Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз се чудя само Орешарски преди Коледа ли ще падне или през март
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Червено прасенце и полицейска съм нямал! Коалиция БСП-ДПС на изборите нямаше, защото ако имаше, едни 5~7% от избирателите нямаше да гласуват за тях. Даже и от дъртите комуняги повечето не одобряват коалицията с ДПС, а от другата страна на 100% от електората им всъщност не харесват БСП....знаеш, че е така. Това правителство може и да е законно избрано, но не е легитимно. То е избрано с гласовете на твърди, но малки електорати. И тези боклуци няма да променят закона за изборите защото идеално се възползват от слабата активност на изборите, а тя не е защото на хората им е все тая кой ще дойде на власт.
      Вербалните ви напъни в различни цветове на дъгата са голям майтап и ако ги четяха пиарите на партийните централи, щяха да се пръснат от кеф.
      Защо мислиш, че който и да било от сегашните мераклии за власт ще промени законодателството в полза на хората?
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
        Нищо от това, което се случва в момента не е нормално
        думи на един протестиращ-линк
        затова са протестите
        На това му се казва смешен плач. Защо не разговаряш с мен, като те извикат да разговаряш казваш. Аз няма какво да ти кажа искам да се махаш. Абсурди отвсякъде.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Аз се чудя само Орешарски преди Коледа ли ще падне или през март
          Сега от 01.10.2013 като вдигнат тока с 30%, макс 45 дни, най-късно до Андреев ден!

Comment

• В крайна сметка всички промени по света са постигнати вследтствие на протести, натиск.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

В крайна сметка всички промени по света са постигнати вследтствие на протести, натиск.
              Правилно, но само когато има ясна цел и тя не се изразява в смяната на тия с ония.

Comment

• Според мен, ако протестите запазят сегашният си вид и форма, правителството няма да падне и до по-следващия март. При така наличните наглост и безочие от страна на управляващите, за да има някакъв реален ефект от протистите, те трябва да прерастнат в нещо по-ефективно, като национална стачка, неплащане на сметки и пр.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Вербалните ви напъни в различни цветове на дъгата са голям майтап и ако ги четяха пиарите на партийните централи, щяха да се пръснат от кеф.
                  Защо мислиш, че който и да било от сегашните мераклии за власт ще промени законодателството в полза на хората?

Ти пък къде видя тази моя мисъл?

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Правилно, но само когато има ясна цел и тя не се изразява в смяната на тия с ония.
                  Айде бе сериозно! Значи ако през нощта у вас са влезнали бандюги ти ще ги изгониш само ако имаш ясна цел с кои други да ги смениш
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Линията на спорът навежда на подобни заключения.

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Айде бе сериозно! Значи ако през нощта у вас са влезнали бандюги ти ще ги изгониш само ако имаш ясна цел с кои други да ги смениш
                    Точно така. С труповете им.
                    В същност примерът е неуместен и ти отлично го знаеш.
                    Last edited by myato; d.m.y г., 22:30.

Comment

• ]
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Хехе, май само това ти е останало. Комплексар!
                        Как Сийке, не е твоя работа какво ми е останало.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Как Сийке, не е твоя работа какво ми е останало.
                          Бульо Пауноу, прав/а си - не ми е работа. Съжалявам те! Но ти не си виновен! Виновни са майката-природа и тези, които са ти промили мозъка.

Comment

Аз се чудя само Орешарски преди Коледа ли ще падне или през март
                            Когато и да падне все ще е късно, важното е :
                            "Когато падне
                            когато падне
                            когато падне БСП
                            не искам аз да съм отдолу
                            за да не падне върху мен.."

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            На това му се казва смешен плач. Защо не разговаряш с мен, като те извикат да разговаряш казваш. Аз няма какво да ти кажа искам да се махаш. Абсурди отвсякъде.
                            Ами посмей се, поплачи си, дай воля на чувствата си, полезно е, но който се смее последен се смее най-добре
                            Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

]
                            С някои приятели от протестите се шегувахме, че няма да е зле един ден да се издигне паметник на Делян Пеевски, като обединител на нацията ))Няма друго име, което така ударно и спонтанно да е взривявало българската общественост, както неговото име

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Бульо Пауноу, прав/а си - не ми е работа. Съжалявам те! Но ти не си виновен! Виновни са майката-природа и тези, които са ти промили мозъка.
                              Недей бе как Сийке, гледай си твоите несгоди. Опазил ме господ да чакам на твоето съжаление.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Недей бе как Сийке, гледай си твоите несгоди. Опазил ме господ да чакам на твоето съжаление.
                                Не бъркай съжаление със съчувствие! Съжалявам те!

Comment

Working...
                                X