Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Западните умиротворители 4"
Collapse
X
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:56.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеТози въпрос дава отговор на въпроса дали САЩ търсят единствено икономически и политически ползи от военните действия, които предприемат или това са по-скоро митове и легенди. Спомням си, че когато започнаха операцията в Косово, веднага изскочиха теории, че там имало някакви мини с много ценни ресурси, златни ли бяха диамантени ли, които американците искали да заграбят...
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМоже да не ти се вярва но е фактhttp://bulgarian.ruvr.ru/2013_03_29/...jata-na-bloka/ http://news.ibox.bg/news/id_1017844194
На този фон да си говорим, че БРИКС е нещо значимо не е сериозно. Така ми се струва поне на мен. Това са държави от 4 различни континента с огромни икономически, културни, исторически и каквито се сещиш РАЗЛИЧИЯ.
Ако си говорим за теории, ето нещо доста логично тук. Превод е от руски източник.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеВ Косово американците изградиха най-голямата си военна база на Балканите. Там са интересите.
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:12 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНакратко - В този регион интересите на Русия са по-големи от тези на САЩ.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНе е ли по-важно да спре изтребването на хора?! Интересите на отделните държави би трябвало да са на заден план. Важното е да спре войната и особено използването на химичеки оръжия.
Откъде влязоха военните формирования?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНе е ли по-важно да спре изтребването на хора?! Интересите на отделните държави би трябвало да са на заден план. Важното е да спре войната и особено използването на химичеки оръжия."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКой започна тази война?
Откъде влязоха военните формирования?
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗа кубинците капитализмът беше казина, курви и наркотици.
Като имаш херпес, лекуваш херпеса. Не убиваш целия организъм.
П.С. Курви има и сега, както виждаш от статията. С наркотици беше омаскаряван Раул Кастро преди да поеме властта. Значи цялата борба е била заради казината.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 22:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеСузи, ти хем си социалдемократ, хем марксист. Как стават тия работи?! И защо пишеш името на Карл Маркс с инициали? Срам ли те да покажеш, че му се възхищаваш?!
Ти сериозно ли ме питаш?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеРазговарял съм с много и образовани сирийци, които твърдят единодушно това, че режимът на Асад е нещо лошо, но "бунтовниците" са още по-лошо.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАко нямаше режим, нямаше да има и бунтовници, т.е. бунтовниците са плод на режима. Аз не знам подобен режим, някога където и да било по света, да е раждал нещо хубаво.
За справка - дори и мирните протести у нас.
То не бяха провокации, опити за яхване, изопачаване на истините и какво ли още не...........
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАко нямаше режим, нямаше да има и бунтовници, т.е. бунтовниците са плод на режима. Аз не знам подобен режим, някога където и да било по света, да е раждал нещо хубаво."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАко нямаше режим, нямаше да има и бунтовници, т.е. бунтовниците са плод на режима. Аз не знам подобен режим, някога където и да било по света, да е раждал нещо хубаво.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment