Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СТАНИШЕВ ПРИЗНА ЗА СКАНДАЛА “КОСТИНБРОД”, НАГЛАСЕН Е!
    И да не беше признал, то и глухия цар разбра жалкия им евтин сценарии, който спомогна да гепнат кокала, дето не им се пуска, ако ще кръв да се лее.
    Но ще дойде видов ден рано или късно и при ерата на свръх комуникациите, деня наближава.....
    И ще допълня с цитат на един гражданин към боклука Бареков
    "Г-н Бареков, за ваше съжаление, доста сте се надценил! Вие не притежавате нито капацитета, нито културата да давате оценки за политическото ниво на Президента Плевнелиев и бившия премиер Борисов. В опита си да правите обръщение към Ердоган приличате на неуместен павиан, който си вее п...шката срещу Луната... Аз, като българин, се срамувам от глупостите ви, срамувам се, че вие също сте българин! Да сте слуга на Алексей Петров и Ахмед Доган си е ваш личен избор, но пак повтарям - не се надценявайте! Вие сте просто един елементарен изпълнител на поръчки срещу пари. Вашите качества не се измерват в интелект и професионални умения, а в липса на морал и раболепие. Парите, Бареков, по принцип са чудесно нещо, но по-важно от тях е да не се налага да обясняваш на сина си защо българите те наричат "капут" и "ибрик"..."
    Last edited by milenamr; d.m.y г., 02:02.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение

СТАНИШЕВ ПРИЗНА ЗА СКАНДАЛА “КОСТИНБРОД”, НАГЛАСЕН Е!
      И да не беше признал, то и глухия цар разбра жалкия им евтин сценарии, който спомогна да гепнат кокала, дето не им се пуска, ако ще кръв да се лее.
      Но ще дойде видов ден рано или късно и при ерата на свръх комуникациите, деня наближава.....
      И ще допълня с цитат на един гражданин към боклука Бареков
      "Г-н Бареков, за ваше съжаление, доста сте се надценил! Вие не притежавате нито капацитета, нито културата да давате оценки за политическото ниво на Президента Плевнелиев и бившия премиер Борисов. В опита си да правите обръщение към Ердоган приличате на неуместен павиан, който си вее п...шката срещу Луната... Аз, като българин, се срамувам от глупостите ви, срамувам се, че вие също сте българин! Да сте слуга на Алексей Петров и Ахмед Доган си е ваш личен избор, но пак повтарям - не се надценявайте! Вие сте просто един елементарен изпълнител на поръчки срещу пари. Вашите качества не се измерват в интелект и професионални умения, а в липса на морал и раболепие. Парите, Бареков, по принцип са чудесно нещо, но по-важно от тях е да не се налага да обясняваш на сина си защо българите те наричат "капут" и "ибрик"..."
      Абсолютна манипулация и неистина относно признанията на Станишев. Между другото нали бяхте много културни и добронамерени, какви са тези закани за леене на кръв. Нали пък и президента не защитавахте.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Абсолютна манипулация и неистина относно признанията на Станишев. Между другото нали бяхте много културни и добронамерени, какви са тези закани за леене на кръв. Нали пък и президента не защитавахте.
        Опцията за леенето на кръв е специфика на комунетите....
        А като си техен фен, думата "култура" може да не я споменаваш, тя и без друго не е част от техния речник

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

• ---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:25.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ма големи балъци тия ат ГЕРБ бе, да напечатат бюлетини и да ги оставят на отворени врати и без охрана че да може Маичка Манолова да ги намери.Аз лично нито съм културен нито съм добронамерен.Затова и не ходя на тези протести, чакам калашниците и лимонките.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Ти си финансов гений, учил при лектора ББ. хахахаха

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Това се прави в цяла Европа.
              Факт е, че прогнозите на Дянковия бюджет не се сбъдват, логично е да има актуализация.
              Прасешки, а ти като си такъв финансов специалист, помниш ли предизборния клип на ОЛИшарски, който обянсяваше, как ГЕРБ не намирал пари, ама то ги имало и бате ти Орешарски и БСП щяли да ги вкарат в бюджета и прочее.А едва дойде на власт и се юрна да актуализира бюджета.Е къде му отидаха локумите, които разтягаше преди два месеца?Да не се мъчиш, ще ти отговоря-той си дрънка ей така, ролята му е да краде от българския народ, така, както са свикнали да правят другарите от БСП.
              Но и проблемът не е в това - а в непрозрачния характер на разходите!

