на ОДС, СДС, ДСБ и всички производни.

Боже, колко мъка има по тоя свят, би казал Търтея, а и не само той......
                        Last edited by fred; d.m.y г., 21:38.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Мъката е за реформаторчетата, че изхарчиха сумати пари пък резултат няма. Не им мина сценария пред парламента. Искат с един номер два пъти да минават.

Comment

Мъката е за реформаторчетата, че изхарчиха сумати пари пък резултат няма. Не им мина сценария пред парламента. Искат с един номер два пъти да минават.

Прост, по-прост, най-прост, Павлин
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Мъката е за реформаторчетата, че изхарчиха сумати пари пък резултат няма. Не им мина сценария пред парламента. Искат с един номер два пъти да минават.
                              Ама тогава имаха подкрепа на близо 1.5 млн избиратели, а сега наброяват 10 000.
                              5 000 баби реститутки, 2 000 репресирани антикомуниста тип Фреди и 3 000 млади фанатици на тема свободен пазар.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Третата категория (наречена според твоите представи) я умножи по 100 някъде и ще получиш реална картина.

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Да приемем, че има платени протестиращи, обслужващи нечий интерес. А останалите 100-на хиляди общо (не всеки ден на протестите са същите, аз не ходя всеки ден)?
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X