Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТози сайт е позициониран някъде в САЩ, вземи провери къде е
P.S. Но дефакто сървърът е в ХоландияLast edited by pa4ito; d.m.y г., 11:32.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеSan Diego, CA 92150-1610, US
P.S. Но дефакто сървърът е в Холандия"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеБеше просто шега.
Но наистина чух, че там е позициониран, само не обърнах внимание в кой щат е.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТука почнахте да бъркате хостинг локейшън и домейн локейшън, я по-добре продължавайте с политиката"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Нищо е бъркаме. Сузи пуска двусмислени постове и се опитва да внушава, че видиш ли организацията на протестите идва от ЦРУ.
Какъв е проблема да се хоства сайт от чужбина. Не само домейна. В днешно време към България се аутсорсва дори счетоводното обслужване на много западни компании, понеже тук е по-евтино. На DHL счетоводството, дори и на българския клон пък се прави в Малайзия и ако трябва да се смени фактура го правят оттам. Има маса фирми, на които центаралата им е в една държава, а завода - в друга или дори на друг континент. Какъв е проблема да се хостне сайт на чужда фирма от България примерно.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНищо е бъркаме. Сузи пуска двусмислени постове и се опитва да внушава, че видиш ли организацията на протестите идва от ЦРУ.
Какъв е проблема да се хоства сайт от чужбина. Не само домейна. В днешно време към България се аутсорсва дори счетоводното обслужване на много западни компании, понеже тук е по-евтино. На DHL счетоводството, дори и на българския клон пък се прави в Малайзия и ако трябва да се смени фактура го правят оттам. Има маса фирми, на които центаралата им е в една държава, а завода - в друга или дори на друг континент. Какъв е проблема да се хостне сайт на чужда фирма от България примерно.
Ооооо, не ме бъркай с други хора!
Не харесвам теориите на конспирацията!
Това бе закачка, защо си такъв сухар?
Но да знаеш, нищо в България не се случва без съгласие между мечката и белоглавия орел."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОоооо, не ме бъркай с други хора!
Не харесвам теориите на конспирацията!
Това бе закачка, защо си такъв сухар?
Но да знаеш, нищо в България не се случва без съгласие между мечката и белоглавия орел.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеПрасчо,надценяваш ситуацията,според мен на мечката и белоглавия им е все тая и затова сме я докарали да Орешарски.
Що се излагаш?
Или просто не знаеш"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДааааа, бе, хаха, те имат цели отдели в службите за сигурност за всяка държава бре.
Що се излагаш?
Или просто не знаешLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеСъдейки по ситуацията тук си мисля ,че тия в отделите са се разбрали да не се намесват за да видят колко може да се забием надолу без чужда помощ.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯ раздуй, какво са се разбрали? Според мен още не са се разбрали и затова го държат тоя палячо. А той знае, че няма време и краде с пълни шепи, щото малко му остава докато се разберат..
Comment
Comment