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Ма големи балъци тия ат ГЕРБ бе, да напечатат бюлетини и да ги оставят на отворени врати и без охрана че да може Маичка Манолова да ги намери.Аз лично нито съм културен нито съм добронамерен.Затова и не ходя на тези протести, чакам калашниците и лимонките.
              Не бе Митак, много се умни тия от БСП

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
              Опцията за леенето на кръв е специфика на комунетите....
              А като си техен фен, думата "култура" може да не я споменаваш, тя и без друго не е част от техния речник
              Е ти пък Миленски, то 30 хиляди избити българи много ли са, за има няма 50 години социализъм

---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              За изложените искания всеки би получил подкрепата ми. Информираността е основна предпоставка за вземане на решение.
              Визирам прозрачност на разходите, защото отиваме към царските чешми, ДПС консултациите и проекти за пречиствателни станции на села с цена отговаряща за градове.
              Last edited by fred; d.m.y г., 19:53.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Ето кой организира протестите и призовава за безредици.

"Така партиите в Реформаторския блок вече станаха седем. Лидерите им направиха заявка за участие в бъдещи парламентарни избори и призоваха поддръжниците си да подкрепят утрешния протест по време на извънредното заседание на парламента за прегласуването на актуализацията на бюджет 2013. От новоприсъединените към Реформаторския блок СДС и БЗНС потвърдиха думите на колегите си, че основната им цел в момента е оставка на кабинета "Орешарски".

Comment

• Ами аз винаги съм бил против комунистите, независимо кой е против тях, така че съм организиран по принцип.
                  Та Павлине, вас комунистите все някой ви организира и затова мислите, че и при другите хора е така, нЕкой все трябва да ги организира-да, ама не.Просто някои не обичат крадливи и безприципни хора да ги управляват.
                  Та аз ще подкрепя и Реформаторския блог, като алтернатива на наглата комунистическа политика!
                  Та долу правителсвото на Новата (стара) тройна коалиция
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:55.
                  sigpic

Comment

• Ето и президента показва за кого играе.

http://bnt.bg/bg/news/view/106463/pr...meglena_kuneva

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Ами аз винаги съм бил против комунистите, независимо кой е против тях, така че съм организиран по принцип.
                    Та Павлине, вас комунистите все някой ви организира и затова мислите, че и при другите хора е така, нЕкой все трябва да ги организира-да, ама не.Просто някои не обичат крадливи и безприципни хора да ги управляват.
                    Та аз ще подкрепя и Реформаторския блог, като алтернатива на наглата комунистическа политика!
                    Спазвате законите тогава и не нарушавайте правата на другите.

Comment

Ето и президента показва за кого играе.

http://bnt.bg/bg/news/view/106463/pr...meglena_kuneva

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Спазвате законите тогава и не нарушавайте правата на другите.
                      Кой нарушава законите определя съда, драги Павлине, а не политбюро на БСП.Като са незаконни да бъдат обявени за такива по надлежния ред, нали, това е редът?!
                      Ти си гледай Гоце Първания, дето гърми по архари и задиря млади булки
                      sigpic

Comment

• Пичовете от Реформаторския блок вече са посвършили парите и са се наточили за нови подвизи.
                        Гея и Бея са вече в напрежение и правят все по-големи глупости - техните дни са преброени.
                        Аз все още не мога да си избера кой да ме краде - няма симпатични хора.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Кво ти пука
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Кво ти пука
                            Пука ми, защото ми се иска децата и внуците ми да живеят по-добре - то ние вече сме взели-дали и каквото можем да откачим ще е добре дошло.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Пука ми, защото ми се иска децата и внуците ми да живеят по-добре - то ние вече сме взели-дали и каквото можем да откачим ще е добре дошло.
                              Като окрадат сега и ПФ "Доверие", ще откачим все хубави работи

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Като окрадат сега и ПФ "Доверие", ще откачим все хубави работи
                                Toй Прокопиев вече го окради.

Comment

Working...
                                X