Първоначално публикувано от milenamr
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАз ще се посмея, но както беше казал Стоян Александров в едно интервю. Голяма част от протестиращите не осъзнават че накрая те ще платят сметката от тези безредици и безвластие. Както впрочем стана и 1997г.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеРадвай се, че няма ти да я плащаш тази сметка! Стой си в америката и не се обаждай. Нещастник!
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеКогато и да падне все ще е късно, важното е :
"Когато падне
когато падне
когато падне БСП
не искам аз да съм отдолу
за да не падне върху мен.."Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Опа, ето игричките на още едно реформаторче приятел на президента и някои видни протестиращи.
http://tv7.bg/news/incidents/9788914.html
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОпа, ето игричките на още едно реформаторче приятел на президента и някои видни протестиращи.
http://tv7.bg/news/incidents/9788914.htmlSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеКогато и да падне все ще е късно, важното е :
"Когато падне
когато падне
когато падне БСП
не искам аз да съм отдолу
за да не падне върху мен.."
Ами посмей се, поплачи си, дай воля на чувствата си, полезно е, но който се смее последен се смее най-добре
С някои приятели от протестите се шегувахме, че няма да е зле един ден да се издигне паметник на Делян Пеевски, като обединител на нацията))Няма друго име, което така ударно и спонтанно да е взривявало българската общественост, както неговото име
Ама не на Азис, а на кръпката.
С тези стари рефрени, човек би си помислил, че изпитваш носталгия към млАдИте гОдИни
---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 05:58 ----------
Апелирам към разумна дискусия, без отправяне на обиди и квалификации.
Г-да форумни "демократи", откъде у вас това самочувствие се чудя аз?
Кое Ви да основание да считате себе си като носители на универсалната рецепта за успех на България?
Кое Ви да самочувствие да мислите, че един пенсионер, миньор, кравар и т.н. не знае кой е правилният път и няма право да го посочи.
Кое Ви дава право да разделяте хората на старци, пенсионери, селяни от една страна и някакви си самоопределили се за работеща млада ЕнтЕлЕгенция........
Достатъчно мъдри ли сте, достатъчно опитни ли сте, та да си мислите, че точно Вие сте правите?
Аз мисля, че не сте.
Мисля, дори, че сте наивни до глупост.
Защо не протестирахте, когато Костов разцепи СДС?
Защо не протестирахте, когато ББ цепеше СДС?
Сега на кой се сърдите, има легитимно избран парламент, който избра легитимно правителство, това е факт!
И на мен не ми харесва, но това са правилата на демократичната парламентарна република.
Всичко останало е опит за управление на самопровъзгласило се за "можещо" малцинство.
Пътят е съвсем друг и той няма нищо общо с уличните протести.
Ако искаш да изчистиш кочината трябва да влезеш вътре и там да действаш, с маркуча отвън нищо няма да постигнеш.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащо не поставиш плакат на Васко у вас.
С тези стари рефрени, човек би си помислил, че изпитваш носталгия към млАдИте гОдИни
Кое Ви да основание да считате себе си като носители на универсалната рецепта за успех на България?
Кое Ви да самочувствие да мислите, че един пенсионер, миньор, кравар и т.н. не знае кой е правилният път и няма право да го посочи.
Кое Ви дава право да разделяте хората на старци, пенсионери, селяни от една страна и някакви си самоопределили се за работеща млада ЕнтЕлЕгенция........
Достатъчно мъдри ли сте, достатъчно опитни ли сте, та да си мислите, че точно Вие сте правите?
Аз мисля, че не сте.
Сега на кой се сърдите, има легитимно избран парламент, който избра легитимно правителство, това е факт!
И на мен не ми харесва, но това са правилата на демократичната парламентарна република.
Всичко останало е опит за управление на самопровъзгласило се за "можещо" малцинство.
Ако искаш да изчистиш кочината трябва да влезеш вътре и там да действаш, с маркуча отвън нищо няма да постигнеш.
По-сбъркано състояние не съм наблюдавал.
Наемни работници и безработни да се определят като десни и да твърдят, че десни икономически мерки ще подобрят състоянието им. Същевременно да действат с изразено левичарски похвати от анархистичен тип.
В същото време, реалните капиталисти да управляват с лява реторика, но с десни икономически похвати.
Хора, събудете се от шизофренният си сън.
Стига с тия изпълнения, " аз съм прав, защото съм аз".
Демокрацията е диалог, не надвикване.
Протестите са форма за изразяване и отстояване на позиция, но не и на налагането и на всяка цена, особено когато няма формулирана единна такава. Днешните протести са разнолики и опитите за обсебването им от една или друга група не водят до друго, освен до обезсилването и обезсмислянето им.
Гражданският натиск е коректив на управлението, но не и форма на управление. Объркването на тези същности води до безрезултатност.
Не може да се стремиш към законност с беззаконие.
"Трошейки" държавната машина няма да достигнем до прогрес. И без това сме достигнали до гранични форми на деконструкция, рискуващи оцеляването на нацията ни.
Свободният ми дух и мисъл не могат да приемат натрапването на рецепти от стари, "безгрешни" и самопровъзгласили се "реформатори", нито от спонсорирани от непринадлежащи към обществото ни "тинк-танкове". Имам си глава на раменете и държа да я използвам по предназначение. Хубаво ще е ако всички правят това упражнение. Тогава вероятността да достигнем до общоприемлива платформа за развитие на държавата ни е реална.
