Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Отговорих ти, прочети информацията в този сайт и ще разбереш.
    http://noresharski.com/100-dni-stiga...shhu-mafiyata/
    Нищо не си ми отговорил. А и няма как да ми отговориш, защото не беше в София на 1.06 и изобщо нямаш ни най- малка представа, как и защо започна всичко. На 1.06 нямаше човек в София, който не искаше главата на Орешарски на кол забит в центъра.
    Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Този сайт е позициониран някъде в САЩ, вземи провери къде е
      San Diego, CA 92150-1610, US
      P.S. Но дефакто сървърът е в Холандия
      Last edited by pa4ito; d.m.y г., 11:32.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        San Diego, CA 92150-1610, US
        P.S. Но дефакто сървърът е в Холандия
        А така.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Беше просто шега.

Но наистина чух, че там е позициониран, само не обърнах внимание в кой щат е.
          Сузи, ти целият си една голяма шега. Те повечето сайтове са на щатски сървъри. Нашият фирмен също е на американски сървър. И какво от това.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Тука почнахте да бъркате хостинг локейшън и домейн локейшън, я по-добре продължавайте с политиката
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Тука почнахте да бъркате хостинг локейшън и домейн локейшън, я по-добре продължавайте с политиката
              Обясни де, аз си признавам, че не разбирам, но не са ми излишни базови понятия.
              К.М.

Comment

• Нищо е бъркаме. Сузи пуска двусмислени постове и се опитва да внушава, че видиш ли организацията на протестите идва от ЦРУ.
                Какъв е проблема да се хоства сайт от чужбина. Не само домейна. В днешно време към България се аутсорсва дори счетоводното обслужване на много западни компании, понеже тук е по-евтино. На DHL счетоводството, дори и на българския клон пък се прави в Малайзия и ако трябва да се смени фактура го правят оттам. Има маса фирми, на които центаралата им е в една държава, а завода - в друга или дори на друг континент. Какъв е проблема да се хостне сайт на чужда фирма от България примерно.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Нищо е бъркаме. Сузи пуска двусмислени постове и се опитва да внушава, че видиш ли организацията на протестите идва от ЦРУ.
                  Какъв е проблема да се хоства сайт от чужбина. Не само домейна. В днешно време към България се аутсорсва дори счетоводното обслужване на много западни компании, понеже тук е по-евтино. На DHL счетоводството, дори и на българския клон пък се прави в Малайзия и ако трябва да се смени фактура го правят оттам. Има маса фирми, на които центаралата им е в една държава, а завода - в друга или дори на друг континент. Какъв е проблема да се хостне сайт на чужда фирма от България примерно.

Ооооо, не ме бъркай с други хора!
                  Не харесвам теориите на конспирацията!
                  Това бе закачка, защо си такъв сухар?
                  Но да знаеш, нищо в България не се случва без съгласие между мечката и белоглавия орел.
                  К.М.

Comment

Ооооо, не ме бъркай с други хора!
                    Не харесвам теориите на конспирацията!
                    Това бе закачка, защо си такъв сухар?
                    Но да знаеш, нищо в България не се случва без съгласие между мечката и белоглавия орел.
                    Хихи ... и добрата свиня

Comment

• Прасчо,надценяваш ситуацията,според мен на мечката и белоглавия им е все тая и затова сме я докарали да Орешарски.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                        Прасчо,надценяваш ситуацията,според мен на мечката и белоглавия им е все тая и затова сме я докарали да Орешарски.
                        Дааааа, бе, хаха, те имат цели отдели в службите за сигурност за всяка държава бре.
                        Що се излагаш?
                        Или просто не знаеш
                        К.М.

Comment

• Съдейки по ситуацията тук си мисля ,че тия в отделите са се разбрали да не се намесват за да видят колко може да се забием надолу без чужда помощ.

Comment

Дааааа, бе, хаха, те имат цели отдели в службите за сигурност за всяка държава бре.
                            Що се излагаш?
                            Или просто не знаеш
                            Я раздуй, какво са се разбрали? Според мен още не са се разбрали и затова го държат тоя палячо. А той знае, че няма време и краде с пълни шепи, щото малко му остава докато се разберат..
                            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                              Съдейки по ситуацията тук си мисля ,че тия в отделите са се разбрали да не се намесват за да видят колко може да се забием надолу без чужда помощ.
                              Ми нали знайш вица за казана с българите в ада и що няма пазач до него.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Я раздуй, какво са се разбрали? Според мен още не са се разбрали и затова го държат тоя палячо. А той знае, че няма време и краде с пълни шепи, щото малко му остава докато се разберат..
                                Малко-малко,колко да е малко-още почти 4 години.

Comment

Working...
                                X