If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето прясна снимка за колегата който твърдеше, че ергономията е като градинска пейка и интериора бил отвратително евтин и гаден
С тази снимка само ми затвърдяваш мнението. 147-цата вътре изглежда доста по-добре, а е модел на 12 години... За качеството на кожата на салона пък въобще да не отваряме дума...
А ти кога беше в салона извинявай?....наистина си болен ...спирам да ти отговарям
Болен съм да, че се разправям с ХЕЙТЪРИ като теб... И доста пъти съм бил в този салон, имам приятели които използват тия кенефчета за фирмени коли, та съм придобил някакви впечатления. Продай си колата на някой който я заслужава повече от теб и ходи да си постваш скапаните снимки във форума на шкода...
Фактите са факти а не храна или обида, за разлика от повечето тук аз съм обективен и даже и със снимки доказвам твърденията си...колкото до продажбата на 147-цата ...толкова пари набих в нея ...определено остава моя докато е жива (ще бъде експлоатирана до последно!!!)
И какви факти извади, че представителство у нас са кретени (това вече си го знаем).
Не е като да не съм имал и Голф... баща ми така го нареди негов приятел, че много здраво и т.н.
После що псувни отнесе...
До кола си е, особено 2 употреба.
Единствения факт който тук никой не оспорва е, че окачването на 147 и 156 не е мислено за лунни пейзажи.
Но и Пасат 4 и нататък са на същото дередже.
И ако не обръщаш внимание на кретените в представителството, не излиза по-скъпо окачването на 156 от това на Пасат 4 - същата година.
Та я пак?
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ами фактите че твърдението че интериора бил евтин и с ергономията на градинска пейка е пълна глупост...ето сега ще уборя и твърдението за качеството на материалите : ето го салона на предишната на 180 000
ясно се вижда състоянието на салона и от там може да се направи извод и за качеството му...просто престанете да говорите ГЛУПОСТИ защото е ТЪПО..не се заяждам с никой....не знам как може да сте толкова зомбирани..има и други коли които не са лоши също...света не е Алфа Ромео, Шкода, WV или която и да е марка!!!
Готин, виж сега... Не мислиш ли, че да пишеш във форум за Алфа Ромео колко по-яка кола е Шкода е някак... тъпо? Повечето тук сме наясно със силните и слабите страни на марката, не си ти човека, който ще ни отваря очите. Не сме коне с капаци, тъкмо обратното, много от нас са имали досег с доста марки и модели коли. Като цяло не съм видял някой от тук да си купува Шкода след Алфата, явно има защо... От тук на татък ще приемам постовете ти като чиста проба провокация.
Добре, продължаваш ли да твърдиш че интериора е евтин??? Алкантарата е евтина така ли? Покажи ми каде написах че е по яка..говорихме за части...Вие наричахте колата боклук..което са ГЛУПОСТИ..и от там тръгна всичко...не ми извъртай думите и не ми вменявай такива защото много добре знам за какво говоря и какво съм казал...снимките ти ги поствам за да ти оборя твърденията за интериора и качеството..защото ти от дума не разбираш...ако прочетеш всичко от начало ще видиш, че това което ти казвам сега е така...и всичко тръгна от теб и такива като теб които наричат разни неща боклуци а никога не са имали такова нещо (аз никъде нищо не съм нарекъл боклук и тн) накрая наричаш мене хейтър..за това че не съм съгласен с теб че нещо е боклук...нещо което ти никога не си имал (возил си се в служебни...хаха) айде със здраве и малко надигнете поглед от Алфа Ромео ...на света има още доста автомобили и всеки си има своите + и - (и извинявайте ако съм засегнал някой с несъгласието си че нещо е боклук)
Ти що не караш Шкода, ами караш АR?
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по мръсници. Знаят повече номера от жена ти, някои, от които курвенски, ама какво да се прави. Всеки знае кое е практичното, ама някои нещо не ги кефи и си купуват по-изхакани коли. Иначе всички щяхме да караме Дачии 1,2 на газ. AR е марка за индивидуалисти, никой не те пита скъп ли ти е носача, който толкова го вълнува си купува по-смислена кола.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
въпроса е че не може носача ми да е по скъп от носач за по-висок клас коли 2012- 2013 година...ама дай да приключваме темата, че сте много докачливи
Както виждаш - може Я кажи коя кола 2012 висок клас е с евтин носач, че ми стана интересно! Ама не ми говори за Шкода Октавия, която е с носач от VW Caddy
и при VW е същата работа..или и Passata е с носач от Caddy (проверил съм за корите само за носачите говоря на изуст но при елементи като кори антена педали .. всичко в АИ за 147 е в пъти по-скъпо от колкото в ПБ за Passat 2012 или О2)
---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:26 ----------
което не би трябвало да е така нали?? или аз съм единствения "идиот" на който му прави впечатление това?
и при VW е същата работа..или и Passata е с носач от Caddy (проверил съм за корите само за носачите говоря на изуст но при елементи като кори антена педали .. всичко в АИ за 147 е в пъти по-скъпо от колкото в ПБ за Passat 2012 или О2)
което не би трябвало да е така нали?? или аз съм единствения "идиот" на който му прави впечатление това?
Пич, аз не познавам човек който досега е купувал кори. Интересни са цените на така наречените бързо оборотни части.
еми аз мнопго исках да си имам оригинална кора под двигателя (и съм убеден че е важно да има кора) амаа ще се наложи да взема алуминиева видях че един от форумните сервизи прави
Гледай сега всяка кола си има кусур. Ти като си купува Алфата не ти ли казаха, че точно тоя модел е с най-кекавото окачване? Що не погледна предварително цените на някои части? 4-те носача са ти 300 и няколко лева, ако не придиряш за марка. Нови от магазина! Все ще изкарат година-две. Чак пък такава скъпотия ...
А и аз досега не съм попадал на такава с 4 разбити носача! Има на 1-2 заминал шарнир, те заминават в кофата, на другите евентуално някое тампонче за 15лв.
Comment