Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тази шкода коя година е? Просто по нищо не може да се сравнява със салона на Жулиета.

P.S
    То малко коли в нейния ценови клас могат да се сравняват със салона й.
    Last edited by CoF; d.m.y г., 17:43.
    Giulietta 1.4 TB 170

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Гледай сега всяка кола си има кусур. Ти като си купува Алфата не ти ли казаха, че точно тоя модел е с най-кекавото окачване? Що не погледна предварително цените на някои части? 4-те носача са ти 300 и няколко лева, ако не придиряш за марка. Нови от магазина! Все ще изкарат година-две. Чак пък такава скъпотия ...
      А и аз досега не съм попадал на такава с 4 разбити носача! Има на 1-2 заминал шарнир, те заминават в кофата, на другите евентуално някое тампонче за 15лв.
      трябваше да видиш моята каква беше като я взех на доверие аххахаха (смятай) хората я гледаха и не им се вярваше...както и да е де предница цялата, задница цялата (без носачите) рециклаж рейка + 4 пружини и 2 лагера ми излезна грубо около 2700 и то не с оригинални части..че като чух цените там се изплаших хахаха но не мрънкам за това а за тея идиоти в АИ и откачените им цени!!! Вече ги мразя официално
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        и при VW е същата работа..или и Passata е с носач от Caddy (проверил съм за корите само за носачите говоря на изуст но при елементи като кори антена педали .. всичко в АИ за 147 е в пъти по-скъпо от колкото в ПБ за Passat 2012 или О2)

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:26 ----------

което не би трябвало да е така нали?? или аз съм единствения "идиот" на който му прави впечатление това?
        Пич, изобщо не си в час... имам колеги с пасати, аудита и сие на алуминки от ФВ, главобола е още по-голям при тях.
        Проблема ти е, че си забравил къде живееш и не си проверил овреме къде да си закараш колата за обслужване и сервиз, после си говориш на изуст, щото те е яд, че си се минал (а нашенеца най-го яд като се мине и като настине).
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

извинявай но поста ти е мега тъпашки ...и не ме е яд че съм се минал а ме е яд че в АИ са супер идиоти и ми искат за кора 900лв ТОЛКО ЛИ НЕ РАЗБРА или НЕ ПРОЧЕТЕ ПРОСТО АМАН ОТ ТЪПАШКИ МНЕНИЯ НА ХОРА КОИТО НЕ ЧЕТАТ КАКВО ГОВОРЯ...ЗА 431251243612 ПЪТ КАЗВАМ ЧЕ СЕ ОПЛАКАХ ОТ ЦЕНИТЕ В АУТО ИТАЛИЯ НИКЪДЕ АМА НИКЪДЕ НЕ СЪМ СЕ ОПЛАКВАЛ ОТ КОЛАТА МИ КОЕ КАЗАХ НА ИЗУСТ И ЗА КОЕ МЕ Е ЯД..ПРЕДИ ДА ПИШЕШ НЕЩО Е ХУБАВО ДА ПОМИСЛИШ ЗАЩОТО ТОВА НЕЩО НАРЕЧЕНО МОЗЪК Е ЗА ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ГОВОРЯ ЗА КОЛИ 2012 (КОИТО НЕ СА С АЛУМИНИЕВО ОКАЧВАНЕ АКО ТОВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ИЗОБЩО ЗАЩОТО ГОВОРЯ ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ТОВА КОЕТО ТИ СИ МИСЛИШ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

извинявай но поста ти е мега тъпашки ...и не ме е яд че съм се минал а ме е яд че в АИ са супер идиоти и ми искат за кора 900лв ТОЛКО ЛИ НЕ РАЗБРА или НЕ ПРОЧЕТЕ ПРОСТО АМАН ОТ ТЪПАШКИ МНЕНИЯ НА ХОРА КОИТО НЕ ЧЕТАТ КАКВО ГОВОРЯ...ЗА 431251243612 ПЪТ КАЗВАМ ЧЕ СЕ ОПЛАКАХ ОТ ЦЕНИТЕ В АУТО ИТАЛИЯ НИКЪДЕ АМА НИКЪДЕ НЕ СЪМ СЕ ОПЛАКВАЛ ОТ КОЛАТА МИ КОЕ КАЗАХ НА ИЗУСТ И ЗА КОЕ МЕ Е ЯД..ПРЕДИ ДА ПИШЕШ НЕЩО Е ХУБАВО ДА ПОМИСЛИШ ЗАЩОТО ТОВА НЕЩО НАРЕЧЕНО МОЗЪК Е ЗА ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ГОВОРЯ ЗА КОЛИ 2012 (КОИТО НЕ СА С АЛУМИНИЕВО ОКАЧВАНЕ АКО ТОВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ИЗОБЩО ЗАЩОТО ГОВОРЯ ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ТОВА КОЕТО ТИ СИ МИСЛИШ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Не викай, ще пресипнеш

