Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Пак не си разбрал - 800-те милиона бяха взети временно от резерва и след няколко месеца, след като се получиха парите от ЕС за изпълнение на програми се възстановиха в резерва.
    Абсолютно тъпо е с кредит да се покриват текущи задължения.
    Ти си финансов гений, учил при лектора ББ. хахахаха

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Много начини за крадене има - например възлагане на държавни поръчни на приближени фирми.
    Това се прави в цяла Европа.
    Факт е, че прогнозите на Дянковия бюджет не се сбъдват, логично е да има актуализация.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Нещо, май и "специалистите" се затрудниха? Пак да си повторя въпроса, коя банка и при какви условия ще ни отпусне кредита?
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Аз не че нещо, вероятно не съм разбрал....ама кой ще ни отпусне заема и с каква лихва?
        От моята банка.
        КъФ е тоя кенефен въпрос?
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          От моята банка.
          КъФ е тоя кенефен въпрос?

Кенефният ми въпрос е подходящ за лайно като теб! Хайде мушморок, кажи коя банка и при какви условия ще ни отпусне кредита?
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Заема доколкото знам ще е вътрешен осъществяван чрез търгове. Тези пари няма да стоят замразени във фискалния резерв от тях ще се извършват плащания и съответно чрез потреблението ще има приходи от данъци. Просто фискалния резерв трябва да има по-високо равнище след плащането на 800 те милиона заем на предното правителство и други плащания в края на годината и началото на следващата.
            Защо се пънеш, тук са само дянкови финансисти
            Те са на принципа на простото счетоводство - "каквото изям трябва да изакам и обратното", обратното им е любимото занимание.

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Кенефният ми въпрос е подходящ за лайно като теб! Хайде мушморок, кажи коя банка и при какви условия ще ни отпусне кредита?
            Е те 300 млрд на Гърците са набили та за нашия смешен милиард.
            А и кой е казал, че ще е една банка.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Защо се пънеш, тук са само дянкови финансисти
              Те са на принципа на простото счетоводство - "каквото изям трябва да изакам и обратното", обратното им е любимото занимание.

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Е те 300 млрд на Гърците са набили та за нашия смешен милиард.
              А и кой е казал, че ще е една банка.
              Аз нищо не казвам, просто питам. Ти като разбирач по всичко, просто отговори.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Нещо, май и "специалистите" се затрудниха? Пак да си повторя въпроса, коя банка и при какви условия ще ни отпусне кредита?
                Изобщо не е ясно дали ще се отпусне кредита, а ако се отпусне естествено ще е с неизгодни условия за нас.
                За пример : Търговските банки не отпускат кредити за текущи разходи, а за инвестиционни проекти и логиката е, че щом този кредитополучател не може да си покрие текущите разходи той е рисков контингент, което дава отражение на лихвите и другите допълнителни условия.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Аз мисля, че актуализация на бюджета наистина може да бъде наложителна, обаче също така смятам, че когато предлагаш да се изтеглят един милиард, задължително трябва да посочиш освен причините за кредита, то и какви ще са параметрите му и кой ще ти го отпусне? За съжаление от доста време не намирам информация по този въпрос.
                  Лошото е, че и двамата форумни гурота по всички въпроси във форума, не отговарят. Май и те не знаят, но винаги скачат на амбразура да защитават правителството на Орешарски.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ще вметна, че НУЖДА ОТ ЗАЕМ НЯМА. Сега феновете ще питат от къде знам, но няма как да го напиша тук. Лошото е другари, че и Орешарски и Чобанов са били против, но ей на.....сетете се защо.....
                    Лошото е, че и тия са като ония и оправия според това което знам няма.

Comment

• Орешарски е добър финансист, но се е хванал вече на хорото с лоши другари и ако все още държи на името си трябва да подаде оставка.
                      sigpic

Comment

• Най вероятно Орешарски никой не го пита дали иска или не да подава оставка. Ако сам реши да я подаде, ще трябва да напусне и бандата.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Как така вътрешен заем чрез търгове. Обясни по -подробно, да не би да искаш да кажеш, че търга ще е между български банки и която предложи най-добри условия от нея????
                          Да между така наречените инвеститори. Заемът ще е краткосрочен с падеж около една година.

Comment

Да между така наречените инвеститори. Заемът ще е краткосрочен с падеж около една година.
                            Павлине, това са откровени глупости - покриването на разходи не е инвестиция.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Павлине, това са откровени глупости - покриването на разходи не е инвестиция.
                              Инвестиция е за тези които търгуват с ДЦК, първични дилъри, инвестиционни посредници и т.н.

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                              Ще вметна, че НУЖДА ОТ ЗАЕМ НЯМА. Сега феновете ще питат от къде знам, но няма как да го напиша тук. Лошото е другари, че и Орешарски и Чобанов са били против, но ей на.....сетете се защо.....
                              Лошото е, че и тия са като ония и оправия според това което знам няма.
                              Не е точно така. По-скоро някои финансисти са изразили мнение че актуализацията може да се направи и малко по-късно, но според мен нарочно я направиха по-рано защото очакваха ветото от президента.

Comment

Инвестиция е за тези които търгуват с ДЦК, първични дилъри, инвестиционни посредници и т.н.
                                Безмислено е да се спори с теб - кой е този луд дето ще си купи ДКЦ на България, освен ако не иска да прави услуга, но на това правителство могат само да му направят мечешка улуга.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X