Нехаресването на този или онзи не е мотив за отменяне на демократичните процедури. От там до диктатурата е по-малко от крачка.
P.S.: Ако някой реши да ме класифицира, да знае че не е актуално да се казва "комунист", а "куманез".
Със здраве от един гражданин, винаги изразявал активно позицията си във всяко време.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащо не поставиш плакат на Васко у вас.
Аз мисля, че не сте.
Назначението на бившия кмет на Царево Петко Арнаудов за директор на горското стопанство там ще бъде преразгледано.
Арнаудов бе назначен на поста от 5 август, след преди това той беше кмет на Царево три мандата с подкрепата на БСП. По време на един от тях беше построено незаконно вилно селище "Златна перла" от фирма, обвързана с интересите на ДПС, без задължителна екологична оценка.
Арнаудов настояваше и за промяна в устройствения план на Царево, която да позволи ново курортно строителство по брега с десетки хиляди нови легла в защитените територии на парк "Странджа".
Проектопланът пък беше изготвен от архитект Калин Тихолов от Несебър, номиниран за министър на инвестиционното проектиране - пост, отворен заради ДПС, в правителството "Орешарски" и оттеглен на следващия ден.
Като кмет Арнаудов атакува заповедта за обявяването на природен парк "Странджа". Заради природозащитни протести парламентът гласува забрана за заличаване на вече обявени защитени територии.
Греков коментира и уволненията, като заяви, че от земеделското министерство били освободени само 19 души, а там работели над 22 000. Затова, според него, не може да се говори за чистка.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 13:44.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКакто всичко друго, така и разбирането за демокрация в обществото ни е изкривено. Разделението и озлоблението е замъглило трезвата преценка. Издигането на клиширани лозунги се смята за проява на "висш разум". Толкова сме се потопили в омразата си, че всеки треторазряден манипулатор може да насочи "обществото" ни в желаната от него насока.
По-сбъркано състояние не съм наблюдавал.
Наемни работници и безработни да се определят като десни и да твърдят, че десни икономически мерки ще подобрят състоянието им. Същевременно да действат с изразено левичарски похвати от анархистичен тип.
В същото време, реалните капиталисти да управляват с лява реторика, но с десни икономически похвати.
Хора, събудете се от шизофренният си сън.
Стига с тия изпълнения, " аз съм прав, защото съм аз".
Демокрацията е диалог, не надвикване.
Протестите са форма за изразяване и отстояване на позиция, но не и на налагането и на всяка цена, особено когато няма формулирана единна такава. Днешните протести са разнолики и опитите за обсебването им от една или друга група не водят до друго, освен до обезсилването и обезсмислянето им.
Гражданският натиск е коректив на управлението, но не и форма на управление. Объркването на тези същности води до безрезултатност.
Не може да се стремиш към законност с беззаконие.
"Трошейки" държавната машина няма да достигнем до прогрес. И без това сме достигнали до гранични форми на деконструкция, рискуващи оцеляването на нацията ни.
Свободният ми дух и мисъл не могат да приемат натрапването на рецепти от стари, "безгрешни" и самопровъзгласили се "реформатори", нито от спонсорирани от непринадлежащи към обществото ни "тинк-танкове". Имам си глава на раменете и държа да я използвам по предназначение. Хубаво ще е ако всички правят това упражнение. Тогава вероятността да достигнем до общоприемлива платформа за развитие на държавата ни е реална.
Нехаресването на този или онзи не е мотив за отменяне на демократичните процедури. От там до диктатурата е по-малко от крачка.
P.S.: Ако някой реши да ме класифицира, да знае че не е актуално да се казва "комунист", а "куманез".
Със здраве от един гражданин, винаги изразявал активно позицията си във всяко време.
Радвам се, че тук все още има хора, които не копи пействат, а мислят и пишат самостоятелно."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Прасе, вероятно myato е написал това за да получи бащинска похвала от теб?! За съжаление няма как от двуизмерният си свят да погледнете нагоре. Целият ти преден пост е като за пред пилоните на НДК. Всъщност аз съм убеден, че ти знаеш всичките неверни неща в това което си написал, но невероятното ти желание да изпъкваш пред форумна публика като се противопоставяш винаги и на всичко те кара да използваш абсурдни тези. За това ти казвам, че си трол и няма никакъв смисъл от диалог по тази тема с теб. Ако мнозинството бяхме в подкрепа на това т.н. "легитимно" правителство, ти на 100% щеше да си на обратното мнение.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАко искаш да изчистиш кочината трябва да влезеш вътре и там да действаш, с маркуча отвън нищо няма да постигнеш.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеА бе тъп, това, че протестиращите искат и имат нещо общо с Иво Прокопиев си е плоското внушение на Пеевските медии и е насочено към такива тикви като теб.
Като протестиращите са толкова принципни и съвестни, след разкритията около президента защо не искат и неговото сваляне ами му благодарят за ветото и т.н.
Безуханова където е един от символите на протеста не е близка с Прокопиев.Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАко някой реши да ме класифицира, да знае че не е актуално да се казва "комунист", а "куманез".
Със здраве от един гражданин, винаги изразявал активно позицията си във всяко време.
Класифицирам те към онези хора които не смеят да се промени нищо, макар да им се иска, за да не загубят мижавите си доходи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато гледам какво си написал - не си по-малко объркан от всички други.
Класифицирам те към онези хора които не смеят да се промени нищо, макар да им се иска, за да не загубят мижавите си доходи.
Comment
Comment