Оплакваш се и още как, при това на изуст.
            Сравнявай с Пасат 4 същата година... инак може да ти извадя и Дачия 2012 - ще излезе по-евтино и от Шкода
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

абе човек просто сравних цена на кора за кола на 10 години и на такава за чисто нова кола баси ще се гръмна на китайски ли говороя...мн добре знаеш че съм прав за АИ амаа мн добре а се правиш на луд!!!

Comment

абе човек просто сравних цена на кора за кола на 10 години и на такава за чисто нова кола баси ще се гръмна на китайски ли говороя...мн добре знаеш че съм прав за АИ амаа мн добре а се правиш на луд!!!
                Престани с тази кора, че ставаш смешен, АИ- ала-бала.
                Ти в Пакистан ли живееш? С едно кликване в гугъл, и първия линк който ми попадна, ето ти кори за 50-100 лв. И стига си мрънкал с тези кори. Колегите ти казаха, поддръжката на твоята Алфа е една идея по-ефтина от коли на немските конкуренти в същия клас, но всичко това е без значение, защото колата ти струва два-три пъти по-ефтино от аналоговия немски кош.
                Ето ти кори:
                http://www.avtokori.bg/kori-pod-dvig...MEO_t30b1.html

Comment

А бе хубави са си алфите, ама нещо цените им се сгромолясват на вторичният пазар. Що ли става така?
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

трябваше да видиш моята каква беше като я взех на доверие
                    1-ва грешка! Доверие имай само на себе си и то не винаги

в АИ и откачените им цени!!! Вече ги мразя официално
                    2-ра грешка! Какви ги дириш в АИ да не караш Мазерати?

както и да е де предница цялата, задница цялата (без носачите) рециклаж рейка + 4 пружини и 2 лагера ми излезна грубо около 2700 и то не с оригинални части..
                    Това всичкото дето си го писал струва най-много наполовина Не е луд този дето яде баницата
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Верно къв го дири в АИ като не кара Мазерати. Кората видяхме, че е 79лв. в bim.bg и тоя номер вече не минава. Аз ще кажа само, че и на двете велики каруци, опа шкоди воланите им приличат на БАНИЦИ и определено 147 на 10+ години вади по-добър интериор, и екстериор да не пропуснем от всяка нова шкодичка. Достатъчно примери му дадохте на трибалео но той така и не ще да вдене. Да си купи пак нещо от групата ваг с тоя ръбатия волан с еърбег тип баница. Другия пример на код също ми хареса:
                      То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по мръсници.
                      Казано направо - като да зарежеш колата предназначена за непретенциозни юзъри които искат да стигнат от т.А до т.Б (и обичаш да изкарваш че е на ниво КАТО ДИЗАЙН И ЕРГОНОМИЯ?!?!-да ама не, не и в този форум), и малко по-добра от дачия и да си купиш нещо за ценители-безценно.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Пичове, не че нещо, но такава кора съм купувал.....пълен ментърляк е, става само колкото да пробуташ италианският таралясник на някой нов мазохист.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Пичове, не че нещо, но такава кора съм купувал.....пълен ментърляк е, става само колкото да пробуташ италианският таралясник на някой нов мазохист.
                          Стига с тези кори, моля ви се, има алуминиеви по 200-300лв, като не ви кефят китайките по 80. Само не ми сравнявайте цени на части от официални представители, че ако почна да сравнявам цени на авточасти за БМВ или Кадилак от официален дилър, и същите от магазина за авточасти, положението става брутално.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:09.

Comment

Винаги ми е правил впечатление на елементарен човек, мразещия, така че нищо особено.Що се вързвате на всеки, който извряка нещо
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Ти си взе някаква японска кочина и пишката ти порасна с още десет санта...

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Винаги ми е правил впечатление на елементарен човек, мразещия, така че нищо особено.Що се вързвате на всеки, който извряка нещо
                              Не говори такива неща за хора, които не познаваш...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Ти си взе някаква японска кочина и пишката ти порасна с още десет санта...

Аз имам две японски кочини, ти за коя говориш?
                                Имах и италианска такава, но слава на Бога я разкарах от гаража си.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X